Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-05-2008, 01:24   #41 (permalink)
Registered User

The Elder Scrolls GOTY edition

Un rpg superb! Dureaza destul de mult sa il termini si dupa ce il termini ai tendinta sa incepi din nou cu alt caracter! (cum am facut eu)
Merita un 10/10

MKL0L is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2008, 11:15   #42 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

Am terminat si eu aseara Uncharted. Ma apuc de NFS Prostreet si GTA IV in paralel.
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2008, 11:56   #43 (permalink)
Registered User

playgame's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nicky_Santoro View Post
Am terminat si eu aseara Uncharted. Ma apuc de NFS Prostreet si GTA IV in paralel.
Si eu am terminat Uncharted, GT5 e aproape gata, mai am vreo 2 curse in clasa S.
Acum joc gta IV.

playgame is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2008, 16:15   #44 (permalink)
Nick anterior: ciobi81

Kobayashi's Avatar

Eu am terminat 2 jocuri pana acuma,dar am PS3 doar de 2 saptamani:
1.Uncharted-un joc superb mi-a placut la nebunie si l-am terminat in 2 zile,sper sa faca continuare la el;
1.GT5(inclusiv achizitionarea masini de F1)-asta mi-a luat ceva mai mult timp fiindca m-am jucat si online foarte mult ca sa adun bani pt. masini.La fel un joc superb,o grafica de am dat pe spate.Cele mai reale masini care le-am vazut in vre-un joc,si online e distractiv,din pacate m-am intrecut numa cu englezi,nemti,belgieni,etc.,numai cu romani nu,e naspa ca nu poti sa organizezi tu campionate online,sau sa joci cu cine vrei tu.
Cam atat,acuma ma joc la GTA4

Kobayashi is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2008, 18:03   #45 (permalink)
Registered User

Gta 4 Ps3 Terminat Cu 65,38% Super Joc Merit Jucat Iar Si Iar Si Iar
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
GTA IV: Ultimate Cheat Code Index Vol. 2 (8 - 16) GTA IV: Ultimate Cheat Code Index Vol. 1 (1 - 7) CHEK ON YOUTUBE

Last edited by turok2755; 10-05-2008 at 18:03. Reason: Automerged Doublepost

turok2755 is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2008, 18:49   #46 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Ratchet&Clank: Tools of Destruction caruia ii dau o frumoasa nota de 9 din 10.
Recomand oricui.

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 13:53   #47 (permalink)
K@p
Registered User

K@p's Avatar

Dark Sector - 8.5 din 10

K@p is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 03:32   #48 (permalink)
AkF
Registered User

AkF's Avatar

Acum vreo ora am terminat Uncharted . Un joc fantastic . In foarte putine cazuri grafica m-a dat pe spate ,dar ce vezi in Uncharted , vezi in foarte putine jocuri . Nu te saturi niciodata de el . Tot timpul te va tine in priza . Ii acord "doar" 9/10 pentru ca se putea lucra mai mult la el(parere personala).Nu-mi place ca pistolu este foarte eficient.In multe momente un pistol este mult mai eficient decat un ak47 spre exemplu . Nu trebuie sa iti omori inamicii de la distanta neaparat cu sniper , poti sa-i omori lejer doar cu pistolul.Nu-mi place ca inamicii nu se feresc de grenade(sau doar la Easy?!Eu la Easy l-am terminat).Si nu-mi place ca trag in inamic cu pistolul/shootgun/ak47 in piept de 2-3 ori si nu moare(cu sniperu-ul poti sa-i tragi si in picior si moare din prima).Desi contine multe elemente din alte jocuri n-am avut niciodata impresia ca ma joc Tomb Raider sau Assassin`s Creed.
Un joc foarte bun care daca nu l-ai avut se poate spune ca ti-ai luat PS3 degeaba.Cu siguranta il voi rejuca , dar la o dificultate mai mare .
Spun cateva cuvinte si despre Assassin`s Creed(l-am jucat si terminat pe PC pentru ca jocul aparuse si nu aveam PS3 inca, cine vrea citeste , cine nu vrea...).Este un joc care arata foarte bine. Libertate de miscare este imensa . Daca vrei poti sa faci misiunea sau pur si simplu sa te plimbi prin oras,sa omori gardieni,templieri sau sa colectezi steaguri . Toate misiunile secundare au scopul lor. Te invata sa fii cat mai eficient pe parcursul jocului . Ii acord un 8/10 pentru ca dupa ce descoperi toate orasele jocul devine foarte repetitiv . Practic ai aceleasi misiuni in fiecare oras, iar povestea devine previzibla spre final+am inteles ca si pe PS3 are probleme de "rulare"(multe freezuri).Cu siguranta nu-l voi rejuca nici macar sa-l completez 100%pentru ca m-am saturat pana peste cap de el . Totusi e pacat sa nu joci un joc ca Assassin`s Creed.Il recomand cui nu a jucat Prince of Persia.

AkF is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 21:43   #49 (permalink)
Registered User

mokanel65's Avatar

dark sector...daca asta e joc de 8.5, arunc consola pe geam...mai bine pastram ps2-ul

mokanel65 is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 23:12   #50 (permalink)
Nick anterior: Terranaut

Aallex's Avatar

Quote:
Originally Posted by mokanel65 View Post
dark sector...daca asta e joc de 8.5, arunc consola pe geam...mai bine pastram ps2-ul
asta cam asa e

PSN ID: aallex2099

Aallex is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2008, 23:14   #51 (permalink)
Nick anterior: ciobi81

Kobayashi's Avatar

GTA 4 -a must play game,pt.orice impatimit al jocurilor.Foarte bine realizat si cu multe detalii,iar misiunile sunt destul de variate intre ele.Cel mai mult mi-a placut cand am avut o misiune sa transport ceva droguri cred intro duba,si aveam trei stele la politie,cred ca m-am invartit prin oras o zi si o noapte(din joc) pana am scapat de politie,fiindca duba aia mergea ca melcul,dar a fost super fun.
A si mai pot sa zic ca jocul mi-a mers perfect,fara asolut nici o problema de freeze,de la cap-coada!

Kobayashi is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 00:28   #52 (permalink)
Registered User

MrMxyzptlk's Avatar

Turok: joc cu potential irosit. Recomandat numai pt fanii genului. Jocul n-ar fii rau, insa exista un minus extrem de mare: distanta dintre checkpoint-uri: au fost situatii cand intre doua checkpointuri aveam cca 30 de minute si dupa 20 de minute niste soldati inamici m-au luat prin surprindere si m-au omorat. A trebuit sa rejoc totul de la capat. Si din pacate sunt multe checkpointuri distante. Are feeling de Turok jocul, insa are prea multe greseli marunte care face experienta una de frustrare si nu de fun ... 3/10. Daca ai nervi iti recomand, chiar e bunicel ca shooter, fara extra, insa acele greseli minuscule te vor omora ... si nu dinosaurii.

MrMxyzptlk is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2008, 11:45   #53 (permalink)
Playing = Believing

Nervoz's Avatar

GTA4 - acum bag multiplayer la greu, si am de gand sa il fac 100% la singleplayer putin cate putin cand am timp
[Core2Extreme qx9770@ak965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | precision*gaming*headset | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream]
[Core2Extreme x6800@3.4 | Asus p5w*dh*deluxe | Asus x1900pro | Corsair XMS2 2gbddr2*800 | 160gb Wd | Technics f880| A+ curbic | Samsung 26" | vx6 webcam | 500w*kmepk | Hp c5280]

Nervoz is offline    Send Message via Google Talk to Nervoz Reply With Quote
Old 19-05-2008, 11:32   #54 (permalink)
Registered User

alexxx_862006's Avatar

Uncharted - superb cel mai bun joc pe care l-am jucat pana acum recomand

alexxx_862006 is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2008, 16:39   #55 (permalink)
Registered User

Enchanted Arms.

70 de ore am bagat la el....luung domle. M-a prins si povestea si lupta, caracterele-s haioase si istezte si un pic altfel. Finalul putea fi mai bun.
Oricum, partea cea mai satisfacatoare pentru mine avenit dupa final, sind am facut Holy Beast Shrine-ul, ii un dungeon pe multe nivele, total atipic pentru joc. Foarte frustrant, foarte lung si apoi cu o batalie epica. M-a tzinut vo 3 ore si doar odata am reluat-o. Mare satisfactie la final ). Foarte tare.
Nota ... 7.5 asha.

livon swonk is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2008, 20:43   #56 (permalink)
Registered User

TiBiKiMi's Avatar

Ieri am terminat Devil May Cry 4...nu pot sa spun decat lucruri frumoase despre jocul asta...a fost super super (cel putin pt mine care am jucat toata seria Dmc)...cu Nero parca a fost cum a fost dar cand am jucat cu Dante parca a fost altceva...se misca mai bine tipu si e mai jmecher

TiBiKiMi is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2008, 22:33   #57 (permalink)
Chip Master

Donely's Avatar

Dark sector pe PS3. Un joc bunice,l un fel de clona de Gears of war.

Donely is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2008, 23:27   #58 (permalink)
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

GTA IV finally Acum sa mai ajung si la 100%.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2008, 11:24   #59 (permalink)
Registered User

playgame's Avatar

Am terminat si eu GTA IV. Am facut ambele finaluri. Acum mai am 2 curse din GT5P.

playgame is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 03:25   #60 (permalink)
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Call of Duty 4 done

dod0 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules