![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ultimul joc "terminat"
Dupa threadul cu PS2 cred ca am avea nevoie si unul pentru PS3 (copyright MonkY de la PS2). Deci scurt si la obiect: cine a terminat un joc sa dea un minireview aici, cu ce experiente a avut si daca recomanda ... Incep eu:Motorstorm: Impresii: joc superb, care arata potentialul de PS3. Overall: 8/10 O sa incep de la capat?: Probabil ca da Recomandat: Da Resistance Fall of Man: Impresii: iarasi un joc superb, cu idei interesante, mi-a placut, abia astept R2 ![]() Overall: 9/10 O sa incep de la capat?: Probabil Recomandat: Da Heavenly Sword: Impresii: Mi-a placut, insa mi s-a parut prea scurt. Insa are un gameplay alert, nu poti termina cu button smashing numai, trebuie chiar sa te gandesti din cand in cand ... Grafica foarte buna un feeling extraordinar Overall: 7/10 O sa incep de la capat?: Nu cred Recomandat: Da Raetchet and Clank Future Tools of Destruction: Impresii: Super simpatic, insa recomandat mai ales publicului tanar, dar se poate termina odata Overall: 7/10 O sa incep de la capat?: Nu Recomandat: Pentru fanii genului si daca vrei sa te joci relaxat ... Jericho Impresii: un joc care nu merita bad review-urile de pe net. Are o atmosfera extraordinara, cu decoratii si nivele superbe, si este greu din cand in cand. E enervant chestia ca o sa aveti cateva batalii cand nu te vei ocupa cu killing si te vei juca de-a medicul, insa in rest superb. Un joc absolut superb, mai ales pentru fanii genului horror-fps. Inteleg de ce nu este mass-appeal, insa daca sunteti fani, va recomand din tot sufletul. Overall: 10/10 O sa incep de la capat?: Sigur Recomandat: Da Urmatoarele jocuri: NFS PRO STREET (sunt la 60%, insa am deja unlock la Ryo si la Kings of Elite ...), Uncharted (5 ore gameplay, sunt la 55%), Assassin's Creed (incep dupa ce termin Uncharted) | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Scuza-ma ca ma bag putin offtopic, dar trebuie sa fi cat de cat impartial cand faci aceste mini review-uri, fiindca dupa ele se pot lua oamenii cand vor sa achizitioneze un joc , iar eu nu cred ca poti acorda jocului Jericho 10/10, iar celebrilor si simpaticilor Ratchet si Clank doar 7 .Nu mi-o lua in nume de rau te rog, nu o spun ca sa starnesc o cearta .On topic Uncharted: Drakes Fortune ] Impresii: Un joc captivant, scene de lupta bine gandite si cu grafica foarte buna, Pe departe un titlu de referinta al anului 2007 pentru PS3. Un must hav[b]e Folklore Impresii: Un joc bun, cu o poveste captivanta si grafica bunicica. Merita jucat doar de cei care savureaza jocurile japoneze (mie unul mi-a placut foarte mult )
__________________ "Fear is The Mindkiller" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Probabil ca ai dreptate, dar am si subliniat ca este pentru fanii genului si nu unul mass-appeal. EU zic ca putem bagam opinia personala, se poate puen intrebari s.a.m.d. Ratchet a primit numai 7 pentru ca la un moment dat am simtit ca a fost dezvoltat ca sa fie iubit si de micuti si de cei mari, si aceast lucru a pus punctul pe i ... deci simpt putin putin prea pentru micuti, si vartsta mea nefiind aproape la targetul acestui joc, nu m-a impresionat atat de mult. Simt ca Daxter va fii mai bun | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Revin cu unul nou terminat, acum cateva minute .... Uncharted: Impresii: joc bine realizat, cu grafica excelenta si un story mai mult decat buna. Este un must have, insa daca chiar vreau sa fiu carcotas as putea sa fiu, insa sunt mai multe probleme cu unele puncte din story decat cu gameplay sau grafica deci n-o sa fiu Overall: 9/10 O sa incep de la capat?: Nu ... insa nu pentru ca nu mi-a placut ci pentru ca n-am chef de baietii lu Eddy pe nivel hard ![]() Recomandat: Da, absolut | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
eu ma joc cu prietena mea cod4 -------------------- Editare ulterioară -------------------- fratilor ce trebuie sa faci sa iti dea arma de aur la call of duty4, am jucat astazi online si avea unu M4 de aur, care e smecheria? Last edited by cocosh21; 01-03-2008 at 20:31. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Cred ca joci alt joc! M4 gold nu exista in CoD4! Iar armele care sunt golden sunt listate si acesta este un skin care se deschide dupa ce ai acumulat 150 headshot cu arma respectiva! Nu inbunatateste parametri armei, este pur si simplu cosmetic! Unlockable How to Unlock Golden Ak-47 Complete all Assault Rifle challenges. Golden Mini-Uzi Complete all SMG challenges. Golden M60 Complete all LMG challenges. Golden M1014 Complete all Shotgun challenges. Golden Dragonuv Complete all Sniper challenges. Golden Desert Eagle (Not Skin) Reach Lv. 55
__________________ This is my story! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Va zic sincer ca n-am terminat Assassin's Creed pana la sfarsir. M-am cam plictisit de repetivitatea jocului ... este prea repetitiv. Ca idee nu e rea, ca grafica este excelenta ... insa dupa un timp m-am saturat. Ma duc, adun ceva informatii si omor bossul ... Intre timp aceeasi trucuri, aceeasia animatii etc ...
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: constangeles |
am terminat NINJA GAIDEN SIGMA la toate 4 niveluri normal ,hard,very hard,master ninja. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am mai terminat F.E.A.R , CALL OF DUTY 3 SI 4 , RESISTANCE FALL OF MAN , THEGODFATHER, NFSCARBON SI PROO STREET,FIGHTNIGHT 3,ASASINUL,UNCHARTED DRAKES FORTUNE,RAINBOW SIX VEGAS,SPLINTEL CELL DOUBLE AGENT,MOTOR STORM , L.A.I.R, HAWENLY SWORD , GUNDAM, DIRT .... Last edited by turok2755; 09-03-2008 at 09:45. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Topul jocurilor terminate pe ps3: 1. Call of Duty 4 2. The Darkness 3. Uncharted 4. Ressintance FoM 5. Tom Clancy R 6 Vegas ... 100. FIFA 08 (o manea de joc) Am scos din top Burnout Paradise, pt ca desi este un joc cu adevarat extraordinar nu prea merge sa-l compar cu titlurile de mai sus si imi e destul de greu sa-l clasez obiectiv. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|