![]() |
| | #101 | ||
| Salutare baieti, accept si eu cereri in casatorie ) pe US-chiunika and UK-uscatu activ mai mult pe US si vin si eu cu o intrebare, mi-am facut cont si pe RO iar dupa ce dau login im zice ca pt. aceasta tara ps store nu este , nu fac eu bine sau care'i treaba? thx. | |||
|
| | #102 | ||
| nu merge store-ul in romania! | |||
|
| | #103 | ||
| dar ai auzit pe cineva laudandu-se ca merge pe aici? trebuie sa iti fai pe uk/us/hk/jp sau pe care vrei dar trebuie pentru fiecare creat un profil (user) nou din meniu | |||
|
| | #104 | ||
| uk - kikyiy us - onixyu add me ; ![]() | |||
|
| | #105 | ||
| Pe RO - gandac US - klitzman ![]()
__________________ Dane? Tu eşti? | |||
|
| | #106 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | jbl200 ..cont RO ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Rezumat: dtancu: Nightspirit -UK ------------------------------------------------------------------------------------- kinezu: infomobil - It Moliere - Ro bucuresti - US romania - Jap ------------------------------------------------------------------------------------- Silviu - cont UK ------------------------------------------------------------------------------------- SR: VeNoM386 - UK ------------------------------------------------------------------------------------- phat_sua: amer_mofo - RO ------------------------------------------------------------------------------------- dtancu: Dan1970 -RO ------------------------------------------------------------------------------------- h0stile: gamaganda -RO ------------------------------------------------------------------------------------- razvan78: decebal -UK ------------------------------------------------------------------------------------- kikiii: kikyiy -UK onixyu - us ------------------------------------------------------------------------------------- Recs: Recs14 -nespecificat ------------------------------------------------------------------------------------- Mishulica: mishulica ro mishuloi uk ------------------------------------------------------------------------------------- bdflorin: Florin_Sibiu -UK ------------------------------------------------------------------------------------- tray: mysterioro -nespecificat ------------------------------------------------------------------------------------- sergiuxxx: mihai88 -uk ------------------------------------------------------------------------------------- lvalics: lvalics - RO ------------------------------------------------------------------------------------- AdykOSu: adeekos -US ------------------------------------------------------------------------------------- deexter111: deexter111!! -US nu imi dau sema daca e cu sau fara "!!" ------------------------------------------------------------------------------------- lord_dark: Lord_Dark_US ( cel mai folosit) Lord_Dark_UK Lord_Dark_RO ------------------------------------------------------------------------------------- novi: novimihai -nespecificat novimihaius -US ------------------------------------------------------------------------------------- andrei5yn: elly69 - nespecificat ------------------------------------------------------------------------------------- playgame: Cristi_RO ------------------------------------------------------------------------------------- MrMxyzptlk: CsMisi - RO morfika123 - USA ------------------------------------------------------------------------------------- dandaniel240: evel240 -RO level240uk -UK ------------------------------------------------------------------------------------- raul79 -UK ------------------------------------------------------------------------------------- ov3r85: over85 US ------------------------------------------------------------------------------------- ReVibe: ReVibe -SP ------------------------------------------------------------------------------------- Chifteluta: Chifteluta - RO ------------------------------------------------------------------------------------- rakware: rakware -RO ------------------------------------------------------------------------------------- BlackBird: gandac -RO klitzman -US ------------------------------------------------------------------------------------- jbl200: jbl200 -RO Last edited by jbl200; 13-11-2007 at 10:25. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #107 | ||
| am si cont pe ro dar il folosesc cel mai des pe cel de uk, nu stiu de ce am o presimtire ca toate castigurile mele din rfom o sa se duca pe gheata si nu o sa am cu ce ma lauda in Home care probabil unavailable for your f***ing region | |||
|
| | #108 | ||
| nu ma vad pe lista ![]() Psn id :Tavitzus -Usa voi fi mereu pe asta | |||
|
| | #109 | ||
| novimihai este pe uk! ![]() | |||
|
| | #110 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | scuze .. nu stiu cum nu am vazut... cei drept era tarziu cand am facut lista. Problema e ca ori sunt eu chior (iar) ori nu pot sa imi editez postul anterior sa te adaug in lista ![]() Oricum am dat add la toata lumea in PSN( sper ) | ||
|
| | #111 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Salutare tuturor. Sper ca nu e cu suparare daca insir si io lista cu psn ro:speedman2004 uk:speed2006 us:speedman2006 jp:dracula2006 hk:SPEED-HK Cine vrea sa joace F1CE am facut un forum care are si o fereastra de chat,poate veni acolo.http://formula1romania.freeforums.org/ Merci | ||
|
| | #112 | ||
| Re ollz US: ReNA UK: ReNA13 add me ![]() | |||
|
| | #113 | ||
| Nu inteleg de ce nu scrieti doar contu pe care jucati , si eu am jp hk uk ro , dar joc doar pe usa, cand vad lista numi vine sa dau add la 5 conturi pentru 1 player doar | |||
|
| | #114 | ||
| Quote:
__________________ Dane? Tu eşti? | |||
|
| | #115 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
| ||
|
| | #116 | ||
| RO gorrocs UK grigUK Fifa08 si Warhawk deocamdata. | |||
|
| | #117 | ||
| UK aurasd (default) US aurasdoom | |||
|
| | #118 | ||
| RO - DimaoBrasi US - ionutdima UK - TASTELI JP - REFT Cel mai des intru pe UK si US
__________________ "All I have in this world is my balls and my word and I don't brake them for no one." Tony Montana | |||
|
| | #119 | ||
| Momentan n-am decât pe Ro şi n-am jucat deloc. L-am făcut şi doar atât. ID - Mavone
__________________ You should never underestimate the predictability of stupidity. | |||
|
| | #120 | ||
| Banned Join Date: Oct 2003 Location: bucuresti | joaca cineva fifa 2008 online? si eu am tot pe ro: hefaistos. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|