![]() |
| | #143 (permalink) | ||
|
Ce jocuri asteptati sa apara?
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #147 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | q
Stie careva, jocul Call of Duty 4 e conceput sa mearga pe vibratii la controller ? Exista vre-o posibilitate ca si sunetele din joc sa fie auzite prin casti si nu prin difuzoare ?
__________________ Stay in there.......and let the others judge your world. | ||
|
| | #149 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | As fi putut sa-i intreb pe chat pe cei cu care am jucat online, si sigur, macar unul dintre ei, mi-ar fi raspuns la modul cat se poate de politicos. Dar nu, eu am intrebat aici (in topicul special creat ptr. asa ceva) si s-au trezit unii care sa-mi dea lectii cand ar trebui sa intru pe forum in loc sa binevoiasca sa raspunda cu "Da/Nu"(care oricum le-ar fi luat mai putin timp). Ma, cu de-astia de-alde voi..........noi nu meritam nici macar sa pronuntam "playstation" daramite PSN Store/Live ! Vrem servicii ca-n tzarile civilizate dar apoi cu prima ocazie care se iveste o dam "pe brazda" si patam onoarea "gamer-ului" roman, cu nesimtirea care ne curge prin vene.....c-asa-i romanu'. .........Da, mersi ptr. raspuns. Acum m-am lamurit!
__________________ Stay in there.......and let the others judge your world. | ||
|
| | #150 (permalink) | ||
|
^ Nu cred ca se referea neaparat la tine, ci la faptul ca e mult off-topic pe thread... COD4 nu are implementat inca vibratiile, cel putin in ceea ce priveste versiunea originala. Doar daca a aparut vreun patch intre timp, care sa rezolve chestiunea asta... Oricum, ma indoiesc ca ai DualShock 3... Tu ai Sixaxis mai mult ca sigur, deci nu ai cum sa experimentezi vibratiile chiar daca ar fi disponibile... La a doua intrebare nu stiu raspunsul, pentru ca nu inteleg intrebarea...
__________________ Last edited by DonAdryan; 30-01-2008 at 23:32. | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | q2 Quote:
Eu am, dar iti spun despre ce este vb: in timpul jocului in multiplayer poti auzi prin casca doar vocea celor care fac echipa cu tine, nu si "impuscaturile", tipetele sau coloana sonora a jocului care vine in carcasa !(DECI: ii ori-gi-nal!Sper ca nu tre sa-mi pun poza lui pe forum ca sa ma crezi,n-am ajuns nici chiar asa.) Deci: Eu vreau sa aud gloantele prin casca !! Cred ca merit...macar atat! Stii vre-o posibilitate? ---------------- Later Edit: ---------------- This is from Activisions forums. "Call of Duty 4: Modern Warfare is only designed for use with the SIXAXIS controller on the Playstation 3. The rumble features of the Dual Shock 3 controller are not supported at this time."
__________________ Stay in there.......and let the others judge your world. Last edited by -=Gamer X=-; 31-01-2008 at 00:58. | ||
|
| | #154 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Iasi | Quote:
| ||
|
| | #157 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Salut! Am o mica problema, am un sistem audio Altec Lansing vs2421 2.1, cu controller separat pentru volum in care se gaseste si o intrare pentru casti, o intrare pentru microfon, si un microfon integrat. Problema e ca nu imi functioneaza microfonul built-in, nu stiu ce sa ii fac, am umblat peste tot, am cautat reviewuri, am cautat pe forumuri, tot nu merge, si nu stiu ce sa ii fac. Poate sa ma ajute cineva ? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|