![]() |
| | #901 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Tu unde crezi ? |
mda... mi-am socs par alb cautand un rahat de linux pentru ps3. care binevoieste sa`mi dea un link de descarcare pentru yellow dog ? X( Am facut 7 linuxuri pe cd si dvd dar 6 nu se buteaza, chiar daca sunt pp, nu gasesc pe dvd fisieru ala, si ubuntu care se buteaza, zice ca nu se poate instala pe nucleul linux-cell. Deci ramane yellow dog care nu gasesc.pls ( pe dvd am si un yellow dog dar tot asa nu se buteaza, nu gasesc fisiseru ) | ||
|
| | #902 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.terrasoftsolutions.com/support/downloads/ Ai si un tutorial despre cum si ce sa faci... Bafta !
__________________ Psn Id : ra_zeul Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d. Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta | |||
|
| | #905 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bucuresti | Quote:
aici un ghid (tot acolo mai gasesti link spre alt tutorial, care te invata cum sa faci daca vrei sa pui si subtitrari). Eu imi fac din mkv filme cu structura de bluray, le scriu pe dvd, si merg fara probleme pe ps3, si tot procesul dureaza maxim 30 minute | ||
|
| | #907 (permalink) | ||
|
Imi explica cineva cum se procedeaza cu un save data in format zip pe care vreau sa il uploadez pe consola? Multumesc.
__________________ "It was I killed the old pawnbroker woman and her sister Lizaveta with an axe and robbed them." - Fyodor Dostoevsky, Crime and Punishment, Ch. 39 | |||
|
| | #908 (permalink) | ||
daca nu ai linux,nu o sa vada zip-urile.asa ca dezarhiveaza,pune pe un card in directorul PS3\SAVEDATA\(pui salvarea ) si cand o sa bagi cardul de memorie, si dai la save game alegi sticul, sau cardul si copii salvarile. Deci ma ajuta cineva cu un otheros.self compatibil fedora 9 ? Am o multime de link-uri dar imi da o eroare de port 80 nush ce are.pls | ||
|
| | #911 (permalink) | ||
| Quote:
piZZa, nu, suport ptr mouse si tast este doar in UT3. in schimb, cu putina bunavointa vei reusi sa joci si cu controllerul iar dupa o perioada ti se va parea mai natural asa. poata suna ciudat ce spun, insa toti am trecut prin asta.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #912 (permalink) | ||
| Erm, scuze că intervin, dar e inexact. Cam 50% din filmele Blu-Ray şi chiar unele filme DVD (mai puţine ce-i drept) sunt region-free. Jocurile PS2 reprezintă o problemă doar dacă vorbim de modelele PS3 60GB/80GB.
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #913 (permalink) | ||
| http://bluray.liesinc.net/ pagina de informatii separata pe regiuni, este descris care blu-ray este region free si care este region locked. toate jocurile sunt region free, la HD nu ai treaba, la SD trebuie sa tii cont de faptul daca TV-ul suporta NTSC sau nu.
__________________ Back to PS3 wonderland " from the Green hiatus " (quote from webpredator )
| |||
|
| | #914 (permalink) | ||
Aveti idee cum se poate reseta ps3 sa fie totul ca "nou" adica sa se dezinstaleze si otheros.bld ( fisierul care buteaza linux-ul ) etc etc ? sa nu fie nici cea mai mica urma ca a fost deschis vreodata , intelegeti ce vreau sa spun, dar in special cum dispare Default sistem. mai exact otheros-ul, ca daca dau pe el ma baga sa instalez Ydl-ul. Last edited by w1st; 20-06-2008 at 19:48. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|