![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
un TV LCD cu DVI e ok? sunt mari diferente?
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
Nu iti trebuie nici un convertor VGA daca monitorul are DVI si HDCP. Tot ce-ti trebuie e un adaptor HDMI-DVI (cam toate placile video ATi noi ofera asa ceva in pachet). Sunetul poate fi scos apoi fie prin cablul AV livrat cu PS3-ul (RCA stereo), fie prin cablu optic.
| |||
|
| | #243 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #245 (permalink) | ||
| era vorba de monitor...intrebarea de mai sus se referea la TV. de aia am repetat.
|
| | #251 (permalink) | ||
| Quote:
Anyway, nu vad de ce nu ai vrea sa iti faci update. Dar daca tii neaparat vezi aici: http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=644615
__________________ Griever | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
| Nu cred ca te lasa... dar care e problema daca faci update? Fa update si joaca-te pe PSN.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Fara update nu te lasa.
__________________ Nu. | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
| Am observat. Ca atare am facut updatele ![]() Ziceti-mi si mie ce pot juca p'aici (PSN), ca banuiesc ca nu numai ce am eu pe disc. Am consolo de curand, plus ca sunt nefamiliarizat cu asa ceva, fiind prima consola a mea. Pe unde fac click ca sa dau de jocurile lor online? | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
| Quote:
Iar daca esti "nefamiliarizat", insoara-te, ca sa-ti tragi familie. P.S. Daca rezisti la postul asta, bine ai venit in "familiarizatia" PS3. Poate intrebi si tu ceva sa intelegem si noi.
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
| Cauta si tu Burnout paradise la demo...ala stiu sigur ca merge online
__________________ MSI P35 Neo2-FR|E8400@3.6 24/7|Gigabyte 9800GTX|2 gigs Geil Ultra DDR2 800|Scythe NINJA PLUS Rev.B|Creative Audigy Sound Card|500GB WD|LG DVDR|Antec 1000AMG|Delux 600 Watt | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
| Salut Busyka_mx! Unde gasesc demourile astea, in PS-Store? M-ar interesa foarte tare un Takken 5. Am un card de la Banc-Post (MasterCard-Taifun), ai idee daca mere? Nu mai pot sa intru in PS-Store, mi-am facut cont cu date romanesti si degeaba le editez ca nu merge corectat. Cred ca imi recunoaste IP-ul. Ce prostie... si nici nu exista optiunea de 'new account'. Adio Store, sau cum??? Last edited by cryo69; 22-03-2008 at 10:13. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|