![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
pai nu exista suport ptr avi divx sau mkv. sunt zvonuri cu divx pe Xbox si atunci probabil ca si Sony o sa se supere si o sa implementeze si ei, insa mkv nu cred ca se va intimpla. cit despre hdd pe sata cred ca orice enclosure ptr harduri sata ar merge. de alimentare separata este nevoie in cazul hardurilor de 3.5, dar daca ai un pocket drive atunci nu ar trebui sa fie nevoie. singura chestie e ca iti vede numai partitii FAT (din cite stiu). Zenda, da, si eu tot Logitech G25 vroiam sa iti recomand, insa am gasit ceva mai ieftin. cu toate astea acolo scrie Compatible with Playstation 3 Japan, dar nu vad de ce nu ar merge si pe US/UK. ai putea totusi sa le trimiti un mail si sa ii intrebi. ei trimit colet si in RO.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti |
să presupunem următoare situaţie: avem un router wireless si dam internet prin el la mai multe aparate: -PC - prin cablu -PS3 - prin cablu -un HDD de retea sau Network Area Storage - prin cablu -laptop - wireless -psp - wireless PS3-ul imi va vedea datele de pe HDD-ul de pe retea? Există vreo posibilitate de a mapa HDD-uri pe PS3? | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| este confirmat suportul DivX ptr PS3 asa ca mai aveti putina rabdare.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Cauta pe aici o lista cu jocurile de PS2 suportate de PS3 (un link catre un site).(sau cauta pe google) Si dupa ce te uiti pe lista aia fa-ti o idee daca merita sau nu, din punctul tau de vedere, suportul pentru jocurile PS2.
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
am vazut , chestia e ca eu am doua jocuri de PS2 originale , NFS MW si SingStar, seria lor apare la cele ce ar functiona ,cel mai tare mi-e de singstar ca e fun, dar daca nu o sa mai faca de 60 , atunci o sa apara starter pack cu versiunea de 40 ? ca mie mi se pare ideala idee sa obtii inca o maneta si doua jocuri originale la un pret acceptabil
| ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
ps3 cu hdd de 40 nu suporta jocuri de ps2 ps3 cu hdd de 60 suporta jocuri ps2 hardware. ps3 cu hdd de 80 suporta jocuri ps2 emulate software Versiunea de 60 poate rula cel mai mare procent de jocuri ps2 Starter pack va fi ... daca nu e deja lansat in magazine si cu versiunea de 40 | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
exista in RO acum starter pack la 1699RON cu PS3 60Gb, respectiv movie pack la 1359 cu PS3 40Gb (cu spiderman3) . In US si Japan a disparut modelul de 60Gb, fiind inlocuit cu unul de 80Gb (In US la 500USD, bundle cu Motorstorm). Modelul de 80Gb nu a fost inca anuntat pt. Europa, acest lucru probabil se va intampla dupa ce se va epuiza stocul de PS3 60Gb. In acest moment nu se mai comercializeaza modele de PS3 cu compatibilitate hardware de PS2.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|