![]() |
| | #121 (permalink) | ||
| Quote:
o ora la PS3 intro zona civilizata cred ca e bine 40 mii,si la mai multe ore sa scada pretul. in `98 ma jucam la PS1 intro sala ,si cand imi expira timpul se inchidea automat televizorul. sala nu tre neaparat PS3 poate sa aiba xbox360 chiar si un ps2 si xbox1 sa aiba omu din ce alege. la Mall cu o fisa la jocuri mecanice joci 5 minute si costa 1ron. si daca ai 2 controllere la consola e si mai bine ,iese mai avantajos pt clienti pt ca se combina la bani ![]() depinde de zona,si poti sa pui si un mic bar inauntru unde iti vinzi si sucuri etc. eu spun ca lumea si-ar dori sa joace pe console mai ales acum cu nextgen dar nu ii lasa sufletu sa dea atat pe una si intro astfel de sala pot veni destui de categoria asta. inauntru poate o sa ai un paznic pt ordine. doar PS3-ul este mai scump, la inceput poti sa bagi bani in putine aparate sa vezi cum merge, si daca nu merge oricum le poti vinde si nu vei pierde o suma mare. Mai ales daca e ceva ce te pasioneaza si ai posibilitatea sa o faci atunci zic ca merita incercat. Sti cum e faza aia te gandesti la un lucru care sa-l faci dar spui ca nu e bine si peste ceva timp vezi ca au facut altii..? (bine acum nu cred ca e valabil si pt console) dar acum ar fi o perioada buna pt asta daca cineva vrea sa o faca.
__________________ Tetrahydrocannabinol delta-9-tetrahydrocannabinol delta-1-tetrahydrocannabinol ![]() Salutari din Sanatoriu ! | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Nu stiu cat succes ar avea o sala de ps3.Multi dintre cei care au ps3 au serviciu si mai toti seara deschid ps3 si fac cate un joc.e mult mai confortabil acasa(cel putin pentru mine e),iar cand vii acasa obosit dupa o zi de munca nu prea ai chef sa pleci iar. Insa poate fi si o afacere buna(eu am vb din punctul meu de vedere),nu toata lumea are bani de ps3 si poate pentru o suma de bani ar fi dispusi sa stea cateva ore/saptamana.Oricum de pierdut nu cred ai ce pierde(avand in vedere ca ps3 le vei vinde cu siguranta daca nu merge),insa trebuie sa iti faci niste socoteli la sange cu toate cheltuielile(chirie,salarii,utilitati,impozite,contabil)in cel mai mic amanunt.Insa eu zic ca poti incepe cu ps2 care nu sunt scumpe deloc siniste xbox 360 varianta cea mai ieftina si vezi cum merge.Oricum bafta si daca ai timp si esti si pasionat si mai ales daca ai ceva forta financiara merita incercat. | ||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
salut. in planurile mele pe termen scurt se afla si achizitionarea unei console Ps 3 ... dar am unele mici nelamuriri inainte de a face acest pas ( cred ca voi lua una second ... ebay.xxx ... pt ca am observat ca as putea economisi 300-400 ron ) din cat am cautat ( poate nu destul ) n-am gasit o explicatie obiectiva pentru 1. cate modele de Ps 3 exista? ( eu stiu de cele 2 variante 40 si 60 Gb ) 2. ce diferente exista intre ele? ( referitor la video in primul rand ) 3. cat costa un controller wireless? daca pana la urma ma hotarasc sa iau un Ps 3 nou din tara mi-ar place cel alb dar din cate stiu pt Europa nu exista ... sau ma insel ? | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
sfat, nu iti lua de pe ebay pt ca in nici un caz nu iesi mai ieftin mai ales la PS3. Mai bine il iei de aici si ai si garantie. cele 2 variante 40 si 60 gb PAL ,da. un controller e cam 90ron am vaz pe aici ..
__________________ Tetrahydrocannabinol delta-9-tetrahydrocannabinol delta-1-tetrahydrocannabinol ![]() Salutari din Sanatoriu ! | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Mie unul nu. Iar ptr. o ora mai bine nu ma mai duc. Mai bine ma uit pe Discovery la "Myth Busters" sau "How it's Made"....ies mai avantajat, mai cult.......si cu bani in buzunar !! ![]() Ceri mult, domnu'!...50 de bete......Mult! Poate vrei sa faci sala de PS3-uri pentru bogatasi, tipi de bani gata sau deputati. Altfel nu-mi explic. Oricum, succes si n-as zice neaparat sa te exezi si pe PS2-uri. Lumea stie de PS3 si daca vede PS2 la sala, zice ca le dai jocuri "retro". Cu toate ca se inseala, dar ei nu gandesc ca noi. Dar exista o categorie foarte mare care ar mai juca si pe PS2, ce-i drept. Dar nu la sala, sa fim seriosi. Marea majorit care au PC au si PS2 daca vor. La sala vor sa mearga ptr. ceva next-gen...care nu au acasa.
__________________ Stay in there.......and let the others judge your world. | ||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
-Doar un forumist ar putea sa spuna ca prefera sa joace acasa. Si din cauza ca sunt cativa care au PS3 acasa, sa nu existe o sala ?? Eu in 99-00 aveam si console si PC si mergeam aproape zilnic la sala de jocuri mecanice neogeo doar ca sa joc la dublu cu lumea de acolo si cheltuiam cateva zeci de mii pe sapt,fiind 1000lei creditul. Prin asta vreau sa zic ca poate o sa fie si dependenti de sala,inafara de cei care vin doar 1 data sa vada cum e. Gandestete si cei de pe forum poate sa se intalneasca acolo la un joc ceva. Mie consolele mi se par ceva pt distractie intre amici si nu o o boala care te tine singur in casa. mogl - mai esti ?
|
| | #133 (permalink) | ||
|
Apropos de ideea cu sala, eu cred ca ar merge, mai ales daca ai deschide langa o scoala... toti chiulangii ar veni la joace... Eu in liceu (long time ago) mergeam saptamani la rand, mergeam direct acolo la 8 si plecam la 4 -5... si era FULL mereu... Sunt absolut sigur ca ar merge, mai ales daca ai 2 PS3-uri, 2 xbox-uri si 2 wii-uri si 6 LCD-TV-uri, sa se vada beton... Cu maxim 5000 euro investitie (inclusiv chiria pe 6 luni) te scoti, iar banii ii scoti lejer in 2-3 luni... | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Iasi |
Tocmai am primit castile prin curier si se pare ca am probleme cu ele deja. reusesc sa le folosesc cum trebuie pe un Nokia E90 dar cu PS3 sub nici o culoare. Pot sa ii fac pair dar cand selectez acolo la audio device atat la microfon cat si la output incepe casca sa scoata niste zgomote ciudate. Dupa ce dau OK ramane selecatat dar nu se aude nici un sunet. Aveti vreo idee ce pot face sau am dat bani degeaba pe casti?
| ||
|
| | #138 (permalink) | ||
| Quote:
1. Ai hdmi cumperi cablu de la sony. 2. Nu ai hdmi (ca mine) cumperi un vga box http://www.xcmlive.com/cgi-bin/xcmli...20BOXES&view=2 Vreau sa zic ca, calitatea video e impecabila! Eu am un Compaq CRT batran, 22" (cred). Ideea e ca trebuie sa iti suporte rezolutia pe care o vrei pt ca nu face scaling. | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Iasi | Quote:
| ||
|
| | #140 (permalink) | ||
| Quote:
@griever nu este hdmi este hdcp
__________________ plictisit..... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |