![]() |
| | #81 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara | |||
|
| | #82 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | sal,am primit acum 2 zile un ps3 40gb. de unde pot comanda tekken (daca exista pt ps3) de pe net? ms | ||
|
| | #83 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: acolo | nu exista inca pt ps3, exista tekken 5 pt ps2 care se pare ca merge si pe ps3. Cauta pe google tekken 5 si gasesti mai multe magazine online care il au [nu stiu daca si in stoc].
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | ||
|
| | #84 | ||
|
| | #85 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Salutare la toata lumea. Peste citeva zile voi deveni si eu posesor de PS3, dar am o nelamurire pe care as vrea sa mi-o clarific inainte sa trec la actiune. Imi poate spune careva, asa, ca pentru incepatori, de ce am nevoie pentru conectarea la internet? E neaparata nevoie de router? E neaparata nevoie ca routerul sa fie wireless? De ce cabluri am nevoie? Si inca ceva. Eu acum sint abonat C-Zone (Bucuresti), insa am inteles de la ei ca nu imi pot conecta PS3-ul la net decit daca imi mai fac un abonament (in afara de cel pt PC), si daca imi rulez pe PS3 nu-stiu-ce scripturi sub linux, pt logarea in retea. Evident, vreau sa scap de astfel de aberatii. Prima optiune ar fi sa ma abonez la UPC - varianta Large, din cite am auzit la ei nu e nevoie de asa ceva, e suficient sa bag cablul in PS3 si totul va fi ok. Dar as vrea sa stiu, daca mai e vreunul dintre voi abonat la ei, daca intr-adevar asa este. Scuze pt intrebarile multe si probabil stupide. ![]() Thanks. | ||
|
| | #86 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | am zis ca sunt nou in ps3 deci nu stiu ce ai scris aici : Quote:
| ||
|
| | #87 | ||
| Quote:
@idr: Iti faci un cont de PSN (PlayStation Network) si iti alegi ca tara US sau United Kingdom. Ca sa-ti faci cont pentru aceste tari trebuie sa stii o adresa din tara pe care ai ales-o si s-o scrii pe aia la contul tau. Apoi iti configurezi detaliile de plata (cardul) si adaugi bani in cont (contul de PSN). Apoi te duci pe Store (e la meniul Network din meniul playstation) cauti jocul Tekken Dark Ressurection sau Dark Ressurection Online si il cumperi ![]() | |||
|
| | #88 | ||
| Mai oameni buni, nu-i mai spuneti omului cu PS3 versiunea 40GB ca-i merge un joc de PS2, sa-l bagati aiurea la cheltuieli, cand versiunea asta de consola nu e compatibila cu jocurile de PS2. Sau s-o fi intamplat vreo minune si eu nu stiu? | |||
|
| | #89 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara | era vorba de tekken dark resurection online, care merge si pe versiunea de 40 gb | ||
|
| | #90 | ||
|
| | #91 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: acolo | mi'a scapat aspectul cu "40 gb", scuze de dezinformare
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | ||
|
| | #92 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | tips for making this thread a true behaviour Tipa, gagica, madamme, mona lisa, whatever….but I assume your suggestion works only if you are over eighteen(right?)....and you are afford to use this “setting”. So because I am the guest of this thread and you're the Owner, it’s my pleas. to find a reply in this “oracle style” answer of your post. Si ptr. ca sunt roman si nu m-am nascut in Anglia, unde cainii umbla cu colacii in coada (pacat, caci in cazul asta la sectiunea “Coltul Colectionarilor” eu as fi detinut capul de afis), o sa continui in stilul meu, deci pe romaneste. Incep prin a-mi cere scuze daca nu m-am prins de gluma cu Modcipul. Pur si simplu n-am avut de unde sa stiu ca glumesti si in cele din urma nu-mi vrei raul. La urma urmei, ce ti-am facut eu pana acum ca sa-mi tai craca de sub picioare cum se spune, si sa arunci un astfel de blestem pe capetele noastre?!? Nimic. Dorindu-ti nespus sa nu se inventeze Modcipul niciodata, sau “altul”……… negociind cu Dumnezeu, propunandu-I chiar o perioada de “self fulfilling” de 3-4 ani. No-Ho-Hoooo!! In 3-4 ani o sa apara PS4/PS5. El vrea ca nici atunci amaratii care isi vor fi strans cureaua si-si vor fi permis in cele din urma un PS3 la mana a 2-a, nici atunci sa nu aibe posibilitatea sa incerce si ei un joc de PS3. Nici atuunci! NO comment. Eu unul, am inima, nici n-as putea sa ma gandesc la asa ceva, mie imi place sa fiu cinstit si sa respect pe oricine. Dar revin la idée, ca am facut un mic paralelism intre inima mea si “alta” inima, ca sa vezi care e mai buna. Atata tot. Da deci, si cu asta am sa pun pct, deci daca zici ca esti si tu ProCip, iti sugerez sa intri in clubul select al celor care se respecta. Ptr. asta ai nevoie de o adresa de maill si un ID de messenger valid. Asta e o oferta de Sarbatori……care se acorda doar Elitei ! Numai persoanelor suspecte a avea ceva deosebit li se ofera o asemenea oportunitate. Daca stii engleza, e ceva de genul “once in a lifetime”. So:”if you wanna be a part of……some special alliance and want to have a whole new world lay down at your feet, hit me with your “status”. Nu te teme. Vei putea in continuare sa-ti cumperi originale!!(daca de asta iti era frica) De fapt este un fel de “must” din considerente pur rationale. One day-One offer! Think fast you won’t have another chance. In cateva cuvinte, scopul Elitei este sa acapareze acele persoane care au o anumita deprindere nativa sau care stiu sa faca ceva in mod deosebit. Spre exemplu, ptr. ca momentan nu avem pe nimeni care sa detina titlul onorific la jocul Tekken: Dark Resurrection, m-am gandit ca tu sa devii Liderul in domeniu si sa te ocupi de sectiunea asta. Bineinteles totul e optional. Dar dupa cum ai evoluat pana acum pe Forum, am concluzionat ca tu ai fi c.m. buna. Iar ca un fapt divers, la Tekken mie nici macar nu mi-au iesit juggle-urile vreodata! Rar cand imi mai iesea cate unul. (Dar apropos, ce-s alea juggle-uri?) Si revin la ce glumea Zenda , lucru continuat am vazut si de Tavitzu cu mare seriozitate….:“Pirat X”. Nu e nici chiar asa. Am (si)jocuri originale. Am destule…stai linistit! Pentru ca nu stiu cate ai tu, poate ca am chiar mai multe decat tine ! Dar nu asta ar fi problema, nu vreau sa ma incred acum, ca eu nu ma laud in originale.Si oricum mi-ar fi lene sa caut calculatorul sa-ti spun cate am in posesie de fapt, ca-mi ia timp! Vreau sa scot in evidenta faptul ca gameri suntem toti. Si cei ca noi, care au originale, dar si cei care cateodata nu isi permit asa ceva. Si paradoxal, de cele mai multe ori revolutia in industria jocurilor, inovatia si progresul care determina aparitia sequel-urilor este datorita nu celor care isi iau jocul foarte frumos, foarte comod din magazine, ci a celor care nu si-l permit! Dar fac in asa fel ca cei care isi permit jocuri si cei carora le place un anumit joc in mod special si il pot cumpara, sa aibe oportunitatea ca sa-l mai cumpere si alta data! De regula “shelf playerii” cum mai sunt numiti cei care dau banul si iau produsul, sunt si foarte comozi. Prefera doar sa joace, sa butoneze in nestire, fara sa se implice in vreun fel in dezvoltarea propriu-zisa a jocului pe care il cumpara. Asta e grav. Si datorita unui astfel de lucru sa se teama ei ca nu o sa mai apara jocuri, nu ca in lume se pirateaza in nesimtire. Nu banul pe care il dau achizitionand jocul, determina sequel-ul, ci ideile sunt cele duc la aparitia unui joc. Ori daca tu nu mai stii altceva decat "X [] /\ O" zi de zi, zi de zi si te gandesti numai la tine ca TU sa te simti bine, si nu te implici, automat nu vor exista progrese. Uite spre exemplu, am doua cazuri, desprinse din realitate, prin care doua persoane nu s-au multumit doar sa fie simpli playeri ci si-au rupt din timpul lor pretios ca sa aduca o contributie unui joc care din pacate, are si niste mici defecte de executie. Nu foarte pronuntate, dar sesizabile. Pe unul dintre ei il cunosc , pe celalalt nu. Ma indoiesc daca ambii jucatori isi permit numai originale, dar ofera un bun exemplu de cum ar trebui sa procedeze un gamer, daca intr-adevar doreste sa se implice si sa…………priveasca inspre viitor. http://forums.infinite-interactive.c...read.php?t=853 http://forums.infinite-interactive.c...read.php?t=930 Quote:
Cred ca este o idee grozava acest (no offensive) thread !Toţi avem intrebari si nelamuriri (la multzi le e frică de off topic!dar aici nu-i cazul!).Eu sunt nelamurit de ce Sony consola PS3 cu HDD 40Gb nu citeste Jocuri de PS2….si nu in cele din urma…ce-s alea juggle-uri?(nu am gasit nicaieri, nici macar pe Google!) Fac: spate-spate-patrat ? Sau cum??!
__________________ Stay in there.......and let the others judge your world. | ||
|
| | #93 | ||
| Quote:
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) | |||
|
| | #94 | ||
| Banned Join Date: Oct 2003 Location: bucuresti | cred ca aveti sequele ![]() | ||
|
| | #95 | ||
| Quote:
Fiecare personaj din Tekken are combinatii de lovituri pentru fiecare launcher (miscare care lanseaza oponentul in aer), deci nu, nu se fac cu spate-spate-patrat. | |||
|
| | #96 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Am o intrebare ptr. cei care joaca in multiplayer-ul online cu casti: Ce casti s-ar potrivi c.m. bine unei console (PS2 sau PS3) ptr. jocurile in Online Mode ? E de preferat tipurile de la Logitech fara fir sau prin USB? Un exemplu de casti functionale cu un link corespunzator ar fi binevenit.10x
__________________ Stay in there.......and let the others judge your world. | ||
|
| | #97 | ||
| cel mai bine online la ps3, este un blueetoth headset(asemenea unui de la celular ) nokia,motorola,jabara astea merg cel mai bine, cel putin asa am auzit, eu am jabra, and i don't want to bragfest but i think my voice sounds the most clear when i talk to easternRat,lvl240 or amer_mofo ) < kicking there ases in games! | |||
|
| | #98 | ||
| Întrebare: De ce pe Warhawk nu-i pot auzi ca lumea pe ceilalţi şi invers la casca bluetooth? Conexiune RDS şi NAT Type 2. Mersi
__________________ Dane? Tu eşti? | |||
|
| | #99 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | bun,dar alternative? e buna la o adica si o dracie denaia mica ![]() da io' vreau sa-mi pun ditamai castile pe urechi si sa ma cufund in placere. ![]() casti! casti!!, cine mai are PS:blueetoth headset e bun atunci cand vrei sa mai auzi si altceva, de pilda daca cineva suna la usa sau mesaje de genul :"E GATA Masaaaa!!!" ![]() "Se racesteee!"
|
| | #100 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti | si cum se leaga efectiv o casca wireless bluetooth? ms... | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|