![]() |
| | #1583 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Olla...sunt nou pe aici si as avea nevoie de putin ajutor. De curand mi-am achizitionat si eu o consola ps2 si as dori sa o modez. Sunt din Cluj si pana acuma nu am gasit pe nimeni care se pricepe. Daca ma puteti ajuta v-as ramane dator...
| ||
|
| | #1584 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Oradea | Quote:
Bafta. | ||
|
| | #1586 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | cum introduc coduri pe PS2 - heeelp
Salutare, Mi-am luat PS2, sunt incepator, joc GTA Vice City si am primit o lista cu coduri, de genul, CERC, TRIUNGHI, L1, R2, etc. etc Stiu ca trebuie sa le introduc in timpul jocului, fara pauza intre ele. Desi fac chestia asta, nici un cod nu merge si am vreo 100 de coduri. Cine ma poate ajuta sa aflu cum se introduc codurile corect? Exista vreo fereastra speciala, trebuie sa faci anumite lucruri ca sa se activeze un cheat? Multumesc, | ||
|
| | #1588 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Am gasit o oferta foarte avantajoasa de 240 ron PlayStation 2 Slim, card 8 mb , 2 controllere , necipat si e nou noutz are tipla pe el. Ce ziceti sa profit de oferta asta si sa trec la playstation 2 sau sa mai maresc bugetul si sa-mi iau un ps3? | ||
|
| | #1589 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Cititi regulamentul va rog: http://forum.computergames.ro/123-pl...t-console.html 5. Începând de azi -13.06.2008 - nu mai sunt acceptate thread-uri sau discutii despre modarea consolelor. Doritorii se pot interesa de astfel de solutii pe aria de Publicitate Console. | ||
|
| | #1597 (permalink) | ||
|
Exista vreo posibilitate sa ma joc Captain Tsubasa, tinand cont de faptul ca am consola PAL iar jocul (din cate stiu eu) a aparut doar in japonia?
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #1598 (permalink) | ||
|
Taw nu cred ![]() Off - ce mi-a placut jocul pe SNES parca era, ala primul cand tragea la poarta si zburau jucatorii din calea mingii, se lovea portarul cu capul de bara cand apara mingea etc. Un fel de Shaolin Soccer. Si atunci era in japoneza dar era cu alegeri, gen 1 pentru pase, 2. pentru sut. Alegeam mereu 2 FTW!
__________________ Lenes. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|