![]() |
| | #881 (permalink) | ||
|
probabil o problema la porturi ... trebuie sa ai deschis porturile: pentru PSN: • TCP Ports: 80, 443, 5223 • UDP Ports: 3478, 3479, 3658 pentru jocurile Sony: • TCP Ports: 80, 443, 5223, and 10070 - 10080 • UDP Ports: 3478, 3479, 3658, and 10070 Deci probabil nu ai ceva port deschis, cel mai probabil 5223 si de aceea nu merge ...
__________________ Back to PS3 wonderland " from the Green hiatus " (quote from webpredator )
| |||
|
| | #882 (permalink) | ||
|
Thx man voi incerca acum sa fac cum mi-ai spus in PM . Iar porturile alea cum le deschid ? m incercat sa imi fac cont nou si tot nu am reusit si cand daui test internet conection primele doua teste adica cele cu ip-urile si conexiunea la internet sunt trecute cu succes iar cel de-al treilea cu Playstationnetwork nu mai vrea si imi zice Failled ... am setat din nou conexiunea si nimic am dat si restore settings ... Iar poorturile acelea nu stiu cum sa le deschid , aseara imi dadea o eroare cu DNS eror dar azi nu mai scrie nimic de Dns eror doar ca nu poate stabili legatura cu psn si eror 80710092 Last edited by alexxx_862006; 12-06-2008 at 13:09. | |||
|
| | #883 (permalink) | ||
|
porturile daca sunt inchise, si zici ca bagi cablul direct de pe PS3 de pe internet inseamna ca providerul are inchis acele porturi. Vorbeste cu ei. Daca insa primesti de la cineva cine are router atunci s-ar putea ca acolo e buba.
__________________ Back to PS3 wonderland " from the Green hiatus " (quote from webpredator )
| |||
|
| | #887 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #890 (permalink) | ||
|
@darkboyutz si alti useri insetati de informatie :folositi foarte rar,rar,des,foarte des etc dupa bunul plac mai exact,urmatoarea adresa http://en.wikipedia.org/wiki/Wiki sau www.google.com
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #891 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Tu unde crezi ? |
Am si eu o problema cu alegerea unui tv. Care dintre ele ziceti ca da un randament mai mare, si vreau sa`mi explicati cum un TV cu diag de 48 cu rez 1440x900 are ecranul mia mic ca un tv diag 58 rez 1024x764 ? nu cel cu reaz mai mare ar trebui sa aiba ecranul mai mare ? ma insel ? TV1 - http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...twood_TFT_1903 TV2 - http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...stwood_2310_PC Daca stiti o oferta mai buna pana in 10 - 12 mil...PM | ||
|
| | #892 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
@sepet mereu trebuie sa fie un user care sa ma trimita pe google sau wikipedia :|. daca tot ma trimiteti pe google atunci de ce s-a mai inventat topicul asta ? playgame cum a putut sa-mi raspunda corect si concret ? dupa cate am vazut in majoritatea topicurilor el raspunde la nelamuririle userilor si nu ii trimite pe google ... de aceea il admir foarte mult ... este un user foarte bun. Edit: Folosesc foarte des topicul a? Uite facem un targ ... daca tu gasesti vreun alt reply inafara de cel precedent eu o sa-ti cer scuze iar daca vei gasi tu iti voi cere eu scuze. Last edited by darkboyutz; 13-06-2008 at 21:26. | ||
|
| | #894 (permalink) | ||
|
@darkboy-mai mane , nu are nimeni nimic cu tine,am vrut doar sa te ambitionez putin,sa-ti dezvolt intitiativa,sa te fac sa vrei sa aflii singur din surse gasite solo,stiu ca este topic,stiu ca toata lumea intreaba si eu intreb ce mama dreaq ,forget about it ok ? scuze de offtopic
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #895 (permalink) | ||
| Quote:
mai e si varianta cu eye toy-ul. asta iti pune direct pe hdd al consolei. cheers
__________________ | |||
|
| | #898 (permalink) | ||
| Quote:
nu ma gandisem la faza asta desi era destul de logic. mersi man
__________________ PSN ID: fanta_ru | |||
|
| | #899 (permalink) | ||
|
M-am decis sa-mi cumpar un headset pt. consola, dar am cateva nelamuriri. Merge orice tip de headset (prin bluetooth, desigur)? In casca se aude si sunetul jocului sau numai ce se transmite prin chat?Daca tot am ajuns aici si nu am mai avut treaba cu asa ceva, se poate sa-mi recomandati si un anume model, marca etc etc?
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. Last edited by SeikQ; 17-06-2008 at 02:24. | |||
|
| | #900 (permalink) | ||
|
s-a mai discutat subiectul, chiar tin minte ca gasisem un thread pe un forum de vreo 60 de pagini unde erau testate cam toate modelele pe ps3. dupa ce m-am uitat vreo ora pe thred-ul ala eu mi-am luat plantronics, pareau cele mai ok. nu mai dau de forumul ala din pacate. da, in casca se aude doar chat-ul. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|