Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

Thread Tools
Old 09-12-2007, 23:50   #61
Registered User

vezi sa nu faci faci o belea sa il arzi.
Citeste bine inainte sa scoti adaptorul.

jbl200 is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2007, 20:53   #62
Banned

cand o sa apara posibilitati de modare pt ps3 ?

cornel- is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 14:16   #63
Registered User

Zenda's Avatar

Quote:
Originally Posted by cornel- View Post
cand o sa apara posibilitati de modare pt ps3 ?
Sa speram ca niciodata

Zenda is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 14:18   #64
good cop

dark_one's Avatar

Si eu imi doresc sa nu apara niciodata posibilitatea de a rula backup pe PS3 - din pacate nu cred ca mi se va indeplini acest vis - totusi sper ca perioada de "no-backup" sa fie cat mai mare (3-4 ani ar fi ideal )

dark_one is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 16:17   #65
Registered User

mihaif27's Avatar

Nu ar fi rau sa nu putem juca backup-uri pe PS3... insa as vrea sa se dezvolte un pic Piata jocurilor de console la noi. (ma refer aici la PS3) Sa avem si noi preturi mai aproape de SUA ... desi e cam greu.

mihaif27 is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 20:55   #66
Banned

Assassin's Creed:

oh well...am si eu o problema. La Memory Block 4 cand trebuie sa fac misiunea Damascus Assassination: Abu'l Nuqoud nu gasesc tintele pe care trebuie sa le interoghez pe radar. Am explorat toate view points 9/9 am salvat toti citizens din Damasc 12/12 m-am dus de cateva ori la Bureau si tot nu am reusit sa fac nimic. Imi amintesc cu o scena inainte cand eram cu aia 2 doctori in camera si m-au trimis sa dorm am uitat sa cercetez vestiarul de langa pat unde trebuia sa gasesc ceva(am citit pe net). Dimineata cand m-am trezit inainte sa ma duc sa ma pun pe Animus am luat din buzunarul doctorului o cartela. Toate bune si frumoase...dar ce fac acum sa identific tintele in Damasc?

"Memory Block Four

Interlude

When you return to your quarters, examine your locker; you'll find an access code that you'll be using in a future interlude. Sleep, then wake up. Before you lie down on the table, though, get behind the good doctor here and pick his pocket to pick up some kind of flash drive or access card. Nice! With that in hand, feel free to re-enter your memories."

Luciddd is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2007, 00:23   #67
Registered User

Ha ! Titlu:Atac subtil in forta majora.Sa ne apere cineva de pietre!!Help!!

Quote:
Originally Posted by dark_one View Post
Si eu imi doresc sa nu apara niciodata posibilitatea de a rula backup pe PS3 - din pacate nu cred ca mi se va indeplini acest vis - totusi sper ca perioada de "no-backup" sa fie cat mai mare (3-4 ani ar fi ideal )
Tu si "tipa" (care joaca tekken), cred ca v-ati hotarat sa determinati pe careva de pe forumul asta sa ia ban din cauza vstra la flame-ul care il provocati! Cu toate ca prin mod se intelege posibilitati diverse de extrapolare a functiilor consolei, si nicidecum numai piraterii. Ha! Ha!
Sau poate prin dorinta asta (daca va va fi indeplinita) intentionati sa fiti singurii detinatori de PS3 din tara, sa zambiti pe ascuns si sa-i priviti de sus pe ceilalti?????
Ce mitocanie!...si credeam ca suntem GAMERI cu totii, dar se pare ca m-am inselat si unii ar fi MAI gameri decat majoritatea. Asta e.
Cateodata imi tot reprosez sa-mi vad de treburile mele si sa nu ma mai amestec in gradina vecinului, ca poate nu-i de mine. Mmmmm da.
Si santzeleg ca ai muri de ciuda daca maine ar aparea mod ptr. PS3??
De asta te temi tu cel mai tare? De asta nu poti dormi noaptea si nu poti sa-i faci capatul la Assasin's Creed de exemplu, ca te temi ca vine tare din urma ala cu modu si te "invinge"???

Quote:
Originally Posted by mihaif27 View Post
Nu ar fi rau sa nu putem juca backup-uri pe PS3... insa as vrea sa se dezvolte un pic Piata jocurilor de console la noi. (ma refer aici la PS3) Sa avem si noi preturi mai aproape de SUA ... desi e cam greu.
Mie unul n-as vrea sa dau o caruta de bani pe original, si deodata, cand nu te astepti si se buleste consola, sa pierd si discul(original)!
Dar ma rog, cine iai permite asa ceva poate sa-si faca back-up numai din originale.
Eu, unul, daca imi permit o asemenea consola!!! Ca sa nu mai spun de modcip sau soft ptr. ea.
Stii ceva? Din partea mea as vrea sa nu existe 95% din jocurile care sunt la ora actuala pe piata....daca e vb. pe asa si sa ne dorim raul unul altuia. Ca sunt mediocre si fara valoare. Da, alea care sunt comandate pe rupte in strainatate. Alea.
Si n-am terminat, chiar daca mi-as permite originale, tot nu as renunta la ideea asta. Dar daca, vreodata, as pune mana pe lampa lui Alladin, te-ai prins prima data ce as face, nu?
Nu te-ai prins. Se pare ca as inventa modchip-ul mai repede. ) Glumesc, normal. Adevarul e ca mi-as dori sa ghicesc numerele la 6/49. Aaaa, nu ca si acolo e manarie. Statul intervine si prosteste milioane de romani saptamanal, ca sa-i vina lui fonduri grase de pe urma celor care "spera" sa castige si sa se imbogateasca. Ia uite sb. interesant. Nu vrei sa te preocupe, ca e mai importanta chestia asta. Ia vezi poate salvezi lumea in alta parte, vezi statul ne fura, politicienii si ei trag cat pot...tu mai lasa grija asta ptr. banalitati, nu-ti pierde timpul si tineretea degeaba daca intr-adevar vrei sa faci impresie si sa mai si rezolvi cate ceva.Mult succes!
P.S:Cu respect, Gamer X.

-=Gamer X=- is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2007, 00:53   #68
good cop

dark_one's Avatar

- imi cer scuze gamer x - am gresit eu. de fapt io nu dorm noaptea pentru ca astept sa apara modchipu de PS3 -

dark_one is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2007, 15:04   #69
Registered User

Tavitzu's Avatar

si daca apare tot originale o sa mearga cateva luni dupa ,momentan un dual layer blue ray writer ii 19 mil + (10 eu pe blank)
+ nici un ps3 nu a distrus un singur blue ray

P.S a mai comandat cineva ds3? de pe playasia ca astept de 3 sapt aproape si nimic

Last edited by Tavitzu; 17-12-2007 at 16:21.

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2007, 15:12   #70
Registered User

aurasdoom's Avatar

Sunt singurul care nu a inteles nimic din postul lui Gamer X ?

aurasdoom is online now    Reply With Quote
Old 17-12-2007, 22:20   #71
Moderator

dtancu's Avatar

Nu esti singurul, eu rid si-acum...de nervi.

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2007, 22:45   #72
House M.D.

trickz's Avatar

eu unul am inteles ceva: eu unul sper sa modchip pentru ps3 care sa permita sa copiezi jocurile pe hard ca si la psp,pentru a functiona mai rapid. chiar nu imi pasa de piraterie. ca si pana acum, am cumparat jocuri pt ps3 si voi continua.
intrebare: oare noi europenii vom putea downloada gran turismo prologue? (contra-cost bineinteles)

trickz is offline    Send Message via Xfire to trickz Reply With Quote
Old 17-12-2007, 22:47   #73
Registered User

Tavitzu's Avatar

ii destul de clar ce a scris:), vorbea despre modcip la ps3 si cum nu merita sa dam bani pe jocuri orig (adica noi suntem fraeri) )
Si is complet deacord ca exista mai multe moduri decat cel de a rula backupuri
led mod-faceplats mod(am vazut si asta tre sa pun linku intro zii) , si alte diferite modificari care ajuta la look
Puneti problema asa,daca ai fi tu un game developer , si ai investi o groaza de timp si bani in joc, si toata lumea ar avea aceasi mentalitate cred ca nar mai exista jocurile ) decat alea facute de alti gameri in 2d in 2 zile)

Old 18-12-2007, 00:32   #74
Registered User

pareri ametite, numa una-i buna, atat.

Quote:
Originally Posted by Tavitzu View Post
ii destul de clar ce a scris:), vorbea despre modcip la ps3 si cum nu merita sa dam bani pe jocuri orig (adica noi suntem fraeri) )
*
De ce iti place sa te consideri "fraier"? Daca cumperi un joc original nu inseamna ca esti fraier. Inseamna ca vrei sa-l cumperi. Chiar daca ar fi alternative! Alternativele nu te impiedica sa-l achizitionezi !!! Este ca am dreptate? Si atunci?
Te temi ca nu o sa mai apara jocuri din cauza pirateriei?
Si nu o sa mai ai pe ce sa dai banii? No Problem! Dami-i mie.
(bine, eu nu m-am referit strict la piraterie, dar asa au vrut unii sa interpreteze, ce sa le faci, speriati ca maine n-o sa mai aibe ce butona)
Eu daca cumpar un joc original(si am cumparat pana acum, slava Domnului), inseamna ca eu si tu suntem fraieri ?

Quote:
Puneti problema asa,daca ai fi tu un game developer , si ai investi o groaza de timp si bani in joc, si toata lumea ar avea aceasi mentalitate cred ca nar mai exista jocurile ) decat alea facute de alti gameri in 2d in 2 zile)
1)........asa e. Am vazut. Ca sa joci jocuri nu e obligatoriu sa cunosti gramatik. Dar e obligatoriu sa le iei in original. Tu alegi varianta care ti se potriveste.

Quote:
cred ca nar mai exista jocurile ) decat alea facute de alti gameri in 2d in 2 zile)
2).....daca ar disparea tutunul, oare nu crezi ca ar fi mai bine?

Quote:
Originally Posted by jay-c View Post
Sunt singurul care nu a inteles nimic din postul lui Gamer X ?
Daca pe ala nu l-ai inteles, pe asta nici atat.
Sfat: cand nu intelegi ceva, o lasi balta jay-c. Asa e cel mai bine ptr. tine si nici nu mai stie lumea cum esti.

-=Gamer X=- is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2007, 12:42   #75
Registered User

DimaoBrasi's Avatar

Quote:
Originally Posted by tartacuta View Post
Va rog sa-mi spune-ti daca se pot conecta tastaturi, mousi si volane la PS3 si daca da ce modele recomandati, multumesc.
Poti conecta fara probleme tastauri si mousi, chiar si volane, eu am conectat doar o tastatura si un mouse weirelles si au mers fara probleme.

Volan nu detin dar sigur va merge.

PS: Ar cam trebui sa terminati odata cu offtopic-ul si sa lasati thread-ul pt ce a fost creat si va rog, continuati in particular.

DimaoBrasi is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2007, 12:53   #76
Registered User

Zenda's Avatar

Ok, sper sa fie ultima data cand disec asa aberatii:
Quote:
Originally Posted by -=Gamer X=- View Post
Tu si "tipa" (care joaca tekken)
Corectie: gagica
Quote:
cred ca v-ati hotarat sa determinati pe careva de pe forumul asta sa ia ban din cauza vstra la flame-ul care il provocati!
Presupui cam multe. Te vrei ironic dar nu te prinzi de ironia altora.
Quote:
Cu toate ca prin mod se intelege posibilitati diverse de extrapolare a functiilor consolei, si nicidecum numai piraterii. Ha! Ha!
Sa fim seriosi: gamerii de rand fac modificarea pt a pirata :|
Quote:
Sau poate prin dorinta asta (daca va va fi indeplinita) intentionati sa fiti singurii detinatori de PS3 din tara, sa zambiti pe ascuns si sa-i priviti de sus pe ceilalti?????
Iarasi, presupui cam multe.
Quote:
Ce mitocanie!...si credeam ca suntem GAMERI cu totii, dar se pare ca m-am inselat si unii ar fi MAI gameri decat majoritatea. Asta e.
Eu chiar am asa un fel de definitie pt un gamer adevarat. Un gamer adevarat e o persoana care-si cumpara un joc pentru a se bucura de el. Exact: enjoy the game. Ai un joc si daca iti place il rejoci, iti pare bine ca l-ai cumparat si ca el al tau. Nu consider mari gameri cei care joaca un joc pe zi luat de pe torrente. Acei oameni il joaca din lipsa de ocupatie sau dintr-o anumita dorinta de a avea jucate cat mai multe titluri. Eu cand imi iau un joc e pentru ca il vreau, nu pentru ca e pe piata. Nu pot sa zic ca am jucat sute de jocuri, dar pot sa zic ca am jucat unele din cele mai bune, si de fiecare data mi-au placut.
Quote:
Cateodata imi tot reprosez sa-mi vad de treburile mele si sa nu ma mai amestec in gradina vecinului, ca poate nu-i de mine. Mmmmm da.
Si mie mi-ar pasa pt. ca....?
Quote:
Si santzeleg ca ai muri de ciuda daca maine ar aparea mod ptr. PS3??
Nu.
Quote:
De asta te temi tu cel mai tare? De asta nu poti dormi noaptea si nu poti sa-i faci capatul la Assasin's Creed de exemplu, ca te temi ca vine tare din urma ala cu modu si te "invinge"???
Wtf? Nuu?
Quote:
Mie unul n-as vrea sa dau o caruta de bani pe original
Tocmai ce ziceam mai sus: nu vrei sa joci neaparat jocul, deci nu il cumperi. De ce sa joci orice e pe piata?
Quote:
si deodata, cand nu te astepti si se buleste consola, sa pierd si discul(original)!
Sansele sunt foarte slabe. Dar...cine stie....karma....
Quote:
Stii ceva? Din partea mea as vrea sa nu existe 95% din jocurile care sunt la ora actuala pe piata....daca e vb. pe asa si sa ne dorim raul unul altuia. Ca sunt mediocre si fara valoare. Da, alea care sunt comandate pe rupte in strainatate. Alea.
Sunt gusturi si gusturi. Ce nu-ti place tie, place altora. Si daca nu-ti place ignora-l si nu-l cumpara....it's that simple.
Quote:
Si n-am terminat
Pacat....
Quote:
chiar daca mi-as permite originale, tot nu as renunta la ideea asta. Dar daca, vreodata, as pune mana pe lampa lui Alladin, te-ai prins prima data ce as face, nu?
Nu te-ai prins. Se pare ca as inventa modchip-ul mai repede. ) Glumesc, normal. Adevarul e ca mi-as dori sa ghicesc numerele la 6/49. Aaaa, nu ca si acolo e manarie.
Cuvinte inutile...
Quote:
Statul intervine si prosteste milioane de romani saptamanal, ca sa-i vina lui fonduri grase de pe urma celor care "spera" sa castige si sa se imbogateasca. Ia uite sb. interesant. Nu vrei sa te preocupe, ca e mai importanta chestia asta. Ia vezi poate salvezi lumea in alta parte, vezi statul ne fura, politicienii si ei trag cat pot...tu mai lasa grija asta ptr. banalitati, nu-ti pierde timpul si tineretea degeaba daca intr-adevar vrei sa faci impresie si sa mai si rezolvi cate ceva.
Ca sa indrepti ceva in primul rand trebuie sa te opresti din a face lucrul gresit. Si daca statul fura, atunci sa fur si eu? Oricum mergi cam departe cu analogia asta, si chiar nu ai dreapate.
Quote:
Mult succes!
Merci.
Quote:
P.S:Cu respect, Gamer X.
Ma cam indoiesc, dar whatever...

Quote:
*
De ce iti place sa te consideri "fraier"?
Era o intrebare retorica...
Quote:
Daca cumperi un joc original nu inseamna ca esti fraier. Inseamna ca vrei sa-l cumperi. Chiar daca ar fi alternative! Alternativele nu te impiedica sa-l achizitionezi !!! Este ca am dreptate? Si atunci?
'Alternativele' sunt ilegale.
Quote:
Te temi ca nu o sa mai apara jocuri din cauza pirateriei? Si nu o sa mai ai pe ce sa dai banii? No Problem! Dami-i mie.
Nu, bineinteles ca nu. Industria jocurilor nu depinde de piata din Romania, ci de altele.
Quote:
Eu daca cumpar un joc original(si am cumparat pana acum, slava Domnului), inseamna ca eu si tu suntem fraieri ?
Tu daca cumperi un joc pp ca e sarbatoare.

Ok, cam atat cu flacarile din partea mea. Scuze, dar m-am saturat de tipii care pun ghilimele sexului meu. Gamer-X (mai bine zis: Pirate-X....ups, one last flame there) nu te mai ambala la orice ironie. Nu era directionata tie. Dupa cum Tavitzu a zis: deocamdata back-up pt jocuri PS3 e mai scump decat achizitionarea lor.

Ok, scuze pt off topicul asta gigantic. Sper sincer sa nu mai consider pe viitor vrednice de reply astfel de post-uri.

Zenda is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2007, 13:41   #77
Registered User

Lamaie's Avatar

ahahahahahahah omfg Marimar , era mai usor daca-l ignorai darrrr reply'ul tau este chiar in tema cu numele threadului . have a nice day!

Lamaie is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2007, 14:12   #78
Banned

Cu ce ajuta un memory card la ps3?

cornel- is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2007, 14:18   #79
Registered User

Tavitzu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zenda View Post
Ok, sper sa fie ultima data cand disec asa aberatii:

Corectie: gagica

Presupui cam multe. Te vrei ironic dar nu te prinzi de ironia altora.

Sa fim seriosi: gamerii de rand fac modificarea pt a pirata :|

Iarasi, presupui cam multe.

Eu chiar am asa un fel de definitie pt un gamer adevarat. Un gamer adevarat e o persoana care-si cumpara un joc pentru a se bucura de el. Exact: enjoy the game. Ai un joc si daca iti place il rejoci, iti pare bine ca l-ai cumparat si ca el al tau. Nu consider mari gameri cei care joaca un joc pe zi luat de pe torrente. Acei oameni il joaca din lipsa de ocupatie sau dintr-o anumita dorinta de a avea jucate cat mai multe titluri. Eu cand imi iau un joc e pentru ca il vreau, nu pentru ca e pe piata. Nu pot sa zic ca am jucat sute de jocuri, dar pot sa zic ca am jucat unele din cele mai bune, si de fiecare data mi-au placut.

Si mie mi-ar pasa pt. ca....?

Nu.

Wtf? Nuu?

Tocmai ce ziceam mai sus: nu vrei sa joci neaparat jocul, deci nu il cumperi. De ce sa joci orice e pe piata?

Sansele sunt foarte slabe. Dar...cine stie....karma....

Sunt gusturi si gusturi. Ce nu-ti place tie, place altora. Si daca nu-ti place ignora-l si nu-l cumpara....it's that simple.

Pacat....

Cuvinte inutile...

Ca sa indrepti ceva in primul rand trebuie sa te opresti din a face lucrul gresit. Si daca statul fura, atunci sa fur si eu? Oricum mergi cam departe cu analogia asta, si chiar nu ai dreapate.

Merci.

Ma cam indoiesc, dar whatever...

Era o intrebare retorica...

'Alternativele' sunt ilegale.

Nu, bineinteles ca nu. Industria jocurilor nu depinde de piata din Romania, ci de altele.

Tu daca cumperi un joc pp ca e sarbatoare.

Ok, cam atat cu flacarile din partea mea. Scuze, dar m-am saturat de tipii care pun ghilimele sexului meu. Gamer-X (mai bine zis: Pirate-X....ups, one last flame there) nu te mai ambala la orice ironie. Nu era directionata tie. Dupa cum Tavitzu a zis: deocamdata back-up pt jocuri PS3 e mai scump decat achizitionarea lor.

Ok, scuze pt off topicul asta gigantic. Sper sincer sa nu mai consider pe viitor vrednice de reply astfel de post-uri.

UNDER THE BELT! Zenda 1 Pirate-X 0 )))
P.S am vrut sa adaug faptu ca nu numa in romania se pirateaza jocuri domnule gamer-x (aka pirate-x)

Old 18-12-2007, 14:28   #80
Registered User

DimaoBrasi's Avatar

Quote:
Originally Posted by cornel- View Post
Cu ce ajuta un memory card la ps3?
Presupun ca te referi la MemoryStick, are exact aceeasi functie k la PC, de a copia pe sau de pe hard filme, muzica, imagini, salvari sau ce vrei u. Nu e k la PS2 fara de care nu puteai salva, la PS3 salvarile se fac pe hard.

DimaoBrasi is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules