Buna,
sunt noua pe acest forum si m-am inregistrat aici pentru ca doresc sa vad daca exista fani Tekken in Romania. Mie imi place foarte mult acest joc (chiar prea mult) si avand in vedere ca incepand cu Tekken DR vom avea posibilitatea de a juca online (doar daca avem PS3) as vrea sa vad daca exista fani prin tara.
Asadar postati aici daca ati jucat vre-un Tekken si v-a placut. Impresii, personaje preferate...orice despre Tekken sa fie in acest threadJoc Tekken 5 de cam 1 an si sunt membru pe TekkenZaibatsu si stiu cateva lucruri despre acest joc, daca aveti ceva intrebari voi incerca sa le raspund.
Ok, ca sa postez si ceva on topic:
Versiuni Tekken jucate: Tekken 3 (primul), Tekken 4, Tekken 5...si 1 si 2 un pic (curiozitate: sa vad cum arata) pt ca am versiunile arcade pe dvd-ul cu Tekken 5.
Personajul preferat: Ling Xiaoyu
Alte personaje preferate: Kazuya Mishima, Nina Williams, Eddy Gordo sau gagica, Hwoarang.
Personaje rankate la Tekken Lord: Xiaoyu, Kazuya, Nina, Hwoarang, Christie, Asuka, Feng, Bryan, Lee, Steve, Heihachi.
Personajul pe care incerc sa-l invat acum: Lei.

Joc Tekken 5 de cam 1 an si sunt membru pe TekkenZaibatsu si stiu cateva lucruri despre acest joc, daca aveti ceva intrebari voi incerca sa le raspund.
Reply With Quote
(care va sparge gura targului)
....oricum singurul lucru care ma enerveaza in tekken sunt animalele aka panda,roger...parerea mea este ca strica jocul....oricum trecem peste asta...eu shtiu ca versiunea pt console apare deabia dupa un an dupa ce apare cea pe arcade-uri

Numa' sa-mi iau intai PS3
...(hopefully in cateva luni...

Bookmarks