Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-01-2008, 14:27   #121 (permalink)
Mixed Martial Artist

cRAig_maRduk's Avatar

Quote:
Originally Posted by mogl View Post
da ,eu vreau sa deschid dar cred ca ma las pagubas ca daca spuneti ca 50000 este mult si sa fac cu 20 ......este munca patriotica ii las sa se joace pe pc-urile astea amarate nfs si counter ca vad ca la noi numai astea conteaza de parca alte jocuri nu sau inventat...........poate sint eu prea pretentios!!!!!!?????
cred ca doar in cartiere pt tiganusi mai costa o ora de counter 20 mii lei.
o ora la PS3 intro zona civilizata cred ca e bine 40 mii,si la mai multe ore sa scada pretul.
in `98 ma jucam la PS1 intro sala ,si cand imi expira timpul se inchidea automat televizorul.
sala nu tre neaparat PS3 poate sa aiba xbox360 chiar si un ps2 si xbox1 sa aiba omu din ce alege.
la Mall cu o fisa la jocuri mecanice joci 5 minute si costa 1ron.
si daca ai 2 controllere la consola e si mai bine ,iese mai avantajos pt clienti pt ca se combina la bani

depinde de zona,si poti sa pui si un mic bar inauntru unde iti vinzi si sucuri etc.
eu spun ca lumea si-ar dori sa joace pe console mai ales acum cu nextgen dar nu ii lasa sufletu sa dea atat pe una si intro astfel de sala pot veni destui de categoria asta.
inauntru poate o sa ai un paznic pt ordine.
doar PS3-ul este mai scump, la inceput poti sa bagi bani in putine aparate sa vezi cum merge, si daca nu merge oricum le poti vinde si nu vei pierde o suma mare. Mai ales daca e ceva ce te pasioneaza si ai posibilitatea sa o faci atunci zic ca merita incercat.
Sti cum e faza aia te gandesti la un lucru care sa-l faci dar spui ca nu e bine si peste ceva timp vezi ca au facut altii..? (bine acum nu cred ca e valabil si pt console) dar acum ar fi o perioada buna pt asta daca cineva vrea sa o faca.

cRAig_maRduk is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2008, 14:50   #122 (permalink)
Registered User

Nu stiu cat succes ar avea o sala de ps3.Multi dintre cei care au ps3 au serviciu si mai toti seara deschid ps3 si fac cate un joc.e mult mai confortabil acasa(cel putin pentru mine e),iar cand vii acasa obosit dupa o zi de munca nu prea ai chef sa pleci iar.

Insa poate fi si o afacere buna(eu am vb din punctul meu de vedere),nu toata lumea are bani de ps3 si poate pentru o suma de bani ar fi dispusi sa stea cateva ore/saptamana.Oricum de pierdut nu cred ai ce pierde(avand in vedere ca ps3 le vei vinde cu siguranta daca nu merge),insa trebuie sa iti faci niste socoteli la sange cu toate cheltuielile(chirie,salarii,utilitati,impozite,contabil)in cel mai mic amanunt.Insa eu zic ca poti incepe cu ps2 care nu sunt scumpe deloc siniste xbox 360 varianta cea mai ieftina si vezi cum merge.Oricum bafta si daca ai timp si esti si pasionat si mai ales daca ai ceva forta financiara merita incercat.

speedman2006 is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2008, 18:54   #123 (permalink)
Registered User

Infineon's Avatar

salut.

in planurile mele pe termen scurt se afla si achizitionarea unei console Ps 3 ... dar am unele mici nelamuriri inainte de a face acest pas ( cred ca voi lua una second ... ebay.xxx ... pt ca am observat ca as putea economisi 300-400 ron )
din cat am cautat ( poate nu destul ) n-am gasit o explicatie obiectiva pentru
1. cate modele de Ps 3 exista? ( eu stiu de cele 2 variante 40 si 60 Gb )
2. ce diferente exista intre ele? ( referitor la video in primul rand )
3. cat costa un controller wireless?

daca pana la urma ma hotarasc sa iau un Ps 3 nou din tara mi-ar place cel alb dar din cate stiu pt Europa nu exista ... sau ma insel ?

Infineon is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2008, 19:41   #124 (permalink)
Mixed Martial Artist

cRAig_maRduk's Avatar

sfat, nu iti lua de pe ebay pt ca in nici un caz nu iesi mai ieftin mai ales la PS3. Mai bine il iei de aici si ai si garantie.
cele 2 variante 40 si 60 gb PAL ,da.
un controller e cam 90ron am vaz pe aici ..

Old 17-01-2008, 20:54   #125 (permalink)
Registered User

Infineon's Avatar

si asta e singura diferenta intre ele , hard disk-ul ??? ... nu exista alte diferente ... same graphic card ??

Infineon is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2008, 21:27   #126 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

acelasi graphic card.
diferente mai sunt ca cel de 40 GB nu are PS2 backward comptaibility, in loc de 4 USBuri are 2, nu are flash card reader si cam atat.

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Old 18-01-2008, 12:58   #127 (permalink)
Registered User

Post ghereta cu ps3 games

Quote:
Originally Posted by mogl View Post
da ,eu vreau sa deschid dar cred ca ma las pagubas ca daca spuneti ca 50000 este mult si sa fac cu 20 ......este munca patriotica ii las sa se joace pe pc-urile astea amarate nfs si counter ca vad ca la noi numai astea conteaza de parca alte jocuri nu sau inventat...........poate sint eu prea pretentios!!!!!!?????
Tie ti-ar placea sa te duci la sala sa iei 2 (2oua) ore si sa scoti din buzunar 100 de mii ??
Mie unul nu. Iar ptr. o ora mai bine nu ma mai duc. Mai bine ma uit pe Discovery la "Myth Busters" sau "How it's Made"....ies mai avantajat, mai cult.......si cu bani in buzunar !!

Ceri mult, domnu'!...50 de bete......Mult! Poate vrei sa faci sala de PS3-uri pentru bogatasi, tipi de bani gata sau deputati. Altfel nu-mi explic.
Oricum, succes si n-as zice neaparat sa te exezi si pe PS2-uri. Lumea stie de PS3 si daca vede PS2 la sala, zice ca le dai jocuri "retro". Cu toate ca se inseala, dar ei nu gandesc ca noi. Dar exista o categorie foarte mare care ar mai juca si pe PS2, ce-i drept. Dar nu la sala, sa fim seriosi. Marea majorit care au PC au si PS2 daca vor. La sala vor sa mearga ptr. ceva next-gen...care nu au acasa.

-=Gamer X=- is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2008, 13:09   #128 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

bã Gamer ICS, iar esti culmea, pe cuvantul meu. Tu cat ai da ma pentru o ora de joaca la sala? 1leu? sau poate nici p-ala... Mie 5 lei mi se pare mai mult decat rezonabil...

Junnkie is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2008, 13:43   #129 (permalink)
Mixed Martial Artist

cRAig_maRduk's Avatar

-Doar un forumist ar putea sa spuna ca prefera sa joace acasa.
Si din cauza ca sunt cativa care au PS3 acasa, sa nu existe o sala ??
Eu in 99-00 aveam si console si PC si mergeam aproape zilnic la sala de jocuri mecanice neogeo doar ca sa joc la dublu cu lumea de acolo si cheltuiam cateva zeci de mii pe sapt,fiind 1000lei creditul. Prin asta vreau sa zic ca poate o sa fie si dependenti de sala,inafara de cei care vin doar 1 data sa vada cum e.
Gandestete si cei de pe forum poate sa se intalneasca acolo la un joc ceva.
Mie consolele mi se par ceva pt distractie intre amici si nu o o boala care te tine singur in casa.

mogl - mai esti ?

Old 18-01-2008, 21:32   #130 (permalink)
Registered User

Intrebare : Cum anume trebuie sa scrii un dvd ca sa poti vedea filmele? Aveam senzatia ca normal (nero - make data dvd - burn ) , dar vad ca nu-mi citeste ps2-ul meu care e modat cu modbo.

Merci.

saburo is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2008, 22:14   #131 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Quote:
Originally Posted by saburo View Post
Intrebare : Cum anume trebuie sa scrii un dvd ca sa poti vedea filmele? Aveam senzatia ca normal (nero - make data dvd - burn ) , dar vad ca nu-mi citeste ps2-ul meu care e modat cu modbo.

Merci.
Ai gresit sectiunea. Aici se discuta despre PS3

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 12:50   #132 (permalink)
oGu
Registered User

Merg castile astea cu PS3 40GB?
Link

oGu is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 14:15   #133 (permalink)
Monster Hunter

DonAdryan's Avatar

Apropos de ideea cu sala, eu cred ca ar merge, mai ales daca ai deschide langa o scoala... toti chiulangii ar veni la joace...
Eu in liceu (long time ago) mergeam saptamani la rand, mergeam direct acolo la 8 si plecam la 4 -5... si era FULL mereu...
Sunt absolut sigur ca ar merge, mai ales daca ai 2 PS3-uri, 2 xbox-uri si 2 wii-uri si 6 LCD-TV-uri, sa se vada beton...
Cu maxim 5000 euro investitie (inclusiv chiria pe 6 luni) te scoti, iar banii ii scoti lejer in 2-3 luni...

DonAdryan is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 12:15   #134 (permalink)
oGu
Registered User

Quote:
Originally Posted by oGu View Post
Merg castile astea cu PS3 40GB?
Link
nimeni?

Old 24-01-2008, 00:10   #135 (permalink)
oGu
Registered User

Tocmai am primit castile prin curier si se pare ca am probleme cu ele deja. reusesc sa le folosesc cum trebuie pe un Nokia E90 dar cu PS3 sub nici o culoare. Pot sa ii fac pair dar cand selectez acolo la audio device atat la microfon cat si la output incepe casca sa scoata niste zgomote ciudate. Dupa ce dau OK ramane selecatat dar nu se aude nici un sunet. Aveti vreo idee ce pot face sau am dat bani degeaba pe casti?

Old 25-01-2008, 00:49   #136 (permalink)
Registered User

mokanel65's Avatar

si pe mine ma intereseaza problema...cum se face conexiunea, cu un headset nokia nu am reusit nici macar sa o sincronizez...ce casti recomandati? dar din cele blu stereo ?
ms...

mokanel65 is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 21:17   #137 (permalink)
Registered User

andrei2005's Avatar

Pot sa conectez un PS3 la un monitor Horizon 2206sw ? daca da , cum ?

andrei2005 is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 21:36   #138 (permalink)
Registered User

griever13ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by andrei2005 View Post
Pot sa conectez un PS3 la un monitor Horizon 2206sw ? daca da , cum ?
Poti conecta ps3-ul la orice monitor. Exista doua posibilitati:
1. Ai hdmi cumperi cablu de la sony.
2. Nu ai hdmi (ca mine) cumperi un vga box

http://www.xcmlive.com/cgi-bin/xcmli...20BOXES&view=2

Vreau sa zic ca, calitatea video e impecabila! Eu am un Compaq CRT batran, 22" (cred).
Ideea e ca trebuie sa iti suporte rezolutia pe care o vrei pt ca nu face scaling.

griever13ro is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 22:12   #139 (permalink)
oGu
Registered User

Quote:
Originally Posted by oGu View Post
Tocmai am primit castile prin curier si se pare ca am probleme cu ele deja. reusesc sa le folosesc cum trebuie pe un Nokia E90 dar cu PS3 sub nici o culoare. Pot sa ii fac pair dar cand selectez acolo la audio device atat la microfon cat si la output incepe casca sa scoata niste zgomote ciudate. Dupa ce dau OK ramane selecatat dar nu se aude nici un sunet. Aveti vreo idee ce pot face sau am dat bani degeaba pe casti?
Nu are nimeni nici macar o idee?

Old 27-01-2008, 12:24   #140 (permalink)
Nick anterior: hs206vm

LaLa's Avatar

Quote:
Originally Posted by griever13ro View Post
Poti conecta ps3-ul la orice monitor. Exista doua posibilitati:
1. Ai hdmi cumperi cablu de la sony.
2. Nu ai hdmi (ca mine) cumperi un vga box

http://www.xcmlive.com/cgi-bin/xcmli...20BOXES&view=2

Vreau sa zic ca, calitatea video e impecabila! Eu am un Compaq CRT batran, 22" (cred).
Ideea e ca trebuie sa iti suporte rezolutia pe care o vrei pt ca nu face scaling.
AM eu horizon 2206sw si nu il pot conecta la ps3
@griever nu este hdmi este hdcp

LaLa is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules