brat [Info] Tekken fans, gather up!
Page 1 of 15 123411 ... LastLast
Results 1 to 20 of 294

Thread: Tekken fans, gather up!

Registered User Zenda's Avatar

Talking Tekken fans, gather up!

Buna,

sunt noua pe acest forum si m-am inregistrat aici pentru ca doresc sa vad daca exista fani Tekken in Romania. Mie imi place foarte mult acest joc (chiar prea mult) si avand in vedere ca incepand cu Tekken DR vom avea posibilitatea de a juca online (doar daca avem PS3) as vrea sa vad daca exista fani prin tara.

Asadar postati aici daca ati jucat vre-un Tekken si v-a placut. Impresii, personaje preferate...orice despre Tekken sa fie in acest thread Joc Tekken 5 de cam 1 an si sunt membru pe TekkenZaibatsu si stiu cateva lucruri despre acest joc, daca aveti ceva intrebari voi incerca sa le raspund.

Ok, ca sa postez si ceva on topic:

Versiuni Tekken jucate: Tekken 3 (primul), Tekken 4, Tekken 5...si 1 si 2 un pic (curiozitate: sa vad cum arata) pt ca am versiunile arcade pe dvd-ul cu Tekken 5.

Personajul preferat: Ling Xiaoyu

Alte personaje preferate: Kazuya Mishima, Nina Williams, Eddy Gordo sau gagica, Hwoarang.

Personaje rankate la Tekken Lord: Xiaoyu, Kazuya, Nina, Hwoarang, Christie, Asuka, Feng, Bryan, Lee, Steve, Heihachi.

Personajul pe care incerc sa-l invat acum: Lei.

Fun... anyone? Catallin's Avatar
    Tu ca fan si jucator de tekken ai auzit de Lei cum scoate pistolul sau Yoshimitu si navele extraterestre? Nu de alta, dar e cineva pe aici pe forum care pretinde ca stie despre asa ceva. Daca esti o clona a lui si zici ca stii, macar sa arati un video sau ceva...
    Ma joc si eu Tekken cam de pe vremea lui Tekken 2, ca personaje mai indragite asa ar fi Jin versiunea normala din Tekken 5 si King.
    E frumos Lei daca inveti sa joci bine cu el, are o multime de faze interesante. Plus trecerea dintr-un stil in altul cand ajungi sa o stapanesti nu numai ca faci un joc bun prin care cu siguranta o sa castigi, dar mai iese si ceva spectaculos.

YM: surdescu Tel: 0722.383.002

Registered User Cr8Er's Avatar
    Cum il deblochez pe Evil Jin ? Mai am un singur jucator de deblocat si cred ca el ar fi acela ? Multumesc

Registered User sergiuxxx's Avatar
    tekken este pt mine jocul preferat si mult iubit de cand a aparut pe ps1 pana in prezent,l-am jucat in draci,imi plac toti jucatorii nu pot spune ca am unul preferat...acum am tekken pe ps3 si astept sa apara add-onul pt a-l juca online,poate atunci o sa incingem un tekken sa va arat ce stiu :P...defap sincer sa spun mi-am luat ps3 fiindca trebuie sa apara tekken 6 (care va sparge gura targului)
    We all die once....and for a long time....

@Catallin: nu, nu sunt o clona. De nave extraterestre nu am auzit decat ca apar in finalul lui Paul Phoenix cu faimoasa "Bring it on, ya aliens". Lei si pistolul, nope nu stiu, dar in Tekken 5 nu e posibil asa ceva. E probabil ca asta sa fie una dintre miscarile lui in Tekken 6 unde fiecare personaj va avea miscari in care foloseste unul din item-urile din customizare. Leo, un nou personaj din Tekken 6, scoate un pistol de jucarie si aparent inamicull....e stunned? sau ceva de genul. Despre Yoshimitsu stiu ca in Tekken 6 va avea 2 sabii si cica e cam diferit. Lei e interesant, dar stantele lui ma cam ametesc deocamdata, plus ca e AI-ul imi face o counter de multe ori in modul arcade cand incerc sa-l rankez. (am inventat un cuvat a ranka)

@Cr8er: Devil Jin (care e total diferit de Jin) poate fi unlocked in mai multe moduri.
    1) Termina story mode cu aproape toate personajele (in afara de vre-o 4 sau 5...nu stiu exact)
    2) Termina modul Devil Within.
    3) Joaca la arcade sau vs 200 (cred) de partide.

Iti recomand story mode pt ca asa vezi de ce participa anumite personaje la turnament.

@sergiuxxx: deci ai Tekken 5 Dark Ressurection? Fain daca da. Eu nu am inca PS3, dar Tekken 6 e motivul pt care o sa-mi cumpar una. De-abia astept sa joc online. Contez pe tine pentru niste partide de Tekken online

Tekken 6 va sparge gura targului...hmm...pai cu noul personaj, Bob, foarte probabil
    Last edited by Zenda; 30-08-2007 at 22:04.

lol....p Bob nu l-am vazut pana acum....pfff deja imi bate inima vreau tekken 6!!!

Mai e de asteptat...mai intai iese versiunea arcade...abia pe la anul o sa iasa jocul si cine stie cand o sa fie disponibil in Europa. Sa inteleg ca-ti place Bob? Mie mi se pare lame:|.

arata funny ....oricum singurul lucru care ma enerveaza in tekken sunt animalele aka panda,roger...parerea mea este ca strica jocul....oricum trecem peste asta...eu shtiu ca versiunea pt console apare deabia dupa un an dupa ce apare cea pe arcade-uri

Bob parca e inspirat din arcade-ul acela de la Neo Geo... nu mai stiu cum ii zicea aluia imbracat in verde din Art of Fighting care avea un stance mai aiurea.
    Tekken 6 il astept si eu cu nerabdare pentru ca fiecare versiune de Tekken mi se pare ca a fost inovatie la vremea ei si radical diferita (in bine) fata de cealalta versiune, cel mai evident fiind Tekken 3 comparat cu Tekken 5 sau 4 cu 5 unde sunt diferente uriase si de grafica si de gameplay, dar fiecare a fost super atunci cand a aparut. Si acum sunt sigur ca si Tekken 5 o sa fie pistol cu apa pe langa Tekken 6.
    @sergiu sunt de acord cu tine ca animalele strica jocul, dar cine stie poate japonezii le gusta din moment ce-s acolo de atata timp. Stiu ca la Tekken 3 Gon ala era secant. Alt caracter aiurea mi se pare Eddy Gordo sau Cristie Montero, aberatii daca ma intrebi pe mine pentru ca nu trebuie sa stii absolut nimic cu ei pentru a putea scoate o mie de faze care pe sus care pe jos...
    @Zenda nu am nimic cu tine, in primul rand nu cred ca esti fata, in al doilea vad ca ai ceva experienta in a posta Anyway, oricine ai fi buna initiativa.
    Edit: era sa uit... ce caractere au mai scos din Tekken 6? Stiu ca era vorba de Steve la un moment dat.

eu nu am auzit ca au scos vreun caracter....ar fi nasol sa il scoata pe steve

@Catallin: e frustrant sa pierzi in fata masherilor care folosesc Christie, dar asta numai pt ca nu stii sa-i blochezi loviturile low. Mie sincer mi se pare relativ usor de blocat Christie, bineinteles ca un jucator experimentat mi-ar da mai multa bataie de cap, dar am o prietena care joaca doar cu Christie si e oarecum masher, si sunt foarte familiara cu jocul vs Christie. Parerea mea e ca Asuka e mult mai periculoasa...sau Baek...brr.. Relativ la comentariul despre mine, pai da...am mai intalnit ca tine. E chiar asa de greu sa crezi ca o fata e gamer? Pe forumuri am mai postat, de obicei pe din alea straine, de asta poate zici ca am experienta in a posta. Sincer, experienta e facuta mai mult citind, de obicei citesc mai mult decat postez.

In Tekken 6 nu vor fi scoase personaje, poate doar Mokujin care nu a fost confirmat. Steve, fiti siguri ca nu dispare. E un personaj solid, cu un stil propiu de lupta.

Registered User Gatsu10's Avatar
    Si eu sunt fan Tekken incepand cu Tekken 5...nu am mai jucat nici un Tekken pana la el insa din clipa in care am pus mana pe 5 ma fascinat (sunt mare fan de fightinguri gen KOF,Street Fighter,Fatal Fury etc) cu toate ca nu halesc fightingurile 3d (in mod deosebit urasc Soul Calibur si DoA).Insa jocul asta are un gameplay nota 10.Si da si eu am cont pe TekkenZaibatsu ptr ca mi sa parut foarte bun siteul si daca vrei sa afli ceva despre Tekken gasesti acolo tot ce iti doreste pipota.
    Din pacate nu am PS3...din lipsa de fonduri...prea scump ptr buzunarul meu...si da si eu astept Tekken 6 din care am vazut pana acum o gramada de meciuri din vers beta de arcadeuri si e super...insa pana apare pe PS3 cred ca am sa imi cumpar si eu consola (si eu am inteles ca apare la 1 an dupa vers de arcade care apare la sfarsitul acestui an).
    Personaje preferate (in ordinea preferintelor mele binenteles):
    1.Steve (STEVE RULEZZZZZZZZ)
    2.Kazuya ( DORIA!!!DORIA!!!DORIA )
    3.Jin
    4.Law
    5.Paul
    6.King....si mai ma apucasem cu cativa sa invat...dar nu mai am PS2 demult...si din cauza asta momentan sunt cam la stadiul praf...nu mai stiu nici schemele dar combouri si altele.
    Din nefericire nu prea am intalnit multi oameni care chiar stiu sa joace la acest joc prin cartier la mine...in afara de cativa prieteni de ai mei cu care jucam in rest praf.Am intalnit tot felul de oameni ptr care a insemna sa stie sa joace Tekken insemna ca la inchis cu toti.Si dupa ce jucam cu ei la dublu sa constat ca nu aveau nici o tangenta cu jocul.Iar ptr altii a insemna sa stie sa joace insemna sa stie cum se dau schemele....weak...really weak.
    Doamne ce dor mie de jocul ala...

Mixed Martial Artist cRAig_maRduk's Avatar
    Buna Zenda!
    o fana tekken ...huh...

Am incepuyt cu tekken 1 in `96, continua tekken 2 in `97 , tekken 3 `99 toate pe arcade. Continui cu tekken 3 ft mult pe PS1 pana ajung la tagtournament si tekken4 pe ps2 cand am inceput sa o las moale.
    Tekken 5 in prezent.
    Caracterul preferat as u can see Craig Marduk followed by King,Heihachi,Brian,Paul,Nina.

Steve e printre principalele caractere acum in T6

Oricum sa sti ca in .ro nu sunt fani fighting games deci nu prea ai cu cine sa joci tekken. trist....
    monitorizare ? de ce ?

tekken nu este un joc usor....eu am stat pe vremea cand aveam ps2 in practice mode-ul de la tekken 5 cateva luni bune ca sa incerc sa invat cu fiecare jucator scheme si etc.Dar nu numai asta conteaza,jocul asta se bazeaza mult pe aerial combos daca stiti la ce ma refer,invatate si stapanite bine poti ajunge zeu ,eu m-am intalnit cu multi prieteni care pretindeau ca joaca bine tekken si cand au vazut ce stiu au ramas cu gura cascata,pot sa zic ca pana acum nu m-a batut nimeni ....dar astept sa ne vedem online

Monster Hunter DonAdryan's Avatar

Thumbs up

Quote Originally Posted by Catallin View Post
    Tu ca fan si jucator de tekken ai auzit de Lei cum scoate pistolul sau Yoshimitu si navele extraterestre? Nu de alta, dar e cineva pe aici pe forum care pretinde ca stie despre asa ceva. Daca esti o clona a lui si zici ca stii, macar sa arati un video sau ceva...
    Ma joc si eu Tekken cam de pe vremea lui Tekken 2, ca personaje mai indragite asa ar fi Jin versiunea normala din Tekken 5 si King.
    E frumos Lei daca inveti sa joci bine cu el, are o multime de faze interesante. Plus trecerea dintr-un stil in altul cand ajungi sa o stapanesti nu numai ca faci un joc bun prin care cu siguranta o sa castigi, dar mai iese si ceva spectaculos.
    Nu cred ca e clona acelui user, se vede din modul cum posteaza...Insa clar nu posteaza ca o fata...
    ON TOPIC: TEKKEN RULEZZZZ! Mie imi place King cel mai mult, insa am indragit-o si pe Christie M. lately...mi-a placut povestea ei...
    Anyway, nu ma stiu asa de bine cum va stiti voi probabil, insa asta si pentru ca nu am avut ocazia sa joc cu cineva bun pana acuma si nu a trebuit sa "muncesc". Cu prietenii care veneau la mine...va dati seama, majoritatea nici nu au auzit de Tekken, si fiind noi si lipsiti de experienta, nu am avut probleme.
    Insa daca e sa bagam on-line...ma apuc de "studiat" Numa' sa-mi iau intai PS3...(hopefully in cateva luni...)

Stiu ca suna bine jucatul asta online la Tekken 5R insa in realitate exista o mare dilema:lagul.La shootere,sporturi si masini nu este o problema vitala...insa la fightinguri conteaza orice fractiune de secunda.Asta sar putea sa fie o mare problema.
    Alta problema...cel putin ptr mine:d-padul de la joyul de PS..ingrozitor...il urasc...dupa cateva ore de joc am rana la deget...nu am vazut in viata mea un d-pad atat de crap.Mam chinuit o gramada de timp sa strang bani sa imi iau un Hori Real Arcade Pro Stick (am vazut pe toti la EVO ca foloseau asa ceva si lumea pe net zice ca e one of the best) insa dupa ce am aflat ca taxele postale (ca in Romania nu se gaseste asa ceva) costau cat jumatate din valoarea lui mam lasat pagubas.Oricum...daca intre timp pun mana pe asa ceva si un PS3 (cu toate ca am auzit ca pe PS3 va merge doar Hori Real Arcade Pro 3..care trebe sa apara) sigur facem un Tekken Online sa vedem barem cum se comporta.Nu stiu daca o sa ma mai descurc pe arcade stick ca nu am mai jucat de 10 ani pe asa ceva (Arcades....ohhhh what sweet times!!!) dar vreau neaparat sa pun mana pe asa ceva.Chiar sunt curios cati din voi se simt limitati din cauza d-padului de PS...eu unu personal anumite chestii nu le pot executa cu o rata de succes de 100% din cauza acelui blestemat de d-pad.Plus ca nu reusesc sa dau Wave Dashul la clanul Kazama nici sa ma tai pe el.

Sa stii ca la Tekken nu e stralucit nici gadget-ul pe care l-ai propus. Zic asta pentru ca eu am de exemplu ambii pumni pe R1 si ambele picioare pe L1 si am jucat la arcade in mall Tekken 4 si era cam aiurea sa apesi pe ambele butoane in acelasi timp, nu prea-ti iesea mereu. Bun e stickul pentru ca intr-adevar d-padul poate fi uneori frustrant. Pentru mine nu e pentru ca m-am obisnuit. Toata smecheria e sa nu apesi tare ca atunci da, te dor degetele. Finut asa si merge ok. Si la fazele de genul uppercut-urilor de care zici trebuie sa nu mergi Fata-Jos-Fata (greseala asta o faceam si eu) ultima data in loc de Fata dai oarecum diagonala jos, nu faci miscarea completa pana in Fata. Dureaza ceva pana te obisnuiesti. Sau apesi un pic mai repede pe buton. Stii ca Jin are un uppercut normal si unu cu un fel de curent asa. La asta mai deosebit trebuie sa dai extraordinar de repede ca sa-ti iasa. Daca stii sa-l stapanesti pe asta cand prinzi la zid intra cate 2-3. Uite de exemplu [ame="http://www.youtube.com/watch?v=J0EB76bBD0s"]Jin Combos[/ame] combo-ul de la 1'00" contine 2 astfel de lovituri. Se poate si din D-Pad odata ce te obisnuiesti. Acum nu stiu sigur daca cei de acolo jucau cu D-Padul, dar stiu de la mine ca se poate
    Pai pe PS3 poate o sa functioneze si MK II online pentru ca demult vreau si eu sa ma incerc cu cineva la jocul asta. Am incercat pe kaillera dar nu am reusit sa gasesc pe nimeni cu care sa joc.

Quote Originally Posted by Catallin View Post
    Sa stii ca la Tekken nu e stralucit nici gadget-ul pe care l-ai propus. Zic asta pentru ca eu am de exemplu ambii pumni pe R1 si ambele picioare pe L1 si am jucat la arcade in mall Tekken 4 si era cam aiurea sa apesi pe ambele butoane in acelasi timp, nu prea-ti iesea mereu. Bun e stickul pentru ca intr-adevar d-padul poate fi uneori frustrant. Pentru mine nu e pentru ca m-am obisnuit. Toata smecheria e sa nu apesi tare ca atunci da, te dor degetele. Finut asa si merge ok. Si la fazele de genul uppercut-urilor de care zici trebuie sa nu mergi Fata-Jos-Fata (greseala asta o faceam si eu) ultima data in loc de Fata dai oarecum diagonala jos, nu faci miscarea completa pana in Fata. Dureaza ceva pana te obisnuiesti. Sau apesi un pic mai repede pe buton. Stii ca Jin are un uppercut normal si unu cu un fel de curent asa. La asta mai deosebit trebuie sa dai extraordinar de repede ca sa-ti iasa. Daca stii sa-l stapanesti pe asta cand prinzi la zid intra cate 2-3. Uite de exemplu Jin Combos combo-ul de la 1'00" contine 2 astfel de lovituri. Se poate si din D-Pad odata ce te obisnuiesti. Acum nu stiu sigur daca cei de acolo jucau cu D-Padul, dar stiu de la mine ca se poate
    Pai pe PS3 poate o sa functioneze si MK II online pentru ca demult vreau si eu sa ma incerc cu cineva la jocul asta. Am incercat pe kaillera dar nu am reusit sa gasesc pe nimeni cu care sa joc.
    Daca ptr tine e complicat sa apesi ambele butoane..oricare ar fi alea..in acelasi timp..e o problema atunci...no comment.Pai atunci la King ce faci la combinatiile de genul 2 butoane,apoi alte 2 butoane,apoi 3 butoane si apoi toate 4?Iar la schema cu wave dashul (nu este exact wave dashul despre ce vb tu acolo dar esti pe aproape ) ma jignesti daca imi explici o chestie atat de rudimentara.

Si un filmulet cu combouri din T5:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=JqBKBAddTxk"]YouTube - Cursed Blood II Tekken 5 Combo Act2[/ame]

PS:ultimul combo cu Jin a fost belea rau.
    Last edited by Gatsu10; 31-08-2007 at 15:02.

Registered User asasega's Avatar
    Zenda daca esti fata si stii sa joci tekken la nivel inalt te-am luat de nevasta oricand doresti
    Fara suparare dar "corect" tekken se joaca fara "macro"-uri(combinatii de butoane puse pe alt buton, cel putin noi asa jucam pe console, pe arcade oricum nu se poate)
    Eu sunt fan de jocuri VSfight si driving(cele 2 genuri intalnite cel mai des in salile de arcade)
    Pacat de tara asta, traditie arcade=0
    Personaje preferate
    kazuya,jin(vers. tekken 4-5),lee,baek

Mixed Martial Artist cRAig_maRduk's Avatar
    corect se joaca fara macros ,ca sa ti se intample des sa ratezi cand apesi 3 butoane ,asa e normal si amuzant.

--dar daca sunteti multi care jucati Tekken5 am putea sa facem un campionat eventual cu premii , as cam putea sa organizez unul,reclama puteti sa faceti si voi ,dar daca nu sutn players nu merita efortul...
    monitorizare ? de ce ?

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 15 123411 ... LastLast