Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-10-2007, 10:56   #1 (permalink)
Registered User

Zenda's Avatar

Pune o intrebare, primeste un raspuns

Ok, se pare ca am inca o chestie de intrebat si sunt sigura ca voi avea altele pe viitor, asa ca am decis sa fac un thread dedicat intrebarilor despre PS3. Deci orice probleme sau nelamuriri pe care le aveti le puteti scrie aici si astfel evitam incarcarea forumului cu tot felul de thread-uri pentru cate o intrebare.

Ok, lucrurile stau asa: ai o intrebare? O scrii aici, iar membrii forumului iti vor raspunde deoarece - teoretic - acest thread va fi verificat in mod constant (ok, deci eu asa sper ca vor decurge lucrurile )

Ca sa inceapa treaba, am eu o intrebare:
Vreau sa imi cumpar casca cu microfon bluetooth pentru PS3. E ok daca-mi iau una Motorola (asta: http://www.emag.ro/accesorii_gsm/cas...-h300--pH300)? Va fi recunoscuta de PS3?

Zenda is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 12:55   #2 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

Nu stiu sigur daca functioneaza exact acel model, insa uite o lista cu modele "testate"
http://boardsus.playstation.com/play...read.id=898874

conform listei cica ar merge H300 Motorola

rakware is online now    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 13:49   #3 (permalink)
Locust Forever

M[]nsteRss's Avatar

Daca iti place Warhawk, ia-ti-l care are si o casca bluetooth integrata in pachet care arata foarte bine si se aude impecabil. Oricum, din cate stiu eu merge orice casca bluetooth (eu mai am una DATEL si am probat si un NOKIA - no problem)

M[]nsteRss is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 14:03   #4 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

nu vreau sa fiu rau ptr asa ceva exista topicul de PS3
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 20:34   #5 (permalink)
Registered User

volsergiu's Avatar

Cred ca este o idee grozava acest thread (no offend h0stile!)! Toţi avem intrebari si nelamuriri (la multzi le frică de off topic!dar aici nu-i cazul!).Eu sunt nelamurit de ce Sony scoate consola PS3 cu HDD 40Gb cînd ,nu-i mult de atunci, se spunea ca PS3 HDD 80Gb are HDD-ul mic pentru joacele care vor aparea?(Şi daca ai toată familia fan PS3 şi faci 3-4 users fiecare cu salvarile lui şi jocuri noi apar permanent din ce in ce mai mari şi mai complicate...cred ca 40 Gb e puţin!?) De ce scot jeapanii pe piaţa lor PS3 cu HDD de 120Gb şi in Europa de 40Gb?Pentru România poate e o afacere daca stai tot timpul sa dai delete!? Who know?

volsergiu is offline    Send Message via Google Talk to volsergiu Reply With Quote
Old 18-10-2007, 21:47   #6 (permalink)
Registered User

DimaoBrasi's Avatar

In Japonia scot versiuni ale PS3 (si nu numai) cat mai "performante", ma refer aici la cea cu HDD-ul de 120 GB asta pt ca la ei nu conteza pretul ci doar performanta.

In EU scot versiuni mai slabe si mai ieftine pt a creste vanzarile, deoarece primele versiuni nu prea s-au vandut.

Din cate stiu eu nu prea are importanta marimea HDD-ului el putand fi schimbat cu aproape orice model de HDD pt laptop.

As vrea sa stiu insa daca poti juca imgini ale jocurile de PS 3 dupa HDD si ma refer la imagini facute dupa jocuri originale si nu cele downloadate dupa site-ul PS3 ? Ma gandesc ca ar fi mult mai bine pt BluRay playerul din PS3 cat si pt discuri.

DimaoBrasi is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 21:59   #7 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by DimaoBrasi View Post
In Japonia scot versiuni ale PS3 (si nu numai) cat mai "performante", ma refer aici la cea cu HDD-ul de 120 GB asta pt ca la ei nu conteza pretul ci doar performanta.

In EU scot versiuni mai slabe si mai ieftine pt a creste vanzarile, deoarece primele versiuni nu prea s-au vandut.

Din cate stiu eu nu prea are importanta marimea HDD-ului el putand fi schimbat cu aproape orice model de HDD pt laptop.

As vrea sa stiu insa daca poti juca imgini ale jocurile de PS 3 dupa HDD si ma refer la imagini facute dupa jocuri originale si nu cele downloadate dupa site-ul PS3 ? Ma gandesc ca ar fi mult mai bine pt BluRay playerul din PS3 cat si pt discuri.
nu, nu poti sa faci asa ceva. unele jocuri se instaleaza, isi fac practic in cache pe hdd in care pun diverse chestii, insa de rulat un anumit joc il poti rula numai de pe disc. exista o singura exceptie si anume jocurile cumparate de pe PSN (inclusiv Warhawk). ele se downloadeaza si se ruleaza de pe hdd. eu am hdd-ul cu care a venit consola, cel de 60GB si mai mereu am minim 30GB liberi (si am 5 useri). fisierele se vad in subsectiunea lor (muzica, poze, filme) indiferent de user (difera doar lista de friends, tema si bineinteles locatia PS Store). probabil ca poti seta niste restrictii cind faci un subaccount, insa eu nu am nevoie de asa ceva.

offtopic - ideea topicului e buna, insa e implementata prost. era bine daca primul post ar fi continut un fel de FAQ in romana despre PS3 pe care sa-l parcurga noii veniti si sa nu mai puna intrebari care s-au raspuns de jde mii de ori sau sa faca un nou topic aiurea (nu e cazul tau Zenda). acel FAQ sa fie bineinteles updatat din cind in cind si lumea, daca totusi mai are intrebari, sa le posteze aici. altfel, riscam sa raspundem la ele, sa se mareasca topicul si la anul, sa se trezeasca unu ca el nu are chef sa il parcurga in intregime si sa mai faca un topic identic, iar noi o luam de la capat cu raspunsurile. stiu, e greu de parcurs tot threadul PS3, insa cel mai usor e sa intrebati acolo pentru ca multi intra direct pe el, fara sa mai dea atentie acestor threaduri, deci si probabilitatea de a vi se raspunde mai repede e mai mare.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 22:13   #8 (permalink)
Registered User

DimaoBrasi's Avatar

Thread-ul chiar e o idee buna, insa h0stile are dreptate, probabil la intrebarea mea s-a mai raspuns prin topicul PS3 mea culpa ca nu am citit mai atent insa chiar erau prea multe pagini aka 256.

Un FAQ la inceput ar fi ideal si mai ales cand se pune o intrebare sa se astepe raspunsul, chiar daca dureaza prea mult, inainte de a pune alta intrebare.

Poate ar trebui sa punem in FAQ fiecare intrebare pusa in topic in momentul cand apare si raspunsul aferent putin scurtat si mai la obiect. Asta pana mai facem cateva pagini, cred ca nu ar avea rost sa incepem acum cand sunt toate pe prima pagina.

Si apropo de pretul PS3-ului de 40GB, chiar ma tenteaza sa imi iau si eu 1 pt ca devine foarte accesibil, se pare ca da roade politica de marketing a celor de la sony.

PS: Multumesc h0stile pt raspuns si scuze de offtopic.

DimaoBrasi is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2007, 17:59   #9 (permalink)
Registered User

Zenda's Avatar

Revin cu o alta intrebare:
Q: Ce volan as putea sa-mi cumpar pt PS3? Daca aveti ceva linkuri, sunt binevenite.

Old 06-11-2007, 18:40   #10 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

am si eu o intrebare
Psn temporary suspended voua va mere?

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2007, 18:50   #11 (permalink)
Registered User

andrei5yn's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zenda View Post
Revin cu o alta intrebare:
Q: Ce volan as putea sa-mi cumpar pt PS3? Daca aveti ceva linkuri, sunt binevenite.
pai aici depinde de tine cati bani esti dispusa sa dai, eu ti-as receomanda logitech g25, la compatibilitate nu ai de ce sa iti faci probleme.

andrei5yn is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2007, 00:14   #12 (permalink)
Registered User

Zenda's Avatar

@andrei5yn: wohooo! 1000 ron? Nu prea cred :P. Dau maxim 300 ron pt ca sunt super cheap si vreau doar sa vad cum e sa folosesti unul.

@Tavitsu: la mine mergea. Am intrat dupa 22.

Old 10-11-2007, 23:41   #13 (permalink)
Registered User

Q: Are rost sa cumpar cooleru ala addon ptr PS3 ? sau se descurca el bine si asa (nu ca xbox)?

vegetassj8 is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2007, 23:55   #14 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

Ps3 nare nevoie de nici un extra cooler.Acel cooler care probabil lai vazut la un pretz de 20$+ este o chestie comerciala sa scoata bani

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2007, 00:20   #15 (permalink)
House M.D.

trickz's Avatar

Q: Cum va simtiti ca posesori de ps3 si cum apreciati serviciile sony pentru clientii lor? mersi.

trickz is offline    Send Message via Xfire to trickz Reply With Quote
Old 11-11-2007, 02:53   #16 (permalink)
Registered User

conortos's Avatar

super tare , imi place dar nu imi permit sa imi iau asa multe jocuri f.des, ce bine ar fi sa il pirateze sau sa se mai ieftineasca jocurile pt ca mi se par f.scumpe

conortos is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2007, 12:19   #17 (permalink)
Registered User

waiting for that moment?

Vor exista si optiuni "alternative"(fie ca vrem-fie ca nu vrem), ptr. cei saraci, care nu isi permit (si vor si ei sa incerce, sa se bucure de ceea ce inseamna j. video), dar totul necesita timp si bineanteles.....rabdare. Viata a oferit dintotdeauna solutii tuturor, asa ca....trebuie sa ne conformam si sa acceptam realitatea asa cum este si cum va fi.
PS: But...keep in mind a small advice:Watch your desire carefully, bec. you could be banned easily here. On this forum the "others" could be discriminated and punished v. hard. Paradoxally, too hard as the/those producers would do in such situation.
I heared about the 2'nd advice? In this case(that smth. would happen), you should mind your own business, and do watever makes you happy without starting to share your passion to everyone. Let'em.....punish each other....or flame each other, or punish someone that doesn't even exist becouse an autoban, you're a smart one I suppose and make a smart decision for yourself when the time comes and everyone is against you. This life gives you such oportunities to chose from, that you can easily forget about one of these.
Sadly....but true.
And now, let me return to my own business too, and continue smth innovative that will reach the sun shine at the beginning of the next year.....friend. Yeah...I know, I'm loosing my time writing this stuff, I wont do it in the future. My life/time worth more than some written advice given to someone.Wich probably doesn't even care about it.

-=Gamer X=- is offline    Reply With Quote
Old 12-11-2007, 12:28   #18 (permalink)
Registered User

sssorin's Avatar

1. merge sa conectezi hdd sata prin portul usb?,racku usb trebe alimentat separat sau decit prin usb?
2. ce trebe instalat in ps3 sa vada formaturile de filme : avi,mkv ..etc, pe flashpen usb vede decit mp3...

sssorin is offline    Reply With Quote
Old 12-11-2007, 13:57   #19 (permalink)
Registered User

Hellu's Avatar

Quote:
Originally Posted by sssorin View Post
1. merge sa conectezi hdd sata prin portul usb?,racku usb trebe alimentat separat sau decit prin usb?
2. ce trebe instalat in ps3 sa vada formaturile de filme : avi,mkv ..etc, pe flashpen usb vede decit mp3...
1. Nu stiu ce si cum e cu hdd extern.
2. Trebe pus linux. Softul de ps3 vede numa mp4. Mai poti sa faci streaming de filme de pe calc pe ps3 daca vrei asa. Mai mult detalii gasesti aici

Last edited by Hellu; 12-11-2007 at 13:59. Reason: stremig difera de streaming

Hellu is offline    Reply With Quote
Old 12-11-2007, 16:36   #20 (permalink)
Registered User

sssorin's Avatar

am incercat cu nero 7..nero 8 ..imi vede pe ps3 serverul multimedia da nu pot deschide nimic apare data corupted plus ca nero nu vede fisiere mkv

sssorin is offline    Reply With Quote
Advertisment
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules