![]() |
| | #221 (permalink) | ||
| probleme cu conexiunea la net
Am si eu o problema legata de conexiunea la net. Poate ma puteti ajuta. In manual scrie ca ar trebui sa recunoasca singur tot si netu sa mearga perfect. Evident, asta nu s-a intamplat (ce surpriza) si mi-am configurat setarile singur. Netul nu merge iar cand incerc sa testez conexiunea, IPurile sunt OK dar testul de network il pica. Imi spune ca nu s-a putut conecta la retea si ca este o eroare de DNS. Trebuie sa specific ca IPul, GW, DNS sunt puse manual de mine si verificate de cateva ori, deci teoretic nu de aici ar trebui sa fie problema. Netul e de la una din faimoasele retele de cartier (BestNet). P.S.: exact aceleasi setari pe care le-am configurat pe PS3, sunt si pe PC si netul merge fara nicio problema. Nu folosesc router sau switch.
__________________ Cine stie, cunoaste! | |||
|
| | #226 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 Location: Cluj-Napoca | Quote:
Despre tuner-ul digital de PS3 nu stiu prea multe. Teoretic ar trebui sa fie DVB-T, iar din cate stiu eu , la noi mia dureaza pana are sa fie implementat acest standard (ceva probleme cu alocarea frecventelor, nu stiu foarte exact). Daca e digital nu merge pe analog, sunt doua echipamente complet diferite. | ||
|
| | #228 (permalink) | ||
| si in alea 1% dintre cazuri e vina PS3-ului? Ma refer la ecranele de tip LCD (lasam deoparte CRT si PLASMA).
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
Hmmm tot eu cu problema de conectare Am sunat la baietii de la net si mi-au adaugat MACul PS3ului in tabela lor faimoasa dar tot nu merge. Am cautat eroarea pe net si se pare ca pe cat e de faimoasa, pe atat nu gasesc raspunsuri pentru ca lumea fie foloseste router, fie are wireless (probabil tot de la router) si raspunsurile pe care le-au primit nu ma ajuta f tare ![]() Eroarea e "DNS error 8002AE1D". Poate a mai intalnit cineva si poate sa ma ajute? Din pacate, ca un facut, pe forumul oficial exista o lista de erori cunoscute dar asta nu era una din ele (ma mir tinand cont ca am gasit o groaza de forumuri locale cu discutii pe aceeasi tema)
|
| | #231 (permalink) | ||
|
Nu UPC BestNet. Partea mai tare e ca am gasit pe oficial niste DNSuri din State cu care a mers cateva minute, dupa aia a clacat iar (probabil pt ca erau din State... conexiunea proasta... don't know...)Un prieten mi-a sugerat sa incerc DNSuri din alte retele (a citit pe un alt forum) dar nici asa nu a mers... Oricum, daca schimb DNSul imi da alta eroare
|
| | #232 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
| Quote:
. Acum va rog frumos sa imi spuneti si mie daca in alea 1% dintre cazuri, cand TV-ul capata imagine mai proasta dupa folosirea consolei, e vina PS3-ului sau nu. Ma refer la ecranele de tip LCD (lasam deoparte CRT si PLASMA). Ca voiam sa investesc intr-un TV LCD SONY dar as ramane socat daca asta "mic si negru" l-ar ucide.
|
| | #238 (permalink) | ||
| Nu e o solutie pt ca RCA nu iti da HD. Deci iti trebuie cablu HDMI daca monitorul tau suporta HDMI sau un VGA Box, daca monitorul tau e mai vechi si nusuporta HDMI. Este bine de stiut ca rezolutia va fi 16:9, adica e un pic mai complicat daca nu ai monitor cu ecran lat.
__________________ Griever | |||
|
| | #239 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
Ca sa pui PS3 pe monitor si sa ai si full HD trebuie in primul rand sa ai full HD la monitor, sa fie capabil HDCP si sa ai adaptorul acesta care, dupa cum zici ce site-ul producatorului "Supports 480p, 720p, 1080i, and 1080p". Legat de sunet, daca nu are monitorul sau nu esti multumit de sunetul oferit de monitor, atunci sansa ta este sa te conectezi prin optic. Iei un sistem audio care are conectare optica si ai scapat de griji. Sau, daca ai o placa de sunet cu intrare optica atunci conectezi acolo si o sa ai sunetul pe sistemul pe care-l ai la PC. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|