![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
Tocmai am terminat si Gt5 Prologue...minunat joc.La inceput nu prea m-am atins de el(poate din cauza ca mai aveam de terminat gta 4), dar dupa...am sters cu n00bii pe jos online. Astept duminica R6V2 , Condemned 2 si Uncharted
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Am terminat Ratchet&Clank.Un joc foarte dragut.Unul dintre putinele jocuri care reusesc sa te bine dispuna .Ii binevenit printre atatea jocuri "serioase" la care fun-ul creste cu cat sare sangele mai sus pe pereti,sau prin cate moduri poti sa-ti executi un inamic .Grafica e foarte buna pentru genul asta de jocuri,sa nu mai vorbim de voice-acting.Cel mai mult mi-a placut "captain" Quark.Jocul ii destul de lung.Ii dau doar 8.5 pentru ca e prea usor.Practic nu am intampinat dificultati decat la ultima plansa unde trebuia sa-mi fac cat de cat o strategie.Puteau sa-i faca doua moduri:normal si kid-mode.La sfarsit iti spune daca vrei sa-l rejoci la un grad mai mare de dificultate,dar majoritatea nu-l vor rejuca.Poate il voi rejuca.Il recomand oamenilor care resusesc sa inteleaga ce vor sa transmita astfel de jocuri,probabil cei mai incuiati la minte vor spune "ca e de copii mici".
__________________ http://www.realitatea.net/imbratisar...eo_326327.html Impresionant...fara cuvinte | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Dap, ratchet & clank e unul din jocurile care le-am jucat pe ps2 foarte mult, stiu ca la ratchet & clank 1 aveam peste 30 de ore jucate, eram mic pe atunci si m-am chinuit foarte mult sa omor ultimul boss, pana la urma am strans suruburi sa imi cumpar arma "Rhyno" si l-am linistit usor. Cred ca o sa il cumpar si eu dupa ce termin ce mai am prin casa si dupa ce iau si joc Overlord bineinteles, stiu ca am dat putin cam mult in offtopic dar am scris ce mi-a venit in cap | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Tu unde crezi ? |
Serios ? si ce nu`ti place la el ? Gusturile nu se discuta. La grafica ce nu`ti place ? nici un bug nimic. Gameplay.Mie imi plac jocurile astea cu apasa Triunghi, apoi patrat, apoi cerc, apoi iar triunghi. POvestea? Nu`ti fac rezumat, dar eroul moare la sfarsit. Sunetul? Ai auzit cum trosnesc oasele cand ii lovesti ? BETON JOCUL. un 10 mare de la mine. UN SFAT PT CANIBALU. -0-0- INCEARCA SA NU MAI CONTESTI NOTELE DATE DE USERI. TU DAU 8 eu dau 10. | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|