![]() |
| | #1461 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #1463 (permalink) | ||
|
Ielo. Doua intrebari am si eu. 1 Poate spune cineva pe unde gasesc si eu un controler compatibil cu ps3 pe usb. (vreau sa folosesc la un eveniment si nu vreau sa pun la bataie controlarele originale :P ) 2 Eventual exista pe la noi ceva de genu inchiriere de accesorii and stuff ? :P (2 zile ) Ty ty
__________________ | |||
|
| | #1465 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: GALATI |
am si eu o nelamurire cu fifa asta pe ps3.de ce naiba n-au lasat la create tournement posibilitatea sa alegi spre ex. la league&knockout mai multe echipe nu doar 4/nemultzumirea apare datorita faptului ca eu joc cu prieteni in gasca si e naspa sa nu te lase sa controlezi la un meci ambele echipe.un controler tre' sa stea degeaba daca nu e echipa nimanui.naspa trebuia sa-l lase ca la pc.au limitat ei aiurea.sau stie cineva alta smecherie?Ca eu n-am gasit cum sa prestezi cu ambele controlere .thx
| ||
|
| | #1466 (permalink) | ||
|
Salve tuturor! Ce ziceti, scula asta poate inlocuii o plasma de... sa zicem 1m: Optoma HD700x High Definition DLP Projector - PlayStation 3 Accessories - GAME.co.uk
__________________ PSN (UK) ID: cryyo | |||
|
| | #1468 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Tu unde crezi ? |
crezi ca o sa ai imagine de lcd tv cu proiector ? ma indoiesc.
__________________ Cumpar sursa ps2 Phat http://forum.computergames.ro/104-co...l#post38974002 Cumpar Bloc Optic PS2 Phat http://forum.computergames.ro/104-co...l#post38977070 Vand Pachet Accesorii SE http://forum.computergames.ro/44-gsm...esorii-se.html | ||
|
| | #1470 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Merg jocurile PS2 pe PS3???
Salut sunt Rares. Planuiesc sa imi iau de craciun un PS3. jocurile de PS3(care stiu ca sunt mai tari) sunt cam scumpe. Am auzit ca versiunea de 40 Gb suporta jocurile PS2. In comert insa nu am mai vazut aceea versiune, ci numai 60 si 80 Gb. Intrebarea: Daca iau un PS3 care se gaseste acum la magazin (80 Gb) pot sa il emulez sa mearga jocurile PS2??? Multumesc. FaNNatiKK GaMmEER
__________________ Contact:rares2cristea@yahoo.com 0720710960 | ||
|
| | #1472 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Putin ajutor
Nu stiu cum sa setez internet connection, mentionez ca am internetul prin cablu.Am setat pe modul easy am pus ip-urile dns gateway etc.. insa mai departe nu stiu cum sa setez.Cand testam conexiunea imi dadea ca obtine ip dar la internet connection imi apare time out.Ma gandeam sa nu fie de la providerul de net , in fine sper sa ma ajutati .
| ||
|
| | #1473 (permalink) | ||
|
Vezi daca te ajuta link-ul asta : The ULTIMATE ultimate guide to fixing your NAT - PLAYSTATION® Network - PlayStation.com Forums
__________________ SHARP 32" LCD TV & Playstation 3 80Gb - Fifa 09, Burnout Paradise, Oblivion, The Darkness | |||
|
| | #1474 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Am folosit Media Server-ul din WMP11 pentru interconectare PC cu PS3, dar cand vreau sa accesez fisierele din PS3 imi apare urmatorul mesaj : "Media Server Error, a DLNA protocol error (2104) has occurred". Aveti idee ce reprezinta si cum se poate rezolva problema ?
| ||
|
| | #1475 (permalink) | ||
| Quote:
Versiunea de 40gb nu ruleaza jocurile de PlayStation2,iar versiunea de 60gb nu se mai fabrica si versiunea de 80gb varianta europeana este identica cu o consola de 40gb dar are hdd-ul schimbat cu unul de 80gb si controller DualShock 3 Eu mi-am luat PlayStation 3 40GB si nu am intampinat nici o problema pana acum.... dupa cum spun unii sau altii Eu am si PlayStation 2 si nu am tinut sa iau Ps3 sa ruleze jocurile de ps2 Bafta si sa iei consola cat mai repede | |||
|
| | #1478 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Am si eu o problema, din necunostinta de cauza am setat la regiune Romania la contul meu pe playstation store iar cand dau sa intre in store imi spune ca romania nu suporta aces serviciu, probabil nu sunt nici primu nici ultimu care face acest lucru, va rog sa imi spuneti daca imi pot face alt cont sau cum pot remedia situatia( consola o am de 2 zile asa ca ar fii bine sa imi explicati in detaliu ) Multumesc | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|