![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
citeste review si opinii ale celor care l-au jucat pe www.gamespot.com | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Topul jocurilor terminate pe ps3: 1. Call of Duty 4 2. The Darkness 3. Uncharted 4. Ressintance FoM 5. Tom Clancy R 6 Vegas 6. Heavenly Sword (l-as fii pus pus pe 4, dar m-a deranjat f mult faptul ca greutatea jocului nu este liniara...am terminat jocul intr-o zi jumate, iar ultimul boss in 2 zile (restul bosilor din joc mai mult de cateva minute nu iti iau)...faptul ca pe forumul oficila de ps3 sunt 7 pagini despre cum sa-l omori spune multe) ... 100. FIFA 08 (o manea de joc) | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
... what's the problem mate?
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Daca nu ii placea nu il juca asa mult sa il termine si mai ales, nu-l cumpara.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
DC FIFA 08 e o manea: *orice pasa primita in careul advers urmata de sut e gol *70% din centrarile adverse trimise in careu sunt gol *mingea se duce rar unde vrei u cand ataci, ea ajungand de regula la coechipierul cel mai apropiat de pasa adversa *dc tragi cu Henry, Ibrahimovici si alti jucatori asemanatori ca skill asemanator dai gol in proportie de 70% indiferent de faza *portarul este extrem de tampit si nu apara nimic...doar dc mingea se loveste de el *nu poti misca zidul *jocul in sine Si Chifteluta lasa-ne tata cu FIFA ca l-ai jucat de 3x cand l-ai cumparat si acum 2 saptamani l-ai dat. Vai vai si era cel mai bun joc din serie...Cum ai putut sa faci blasfemia asta?! Si nu uita ca prima data cand am venit sa-l joc la tine te-am batut, desi u aveai experienta de cateva saptamani la el si yo eram la primu joc. Rusinica!!! Si nu te mai lua de mine cu fifa ca ti-am fost profesor la toate jocurile din serie | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Dark Sector Un joc foarte bun, care iti va rapii cateva ore din viata. Este un joc mai mult sau mai putin original, este ca un GoW insa ai control la glave-ul tau ca si la armele din heavenly sword. replay value la mine pentru moment foarte mic, poate peste un timp o sa am chef sa-l rejoc, dar o singura data mi-a fost de ajuns. are undele glitch-uri grafice, si trebuie sa fiti atenti la faptul ca daca poti omorii un inamic cu "bumerangul" tau atunci nu folosii arma, pentru ca gloantele sunt pretioase. Oricum un joc fun, recomandat. 8/10
__________________ Back to PS3 wonderland " from the Green hiatus " (quote from webpredator )
| |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Timeshift Un joc decent, cu un plot interesant si e fun manipularea timpului. Nu prezinta nimic extra, sau revolutionar, este enervant ca la unele puzzel-uri care apar in joc este foarte "scriptat" si ca trebuie sa ghicesti exact cum trebuie jucat, insa nu este un joc rau. Eu zic, ca daca vreti un shooter fun, bunut acest joc este recomandat. Primeste un 7/10.
__________________ Back to PS3 wonderland " from the Green hiatus " (quote from webpredator )
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|