Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-06-2008, 10:21   #81 (permalink)
Registered User

Fanta's Avatar

Iron man considerat un joc praf dar eu m-am distrat sincer sa spun si mi se pare ca unele situri exagereaza cateodata. Spre exemplu mie nu mi a placut absolut deloc Resistance: Fall of Man. A fost inspirat mult prea mult din alte shootere si nu a reusit sa iasa in evidenta cu nimic nou (parerea mea). E si extrem de plictisitor si povestea e mediocra (extraterestrii rusi, ce sa iti spun HAHAH). Oricum e doar opinia mea, nu generalizez.

PSN ID: fanta_ru

Fanta is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2008, 10:44   #82 (permalink)
Monster Hunter

DonAdryan's Avatar

Viking: Battle for Asgard 8.5/10: Destul de fain jocul, gameplay ok, grafica foarte frumoasa, story decent (Mitologie Nordica), foarte violent/brutal. La minusuri as zice ca am simtit lipsa unor boss-fight-uri mai epice. In rest, il recomand oricarui individ care cauta un hack'n'slash de calitate!

DonAdryan is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2008, 13:30   #83 (permalink)
Registered User

Thumbs up Mgs4

un super joc doar ce lam terminat mam apucat de el pe data de 19 si astazi lam terminat jocul asta asi merita toti banii..

turok2755 is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2008, 13:45   #84 (permalink)
Registered User

can1b@lu's Avatar

Quote:
Originally Posted by turok2755 View Post
un super joc doar ce lam terminat mam apucat de el pe data de 19 si astazi lam terminat jocul asta asi merita toti banii..
Si eu l-am terminat pe 18 si singurul regret a fost ca e prea scurt...

can1b@lu is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2008, 18:45   #85 (permalink)
Registered User

TheOtherAI's Avatar

Quote:
Originally Posted by can1b@lu View Post
Frate, nu te supara, stiu ca e parerea ta, dar totusi Beowulf(am jucat putin la un prieten) nu e nici pe departe de 10...nici de 9...
era reclama mascata pt a-l vinde.beowulf e un joc de maxim nota 6.MAXIM.ce story?ce poveste?jocul e copie dupa film..nu vad nimic original...

TheOtherAI is online now    Reply With Quote
Old 26-06-2008, 23:05   #86 (permalink)
Registered User

GrayFox's Avatar

1.GTA IV - superb joc nu e de mirare ca a luat nota 10 pe gamespot il recomand tuturor ai mult de lucru la el ca sa il termini 100%
2.Uncharted - nu mi-a placut deloc am crezut ca e mai stralucit dar dupa parerea mea doar grafica e de el
3.Gran Turismo 5P - m-am jucat cateva curse dar nu am mai avut rabdare si l-am lasat balta
Metal Gear Solid 4 - sunt la 1% abia l-am primit :P dar abia astept sa il joc arata super tare si e foarte complex

GrayFox is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2008, 23:07   #87 (permalink)
Registered User

Conan si heavenly sword.
Un 7 pt conan si 8 pt heavenly sword

w1st is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2008, 00:07   #88 (permalink)
Registered User

ow3x3xpr3ss's Avatar

F.E.A.R,printre altele dar asta este ultimul pt. ca despre asta era vb.............stiu ca nu este super cotat dar mie mi-a placut,mai ales la fazele cu slow motion.

ow3x3xpr3ss is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2008, 01:14   #89 (permalink)

Spike's Avatar

Quote:
Originally Posted by w1st View Post
Conan si heavenly sword.
Un 7 pt conan si 8 pt heavenly sword
am terminat si yo heavenly mai demult, iar la conan sunt acum la misiunea a 6-a...ca sa fac o comparatie, dc lui god of war 2 i-as da 10, HS ar primi 8, iar Conan 7 dp mine

Spike is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2008, 09:30   #90 (permalink)
Monster Hunter

DonAdryan's Avatar

DarkSector: 9/10. Aproape perfect! Mie mi-a placut totul la jocul asta, de la inceput pana la sfarsit, inclusiv felul cum s-a implementat miscarea personajului. (RE4 style!) De fapt multe chestii sunt "imprumutate" din RE4 la jocul asta, mai putin feeling-ul...
Grafica excelenta, poveste captivanta, gameplay de exceptie, sixaxis implementat cu succes, toate ingredientele necesare pt. un joc bun. Daca aveti ocazia, incercati-l!

PS:9/10 pentru ca are on-line de kkt...

DonAdryan is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2008, 11:24   #91 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Quote:
Originally Posted by GrayFox View Post
3.Gran Turismo 5P - m-am jucat cateva curse dar nu am mai avut rabdare si l-am lasat balta
Pai aici e threadul cu "Ultimul joc terminat" nu ultimul joc pe care am vrut sa-l termin .

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2008, 02:18   #92 (permalink)
Registered User

weriwulf's Avatar

Assassin's Creed- 9/10 ...este putin repetitiv...dar grafica e foarte buna si gameplayul e grozav dupa parerea mea...pacat ca nu prea sunt metode de a ucide "tinta" fara a trezi tot orasul. Este foarte distractiv si sunt multe lucruri de facut in orasele foarte bine realizate. Il incep din nou?: Da...desigur...RECOMAND
GTA IV- 10/10...este un joc foarte bun din toate punctele de vedere...se poate juca la nesfarsit...RECOMAND
Devil May Cry 4- 9/10...Storyline excelent...pot sa spun ca nu dezamageste seria...luptele cu bossii foarte bine realizate si foarte intense...grafica foarte buna...de abia astept sa-mi gasesc timp sa il reincep...RECOMAND
Uncharted: Drake's Fortune- 9/10...storyline excelent...gameplay excelent...grafica excelenta...poate o sa il rejoc...RECOMAND
Heavenly Sword- Un joc ok....grafica excelenta...imi plac fazele in care pot controla sageata sau ghiuleaua...pur si simplu devenim una cu aceasta...nota 8/10...poate o sa il incep din nou
Resistance-il am dar inca nu m-am apucat de el, dar o sa ma apuc.
GT5- am jucat numai putin
Ratchet & Clank- am jucat numai putin...dar cu siguranta o sa-mi gasesc timp sa il termin...mi se pare super

weriwulf is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2008, 09:00   #93 (permalink)
Metal Gear Solid

Nonelito's Avatar

Metal Gear Solid 4 - terminat in vreo 15 (nu ca altii in 30 ore, stiu ei care --> GIANT PANDA) ore de gameplay, cu tot cu cut-scenuri pe solid normal. Speechless. 11/10! Recomand la orice ora din zi si din noapte!

Nonelito is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2008, 11:20   #94 (permalink)
Registered User

TheOtherAI's Avatar

Jocurile terminate de mine

Cod4
--> nota 10-dupa parerea mea cel mai bun joc aparut pe ps3 pana in prezent

Gta4-->nota9.5-joc excelent, grafica superba insa nu-i dau 10 pentru ca mie nu mi-a placut la fel de mult ca si Cod4

Ninja Gaiden-->nota 9-gameplay-ul este extrem de bun iar eroul se misca foarte natural insa jocul e muuuuuuult prea greu.

Uncharted-->nota 9-niciodata in viata mea nu am fost mai captivat de nu joc decat de acesta

Resistance-->nota 8.5-joc foarte bun,merita jucat dar cred ca mai toti l-ati jucat deja

HS--> nota 8->joc bun insa prea scurt

Dark Sector-->nota 7.jocul avea potential insa are prea multe glitchuri iar faptul ca te lupti si cu oameni si cu zombie si cu gorile uriase si cu roboti e absolut ridicol

Viking: Battle for Asgard-->nota 6.5. un esec dupa parrea mea.l-am terminat doar ca sa stiu ca nu am dat banii pe el insa gameplay-ul mi se pare extrem de prost(la ani lumina de ninja gaiden-asa ca o comparatie intre jocuri de acelasi gen)

Old 01-07-2008, 19:18   #95 (permalink)
Banned

abia am terminat gta iv pacat ca nu am net

w1stuletz is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2008, 19:49   #96 (permalink)
Registered User

can1b@lu's Avatar

Imi cer scuze ca fac off, dar e vreo conexiune intre userii w1st si w1stuletz...ca w1st stiu ca are net...so it's not the same person...doar o simpla intrebare, pe care vroiam sa le-o adresez de mai mult timp

Old 01-07-2008, 19:55   #97 (permalink)
Registered User

TheOtherAI's Avatar

parerea mea sincera si personala este ca e aproape imposbil sa fie 2 useri diferiti dar ma ma rog...

Old 01-07-2008, 20:01   #98 (permalink)
Konichiwa

mrENigma's Avatar

Users sharing the same IP Address
User
w1st

eu zic sa recunoasca si sa ramana pe 1 user ca si-o fura rau

mrENigma is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2008, 20:26   #99 (permalink)
Registered User

can1b@lu's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrENigma View Post
Users sharing the same IP Address
User
w1st
Pai la asta ma gandeam si eu...era sansa de 1 la un milion sa fie doi useri diferiti...dar e interesant faptul ca w1st are net si w1stuletz n-are...dubla personalitate, anyone?

Old 01-07-2008, 20:38   #100 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

w1st, stii cum ma arde laseru' la palma, frate?

dtancu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules