![]() |
| | #95 (permalink) | ||
|
Ca joc de raliu, eu as juca CMR ultimul (2005 parca). Grafica e belea si controlul e bun. Acuma, WRC e oficial si a aparut deja o versiune mai noua ca mcrae 05, si ma intrebam daca ar fi mai bun. Singura data cand am jucat WRC a fost demoul ala de pe discul care vine cu ps2. Adica am jucat demo-ul ala si versiunea finala la un prieten si o kestie enervanta la control nu mi-a placut deloc: cand intrai cu botul intr-un parapet, masina se intorcea 180 de grade. De absolut fiecare data. A disparut acest detaliu suparator la versiunile ulterioare? | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Cred ca e vorba de wrc3 asta cu intorsul ... dar nu sunt sigur. La 4 nu are probleme de genul asta. Eu am terminat si 3-ul si nu imi aduc aminte sa fi facut faza asta. Oricum a aparut (ceva mai demult) WRC Evolved. Mizerie de joc. Al naibii parca e facut de altii nu mai e facut tot de cei care au facut celelalte wrc-uri. Un control d-ala imbacsit si o grafica aiurea ... nu mi-a placut deloc. Un feedback pozitiv pentru viox. Am primit jocul de la el, e cu carte cu tot, cum am vorbit Last edited by Catallin; 21-06-2006 at 19:53. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|