![]() |
| | #1481 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: GALATI | cont Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- uk,usa dupa cum au mentionat si precedentii. Last edited by meitza; 14-10-2008 at 10:14. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1482 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: IASI |
stiu ca pare o tampenie ce o sa intreb acum dar chiar nusth ce sa mai fac. deci am un ps3 80gb vreau sa il conectez la internet(rds) bun dau la network settings dau easy connerction apare ppoe bla bla bag tot user si pass dau la pasul urmator eroare ca,user sau pass incorect si va asigur ca sunt corecte.am inchis consola am lasato 10min am deschiso inca 10min si apoi am incercat sa fac setarile nimik. tin sa precizez ca am mai avut un ps3 60gb ceva vreme in urma dar nu mi-a mancat ficatii asa de tare ca asta. thx si astept un raspuns | ||
|
| | #1485 (permalink) | ||
| Selecteaza optiunea Anyone who uses this computer(daca ai bifat pe Me only).
__________________ http://www.realitatea.net/imbratisar...eo_326327.html Impresionant...fara cuvinte | |||
|
| | #1487 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 | Configuratie: 1. Plasma Panasonic 2. PS3 80 Gg 3. Home cinema Panasonic SC-PT860 Am legat TV de PS3 cu cablul HDMI. Am legat sistemul audio cu cablu optic de PS3. Nu se aude nimic, care sunt setarile ce trebuie facute din PS3 si in home cinema sa se auda ceva. Daca pun sunetul sa se auda prin HDMI merge pe TV, dar cand trec pe optic nu se mai aude nimic in home cinema. Va multumesc anticipat. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu ma ajuta nimeni si pe mine? mie asa necaz ca nu merge, am auzit ca se aude super prin cablu optic.... sa incerc sa mai cumpar un cablu... Last edited by rsulita; 16-10-2008 at 16:05. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1491 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1492 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Problema semnal ps3
Am fost la un prieten cu consola , acest prieten are o plasma imensa si mi-am luat cablul HDMI cu mine , acolo toate bune si frumoase imagine superba.Ajung acum acasa montez consola si vad ca imi apare pe televizor NO SIGNAL , toate cablurile sunt bagate bine. Eu cred ca consola acum emite HD iar televizorul meu nu detecteaza HD ....imi poate spune cineva cum ies din aceasta incurcatura? cum setez standard definition? | ||
|
| | #1497 (permalink) | ||
|
PS3 conectat la un tv HD scoate rezolutie de 1920 sau de 1080?
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|