![]() |
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Da, s-ar putea sa ne chinuim in zadar. ![]() Eu as zice daca vrem sa avem macar un sambure de speranta, sa ne strangem cativa, sa numim pe careva care e mai hacker, cracker....pirat , si sa facem un "bot" si sa umplem petitia aia cu mii de semnaturi romaneshti, de-ale noastre.![]() ![]() Oricum, nu bagam mana in buzunarul nimanui, nu furam nimik! Daca e spre binele multimii, fapta e ca si binevenita. Si sa nu uitam ca noi, suntem cei mai tari la cap. asta. Pentagonul a fost de mult al nostru, va mai amintiti ??![]() LA ATAC OAMENI BUNI ! LA ATAAAAAAAAC !!!!!!! PE EI!! , PE EI!!! , PE ..........PS3-ul LOR!!
__________________ Stay in there.......and let the others judge your world. | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
Sper ca glumeai cu postul de mai sus, poate daia nici nu au facut cei de la sony psn ro si multe alte firme de hardware & software nici nu se uita la noi, din cauza celor care se cred mai presus de toti si vor sa arate cat sunt de buni sa fure. [qoute]Da, s-ar putea sa ne chinuim in zadar[/qoute] Nu am vazut pe nimeni dand cu tarnacopul aici pe forum sau carand foi cu semnaturi pt petitie sau stiu eu ce "chin", poate este in zadar sau poate nu, dar nu inteleg dece trebuie sa fim asa de pesimisti si dece ar trebui sa incetam acum toti cu aceasta petitie, nu deranjeaza pe nimeni si nu poate face mai mult rau decat bine.
__________________ "All I have in this world is my balls and my word and I don't brake them for no one." Tony Montana | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
....se uita cineva pe "petitiile" astea? In afara de noi astia care am votat ?? Nu, N-am glumit! Daca nu ne fac psn ro vreau sa iasa scandal. Mare. Vreau sa le aratam cine suntem NOI de fapt. Sa vada ce inseamna sa subestimeze niste minti sclipitoare.![]() Aici e de fapt nesimtirea vs. (versus) geniul ! Tu cine vrei sa castige?! PS:HAI ! Pe ei!! Pe ei!!!
__________________ Stay in there.......and let the others judge your world. | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Ce va stresati asha si chinuiti pt psn store romania?Faceti-va conturi de uk sau alte tari din europa,sau chiar cont de australia care contine aceleashi lucruri k psn europa.Eu personal am si de usa si de asia cont pt psn store.Nu vad cu ce mar ajuta sa fie unu de romania......ca-s roman?
__________________ Vand cipuri wiikey originale cu holograma pt modat nintendo wii,pretz 50 ron/bucata. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
facem noi conturi US, UK, JAP, DE s.a.m.d insa zi-mi un secret: vreau wipeout PSN care va aparea in curand ... cum cumpar? va fii PSN exclusiv ... vreau upgrade la motorstorm, vreau Bugatti in NFS:PRO STREET, vreau map packuril la Resistance si Motorstorm, vreau jocuri PS1, vreau Blast factor, vreau Calling all cars ... s.a.m.d. imi zici si mie cum cumpar? pentru ca cardul meu de credit nu (mai) este acceptat ... idei? nu, n-am relative cu care pot sa rezolv un card de credit din tara respectiva ...
| |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
Inainte sa dai raspunsuri d-astea, mai intereseaza-te si tu care e faza. Sau poate o fi din cauza vârstei, who knows!
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
daca nu ii amenintati cu sinucidere ,tot degeaba!
__________________ Tetrahydrocannabinol delta-9-tetrahydrocannabinol delta-1-tetrahydrocannabinol ![]() Salutari din Sanatoriu ! | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Varsta nu cred ca ai sa mio ajungi in curand,in fine nu conteaza.Hai spune-mi tu cu ce se mananca chestia asta.Cum cumperi wipeout si restu?F simplu,iti faci un credit card visa cu care poti face plati pe net si nu conteaza k ai cont de uk si comanzi de pe un credit card romanesc ca doar iti face banca schimbu in lire,iti poti cumpara asta iti zic eu......daca cardul tau nu e acceptat schimba-ti banca.Cam asha se mananca asta pe la mine.
__________________ Vand cipuri wiikey originale cu holograma pt modat nintendo wii,pretz 50 ron/bucata. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
zi-mi de la ce banca se accepta credit card romanesc. BCR, BT si BP nu ... altceva? cardul meu BT a fost acceptat insa de un timp nu mai este ... se pare ca au inceput sa urmareasca ca billing address-ul sa fie cel legat de card. e in moment ce eu am adresa de romania ceea ce nu pot introduce intr-un user PSN de US sau Uk ce propuneri mai ai?
| |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Stai sa vad daca pot cumpara ceva,eu mi-am luat de pe psn store dar e adevarat k mai de mult.....Am sa incerc din nou,sa vad ce cum cu billing address. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Da,nu am mai putut nici eu,intradevar acu tre sa fie billing address aceeasi cu cea a cardului....
__________________ Vand cipuri wiikey originale cu holograma pt modat nintendo wii,pretz 50 ron/bucata. Last edited by Srachi; 16-01-2008 at 23:24. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
LE: am postat in acelasi timp...
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|