![]() |
| | #310 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 Location: Bacau |
PSN RO (Bacau) : babascu Jocuri: Resistance: Fall of Man MotorStorm Heavenly Sword Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction Conan Stranglehold Assassin's Creed Kane & Lynch: Dead Men Need for Speed ProStreet Uncharted: Drake's Fortune Burnout Paradise Conflict: Denied Ops FIFA Street 3 Army of Two Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 Grand Theft Auto IV Haze Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Battlefield: Bad Company | ||
|
| | #312 (permalink) | ||
|
Va salut, dupa 5 luni de cand am si eu PS3 -ul mi-am facut si eu cont de PSN. si anume: pe RO >>> laryboss GTA4, MGS4, TOPSPIN 3...soon LBP si FIFA 2009 multa bafta
__________________ yahoo ID: lary2oo3 0723322073 http://forum.computergames.ro/99-gal...l#post38287407 | |||
|
| | #313 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #318 (permalink) | ||
|
PSN Id: cipvas Abia astept sa joc online si cu romani...ca de straini m-am saturat. -------------------- Editare ulterioară -------------------- O idee mica... si v-as fi recunoscator daca v-ati exprima parerea. De ex: in cazul jocului Warhawk...multi dintre noi pot crea propiul server de joc...in care pot intra diversi jucatori din intreaga lume. Eu de cateva seri fac un server pt. Warhawk pe care il intitulez "EUROPA...enjoy!" si sincer nu duc lipsa de jucatori. Ideea mea este ca acel roman (eu sau altul) care creeaza propriul server de joc (fie pt Warhawk sau alt game) sa ii dea o denumire cat de cat romaneasca (de ex: ROMANIA...etc.) ca sa stim unde sa ne adunam(noi romanii) si sa facem adevarate game-uri asa cum fac americanii sau alte tari superioare noua(dupa parerea lui Sony). Play...
__________________ PSN Id: cipvas Respect... Last edited by cipvas; 28-10-2008 at 21:39. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|