![]() |
| | #144 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Timisoara |
US: wststreet2 (Principal Folosit) JP: wststreet3 Probabil va intrebati unde e "wststreet"... well... initial mi-am facut cont pe romania si am vazut ca nu merge psn store si m-am enervat si l-am injurat si dupaia l-am sters haha xD Jocuri: Resistance Fall of Man Motorstorm -daca vreti sa iau ceva de pe psn store sa jucam, daca e free il iau xD TIMESHIFT NU MERE asa ca nu imi ziceti de ala.... Last edited by wststreet; 28-01-2008 at 21:03. Reason: Am uitat ceva xD lol | ||
|
| | #152 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 Location: bucuresti |
M_D_K_Stig - US ; sonyxxx -us ; si nu mai stiu ca am de uk si jp -------------------- Editare ulterioară -------------------- ma joc burnout deocamdata demoul,cod4,resistance,nfs,cod3,blazing angels primu,f1 Last edited by sonyxxx16; 09-02-2008 at 16:40. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
Contul pe care o sa ma joc: Nonelito Cont de shopping: NonelitoUK Apropo de asta..ma lamureste si pe mine cineva cum e sistemul PSN?..se aseamana cu liveul?...adica ia oameni din aceeasi tara, sau cum functioneaza mai exact...E cu ceva diferita friends listul de pe PSN..tot citeam si vroiam sa stiu daca sunt mari diferente intre cele 2:PSN vs Live...Si la final, ce imi sugerati pt online:Resistance sau UT3?...Va multumesc! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|