![]() |
| | #1601 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Quote:
| ||
|
| | #1602 | ||
| Poate intrebarea mea nu a fost destul de clara, dar doream sa aflu daca s-a scos si o versiune PAL/English, nu daca pot juca vers de Japan.Asta pentru ca am PS3 si nu se poate moda pentru region free.
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #1603 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | sal . am si eu o problema .. cine poiate sa ma ajute sa posteze pe forum.. am un ps2 slim sch 70004 si am pes 2004 ep el si merge .,.. am incercat inca 2 jocuri soul calibur 3 pt ps2 si god of war si nu merg imi cere sa introduc unc d pt ps sau ps2 .. cele 2 jocuri sunt originale inc arsaca cumparate si nu merg .. ce pot sa fac?? cine ma ajuta ???,,,ms | ||
|
| | #1604 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Oradea | Quote:
De exemplu daca ai un joc NTSC si o consola PAL, atunci nu o sa iti mearga jocul, o sa iti apara mesajul respectiv, la fel daca ai un joc PAL si o consola NTSC. De unde ai jocurile, sunt PAL sau NTSC? Scrie pe carcasa pe partea din fata, in coltul din dreapta sus, este un dreptunghi unde scrie PAL sau NTSC. Consola la fel, daca e luata din europa, cel mai probabil e PAL, daca e luata din Asia, America sau Japonia, e NTSC. Cam la fel e si cu jocurile. Ca sa mearga jocurile originale NTSC pe o consola PAL, sau invers, trebuie sa iti modezi consola. Pentru modare cauta pe aria de publicitate. Bafta. | ||
|
| | #1605 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | se poate juca in retea locala intre 2 console ps2? daca da, va rog sa-mi recomandati niste jocuri care au aceasta optiune. multumesc anticipat | ||
|
| | #1606 | ||
| nu se poate juca in retea locala intre 2 console ps2. la jocurile care au network play este o sectiune de configurare, se fac configurarile si se intra pe un server de joc.
__________________ Useri neseriosi: Pharaoh_KiLLaH | |||
|
| | #1607 | ||
| Aici te contrazic. De exemplu GT4 merge in retea. Tot ce-ti trebuie este un cablu Ethernet RJ-45 crossover. Nu stiu de alte jocuri, dar asta merge.
__________________ Ce gandeste un caine care se linge pe *ula? Eu acum... o iau, ... sau o dau? | |||
|
| | #1608 | ||
| my bad GT4 se poate juca in lan.
|
| | #1609 | ||
| ma poate ajuta si pe mine cineve in legatura cu un ps 2? va rog frumos. multumesc. | |||
|
| | #1610 | ||
| ce problema ai ?
__________________ Schimb jocuri playstation 2 !!! http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps2.html | |||
|
| | #1611 | ||
| ps2 am un ps2 si nu stiu de ce unele jocuri imi merg iar altele nu . | |||
|
| | #1612 | ||
| daca nu detaliezi problema suficient nu o sa primesti un raspuns pertinent...
|
| | #1613 | ||
| V-am tot sters posturi, dat warn-uri....poate-poate o intelege cineva ca nu se discuta despre: console modate/chip-uri/loadere etc. Ia ia matale o pauza dan00mutzu, poate intelegi. | |||
|
| | #1614 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Spuneti-mi si mie va rog daca difera misiunile din seriile Splinter cell si GTA (PC vs PS2). Adica nu ma astept sa fie jocuri total diferite dar nici repetitie completa ca nu mai e fun...sper ca m-am facut inteles. | ||
|
| | #1615 | ||
| In general nu stim, deoarece daca l-am jucat pe o platforma, nu prea il jucam pe cealalta. Aici te-ar ajuta niste reviewuri sau niste walkthrough via google.
__________________ Ce gandeste un caine care se linge pe *ula? Eu acum... o iau, ... sau o dau? | |||
|
| | #1616 | ||
| Daca intri pe nextgenwalkthroughs.com te vei lamuri. Versiunile difera intr-o oarecare masura.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #1617 | ||
| Sal all nu stiti cumva vreun site in care sa gasesc o lista cu jocurile compatibile pentru swap magic ?
__________________ Schimb jocuri playstation 2 !!! http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps2.html | |||
|
| | #1618 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | ehe azi am intrat si eu un club cu un ps2 slim 77004 non noutz ... primu meu joc a fost god of war 2 mia facut o parere foarte buna dar am dat de o dilema mam jucat ce mam jucat si am ajuns unde unde arunca zeus o sabie albastra si trebuie sa ma duc sa o iau cand ma duc e un urias acolo si tre sa dau r1 sa iau sabia tot da ala cu pumnu si nu pot sa o iau ceva sfaturi ?scz de atatea siuri ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- nu apare edit off... nu mai am nevoie de ajutor am rezolvat ![]() Last edited by Xt3ckBoT; 19-07-2008 at 18:05. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1619 | ||
| Pe PS2 recomand sa incercati Star Wars Battlefront2 | |||
|
| | #1620 | ||
| De la atata timp de la aparitie, tu vii si ne recomanzi SW battlefront 2? La vremea lui a fost bun, dar nu cred ca mai gasesti pe cineva sa joace asa ceva.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|