![]() |
| | #2781 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
a folosit cineva acest program "Copy that game"? cica ar copia jocuri pentru PS3!!!!! pentru mai multe detalii avem si un link ps3gamecopy.tk | ||
|
| | #2785 (permalink) | ||
|
daca pun o imagine bluray pe un stick sau hdd extern si le conectez la ps3 va citi clipul?
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #2786 (permalink) | ||
|
Nu stie de imagini ps3-ul. Poti sa faci ceva frumos gen ::: multiAVCHD home :::
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #2788 (permalink) | ||
|
"suna" ca si cum te-ai asteptat sa "sune" nu inteleg ce anume doresti sa afli ;/
__________________ http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/zMe-ul.png | |||
|
| | #2790 (permalink) | ||
|
si o compara cu ce? on-board-ul realtek de pe PC-uri? ma faci sa rad ![]() eu am PS3-ul conectat prin TOS-Link la un amp digital Pioneer si sincer, e excelent
|
| | #2791 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Ce-i drept maniacii pe care ii citeam (vezi avforum) sunt obisnuiti cu tool-uri gen Denon/Onkyo , marci intr-adevar mai performante dar si mult mai scumpe. Cat priveste comparatia cu placa de sunet, eu as fi multumit daca ar suna macar la fel de bine cat imi suna placa audio Revolution 7.1 de la M-Audio, din PC. | ||
|
| | #2792 (permalink) | ||
|
pe PC am un Creative X-Fi Fatal1ty FPS
|
| | #2793 (permalink) | ||
|
Salut. Intrebare: am un PS3 phat 80 Gb. Am un singur joc GTA 4, cand il bag in consola si il citeste se aude un sunet exact ca atunci cand bagi un cd intr-un cdrom si buteaza de pe el. Este normal? Sau mi-am luat teapa cand am cumparat consola...o am doar de 2 saptamani, cumparata de la cineva de pe forum care a disparut instant dupa ce mi-a vandut-o....
| |||
|
| | #2794 (permalink) | ||
| Quote:
Nu imi dau seama ce vrei sa spui. Are blu-ray-ul foarte zgomotos? | |||
|
| | #2795 (permalink) | ||
| Merge impecabil, nu are absolut nici un frame, nu se bloacheaza...Scoate un sunet atunci cand incarca jocul ceva de genul pe care il scoate laptopul meu daca dau un restart si am un cd inauntru...exact un tac.. tac.. tac de o fractiune de secunda pana incarca jocul. Pe urma nu se mai aude nimic. Ar trebui sa imi fac probleme sau este normal?
| |||
|
| | #2799 (permalink) | ||
|
VGA cred, 640X480.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #2800 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
sal,am si eu cateva intrebari daca sunteti amabili sa ma lamuriti sau un sfat: -ce varianta de PS3 sa aleg -cum este live-ul in comparatie cu cel de la xbox 360 ,cum se misca ,cum este comunitatea -te descurci cu controleru de ps 3 la shootere in comparatie cu cel de xbox 360 -este posibil sa se schimbe dashboardu pe viitor la ps3 -poti face conferinta ,si daca da care este limita -si in general pe scurt cateva pareri ,sfaturi ,pt a opta pentru un ps3 MS , astept raspuns | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |