![]() |
| | #741 (permalink) | ||
| Selectezi stick-ul, apesi pe triunghiul verde si dai Display All.
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #743 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ De ce sa fiu normal, cand pot sa fiu EXTRAORDINAR ?! | |||
|
| | #746 (permalink) | ||
|
in cat timp imi schimba consola daca se constata ca e defecta?(la garantie) dureaza mai mult de o saptamana?
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #748 (permalink) | ||
| Curios că mie MG Cluj mi-au schimbat-o doar după o lună şi jumătate de la predare (10% din perioada de garanţie - politica lor), de fiecare dată (am avut 2 PS3 luate de la ei, la ambele după cca 20-30 zile de la cumpărare s-a 'dus' unitatea BD-ROM).
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #749 (permalink) | ||
| MediaG Unirea
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #753 (permalink) | ||
| Quote:
A facut cineva bakup la PS3? Daca da, ce poti salva pe bakup? (bunul simt imi spune ca absolut tot ce ai pe HDD ca d-aia e bakup, dar intreb totusi). Presupun ca iti trebuie un Storage pe USB ca sa salvezi datele, corect? Inca ceva...merge restore la un bakup de PS3 cand ai sursa PS3 PAL si destinatia PS3 NTSC US?
__________________ Griever | |||
|
| | #755 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Eu il tin pe verticala mai nou si am obs ca vibreaza mai mult decat inainte, at cand invarte cd-ul. Nu cred ca e de la mecanica unitatii, ci doar din simplul fapt ca tot corpul consolei se sprijina in mai putine puncte pe masa si pe o suprafata mai mica, deci stabilitate mai mica. Si cum vibratii=zgomot....Cel putin cam asa e la mine. Cand citeste de pe disc nu imi dau seama daca se aude mai tare. Tre sa mai testez asta. Oricum, f**k it, daca in manual scrie ca se poate pune si asa, at o las asa, ocupa mai putin spatiu. Daca o crapa (Doamne fereste), are garantie. Dar sper sa nu fie cazul.
| ||
|
| | #757 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Tu unde crezi ? |
look la poza.Nu stiu daca pozitia langa TV e ce-a mai buna metoda.Nu se face camp magnetic intre blocul optica si difuzoarele TV-ului? ma gandesc ca asta n-ar fi bine. Cred ca o sa`mi suspend TV-ul undeva mai sus cu niste suporturi, iar pe masuta unde sta TV sa las ps3 in pozitia normala. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|