![]() |
| | #266 (permalink) | ||
|
Mai fratilor ! Nu o luati in nume de rau.... DAR postati si voi doar ID-ul pe care stati ( jucati ) Si eu pe US,UK,Ro ,Japan... etc. Daca unii inca nu au inteles va lamuresc eu : Nu trebuie US pe Us, sau UK pe UK, RO pe RO .. cine va intoduce Id-ul poate fi pe US si id-ul vostru pe Ro ,Us , Uk, etc. Deci hai sa nu facem trilogii de ID-uri... Sper sa nu va suparati pe mine pt. aceste randuri ... Have fun !
__________________ Psn Id : ra_zeul Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d. Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
|
Ar fi mai bine daca am face o lista de id-uri in ordine alfabetica cum este pe fiecare sectiune pe forumul gametrailers (singurul exemplu bun de pe forumul ala). Ar fi mult mai usor sa bagam id-uri asa decat sa dam peste zece mii de offtopicuri cum mai sunt pe acest thread. Ce parere aveti de idee?
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #272 (permalink) | ||
|
Vad ca pe profil exista loc special pentru gamertagul de X360. Nu s-ar putea face un loc si pentru PSN ID unde sa ne punem portable id-ul, ca tot s-a lansat.
|
| | #274 (permalink) | ||
|
Nu e cine stie ce, dar macar e mai bine decat sa iti scrii psn-ul pur si simplu. Ma rog: mai trebuie dat update de pe site-ul oficial, dar incepe sa prinda contur incet-incet. Poate il vor imbunatati in viitor. Deci: s-ar putea face pe profile page un slot pentru PSN ID asemanator xbox live gamertags?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|