![]() |
| | #243 (permalink) | ||
|
Salutare tuturor! Imi fac si eu timida aparitie pe acest forum, in ciuda faptului ca il citesc de mai bine de 3 ani.Ca atare, tin sa-i felicit pe moderatori pentru seriozitatea de care au dat dovada pana acum(din perspectiva de outsider) si pe o multime de useri care chiar stiu ceea ce spun(desi sunt si mai multi care nu stiu ). Ca sa nu degenereze post-ul intr-unul lacrimogen, va dau si eu id-ul meu de psn(uk):canibaluV-am adaugat deja pe cativa...Noroc! | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
dilibau666(RO) Spuneti-mi si mie va rog..sunt mai nou in ale consolelor mi-am luat un Ps3 si l-am conectat la net am si niste jocuri care vaz ca merg ok pe multy dar observ ca toata lumea zice ca joaca demo-uri..de unde fratilor?invatati-ma si pe mine!ca pe ps3 cand intru pe net imi da doar pagina aia oficiala unde nu am decat poze din jocuri iar de downloadat de pe net pe pc si sa pun apoi pe ps3 nu prea stiu de unde?PLSS un mic AJUTOR!!
| |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| Quote:
De acolo vei putea cumpara unele jocuri si descarca demo-uri, trailere, etc.
__________________ PSN: tic2000 WII: 8613-6522-5380-5144 | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | PSN ID al meu
PSN ID (UK) : JeNeI PSN ID (US : JeNeI_A PSN ID (JAP) : RoLaNd
__________________ PS3 40GB : FW 2.35 Jocuri : Gran Turismo 5 : Prologue,Grand Theft Auto IV PSP : FW 3.90M33-3 Card de memorie : Sandisk 4GB Sony Ericsson K850i : FW R1CA037 | ||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
Discutia asta nu are rost aici. Intreaba eventual aici: Pune o intrebare, primeste un raspuns
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|