![]() |
| | #1261 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
inca o problema pls,am o plasma cu d 106 ,atunci cand pun filmul pe ps3 conectat prin hdmi la tv,imaginea este foarte mica comparativ cu ecranul,e de la rezolutie banuiesc... pot face cv sa vad pe tot ecranul? filme cu rezolutia mare pana in 2 gb(cat ma tine stickul) nu gasesc,ms..
| ||
|
| | #1262 (permalink) | ||
| ajutoorrr
slaut am si eu o intrebare ,daca poate cineva sa ma ajute,este posibil sa joc cu o echipa romaneasca in fifa 08,AM VAZUT PE YOUTUBE SI PE ALTE SITE-URICA ESTE POSIBIL DAR IN JOC NU EXISTA NICI sTEAUA NICI ALTA ECIPA,DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE ar fi superb,multumesc anticipat!
| |||
|
| | #1263 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Oradea | Quote:
Exista un patch numit RLSP, facut de niste baieti de la FIFAROMANIA, care introduce LIGA 1 in FIFA 2008, si inlocuieste un alt campionat, nu stiu exact care, parca in FIFA 2007 inlocuia campionatul Germaniei, dar repet, asta e doar pentru varianta de PC. La fel este si la PES 2008. Pe console nu s-a facut inca vre-un patch care sa contina vre-o echipa din Romania, iar pentru PC e mai usor de facut. Oficial nu exista echipe din Romania in FIFA 2008. | ||
|
| | #1265 (permalink) | ||
|
Unde pot sa gasesc Civilization Revolution pe stoc! este important sa-l gasesc A.s.a.p! Multumesc
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #1266 (permalink) | ||
|
Vreau sa "pun" net pe ps3 prin pc. Pe pc am internet de la clicknet cu modem prin usb. Am inteles ca trebuie bagat cablu ethernet in pc si de acolo in ps3. Asa am si facut. Acum nu reusesc sa fac conexiunea pe ps3. Imi da eroare la obtaining ip address. Am setat la network settings->internet connection settings pe ps3 asa: Easy -> Wired Connection -> Ip address automatic -> HDCP Host name : do not set -> dns: automatic -> mtu: automatic -> proxy srv do not use -> upnp: enable. Apoi la acel test imi apare obtain ip address: failed, iar jos scrie The attempt to obtain an ip address timed out. Unde gresesc? Raman dator celui care imi explica 5-10 minute ce sa fac. Multumesc
__________________ | |||
|
| | #1267 (permalink) | ||
| Quote:
Insa daca ai net de la clicknet, cel mai bine e sa te duci la magazinul Romtecom si sa-ti iei un modem cu 4 iesiri Alcatel Speed Touch 546 (4xEth). | |||
|
| | #1268 (permalink) | ||
|
Paulpc: Multumesc pt Warning dar: 1: Subiect ps3 2: Chiar daca nu sunt la Publicitate, nu m-am oferit sa vand/cumpar ceva 3: Este doar o informatie ceea ce caut 4: La fel ca toti ceilalti care au nevoie de cabluri, plasme, joystickuri, la fel am si eu nevoie sa gasesc un accesoriu PS3 discul cu Civ Revolution pentru PS3. ps: bine macar ca-ti faci si tu treaba... intr-un fel
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #1269 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #1270 (permalink) | ||
|
Nush, poate mai gasesti ceva pe google, de ex: http://www.techsupportforum.com/gami...ur-ps3-pc.html http://support.microsoft.com/kb/306126 sau http://answers.yahoo.com/question/in...5225316AA4KkoW Mai cauta pe google sau youtube.
__________________ Gran Turismo addict. | |||
|
| | #1271 (permalink) | ||
| Sa incepem de la inceputul: ai Vista sau XP? Daca ai Vista: la Connection click dreapta si o sa ai connection sharing prin DHCP automat. Daca ai XP setezi si la placa de retea la TCP/IP setarile manual, si pe PS3 la fel, manual (pl: 192.168.0.1 = PC, 192.168.0.2 = PS3, Subnet aceeasi de obicei 255.255.255.0, si gateway IP-ul de la PC, adresa DNS cel dat de provider) si porma dai sharing si trebuie sa mearga. Deci la XP nu folosesti DHCP automat, ci bagi tu adresele si la PC si la PS3 | |||
|
| | #1272 (permalink) | ||
| Am vista sp1. Unde mai anume gasesc connection sharing? Asa ceva am gasit la connection status -> properties -> sharing -> allow other network users to connect through this computer's internet connection. Am icnercat asa prima data, dar fara folos.
__________________ | |||
|
| | #1274 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
S-a mai intrebat probabil dar sunt 64 de pagini de cautat si cu searchu nu prea merge: Am un prieten care mi-a luat Unreal Tournament 3 din USA. Va merge pe consola mea PAL luata din Romania de la MG? Din cate stiu eu e Region-Free. Mentionez ca am tv cu tub, pal..
__________________ PSN ID: UK-theclawster37 RO-theclawster | ||
|
| | #1277 (permalink) | ||
|
@theclaw37: Vezi aici un post mai vechi cu o situaţie similară (de fapt inversă). S-ar putea să nu ruleze jocul deloc pe SDTV PAL, dacă are implementate doar rezoluţiile 480i (NTSC) şi 720p -- pe PS3 tu ai bifată doar rezoluţia 576i (PAL).
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #1278 (permalink) | ||
|
Am un ps3 de 20 giga si am schimbat hdd-ul cu unu de 160. Ps3-ul merge dar hdd-ul pe care l-am scos am vrut sa il pun intr-un hdd rack si nu vrea sa mearga . Care poate fi problema. Precizez ca rackul merge cu hdd 160 care l-am cumparat numai cu ala scos din ps3 nu vrea sa mearga. DE CE???? Mersi
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|