![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Iron man considerat un joc praf dar eu m-am distrat sincer sa spun si mi se pare ca unele situri exagereaza cateodata. Spre exemplu mie nu mi a placut absolut deloc Resistance: Fall of Man. A fost inspirat mult prea mult din alte shootere si nu a reusit sa iasa in evidenta cu nimic nou (parerea mea). E si extrem de plictisitor si povestea e mediocra (extraterestrii rusi, ce sa iti spun HAHAH). Oricum e doar opinia mea, nu generalizez.
__________________ PSN ID: fanta_ru | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
Viking: Battle for Asgard 8.5/10: Destul de fain jocul, gameplay ok, grafica foarte frumoasa, story decent (Mitologie Nordica), foarte violent/brutal. La minusuri as zice ca am simtit lipsa unor boss-fight-uri mai epice. In rest, il recomand oricarui individ care cauta un hack'n'slash de calitate!
| |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
1.GTA IV - superb joc nu e de mirare ca a luat nota 10 pe gamespot il recomand tuturor ai mult de lucru la el ca sa il termini 100% 2.Uncharted - nu mi-a placut deloc am crezut ca e mai stralucit dar dupa parerea mea doar grafica e de el 3.Gran Turismo 5P - m-am jucat cateva curse dar nu am mai avut rabdare si l-am lasat balta Metal Gear Solid 4 - sunt la 1% abia l-am primit :P dar abia astept sa il joc arata super tare si e foarte complex | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Tu unde crezi ? |
Conan si heavenly sword. Un 7 pt conan si 8 pt heavenly sword
__________________ Cumpar sursa ps2 Phat http://forum.computergames.ro/104-co...l#post38974002 Cumpar Bloc Optic PS2 Phat http://forum.computergames.ro/104-co...l#post38977070 Vand Pachet Accesorii SE http://forum.computergames.ro/44-gsm...esorii-se.html | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
DarkSector: 9/10. Aproape perfect! Mie mi-a placut totul la jocul asta, de la inceput pana la sfarsit, inclusiv felul cum s-a implementat miscarea personajului. (RE4 style!) De fapt multe chestii sunt "imprumutate" din RE4 la jocul asta, mai putin feeling-ul... Grafica excelenta, poveste captivanta, gameplay de exceptie, sixaxis implementat cu succes, toate ingredientele necesare pt. un joc bun. Daca aveti ocazia, incercati-l! PS:9/10 pentru ca are on-line de kkt... | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Assassin's Creed- 9/10 ...este putin repetitiv...dar grafica e foarte buna si gameplayul e grozav dupa parerea mea ...pacat ca nu prea sunt metode de a ucide "tinta" fara a trezi tot orasul. Este foarte distractiv si sunt multe lucruri de facut in orasele foarte bine realizate. Il incep din nou?: Da...desigur...RECOMANDGTA IV- 10/10...este un joc foarte bun din toate punctele de vedere...se poate juca la nesfarsit...RECOMAND Devil May Cry 4- 9/10...Storyline excelent...pot sa spun ca nu dezamageste seria...luptele cu bossii foarte bine realizate si foarte intense...grafica foarte buna...de abia astept sa-mi gasesc timp sa il reincep...RECOMAND Uncharted: Drake's Fortune- 9/10...storyline excelent...gameplay excelent...grafica excelenta...poate o sa il rejoc...RECOMAND Heavenly Sword- Un joc ok....grafica excelenta...imi plac fazele in care pot controla sageata sau ghiuleaua...pur si simplu devenim una cu aceasta...nota 8/10...poate o sa il incep din nou Resistance-il am dar inca nu m-am apucat de el, dar o sa ma apuc. GT5- am jucat numai putin Ratchet & Clank- am jucat numai putin...dar cu siguranta o sa-mi gasesc timp sa il termin...mi se pare super
__________________ Sic parvis magna...greatness from small beginnings | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Jocurile terminate de mine Cod4--> nota 10-dupa parerea mea cel mai bun joc aparut pe ps3 pana in prezent Gta4-->nota9.5-joc excelent, grafica superba insa nu-i dau 10 pentru ca mie nu mi-a placut la fel de mult ca si Cod4 Ninja Gaiden-->nota 9-gameplay-ul este extrem de bun iar eroul se misca foarte natural insa jocul e muuuuuuult prea greu. Uncharted-->nota 9-niciodata in viata mea nu am fost mai captivat de nu joc decat de acesta Resistance-->nota 8.5-joc foarte bun,merita jucat dar cred ca mai toti l-ati jucat deja ![]() HS--> nota 8->joc bun insa prea scurt Dark Sector-->nota 7.jocul avea potential insa are prea multe glitchuri iar faptul ca te lupti si cu oameni si cu zombie si cu gorile uriase si cu roboti e absolut ridicol Viking: Battle for Asgard-->nota 6.5. un esec dupa parrea mea.l-am terminat doar ca sa stiu ca nu am dat banii pe el insa gameplay-ul mi se pare extrem de prost(la ani lumina de ninja gaiden-asa ca o comparatie intre jocuri de acelasi gen)
__________________ | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Imi cer scuze ca fac off, dar e vreo conexiune intre userii w1st si w1stuletz...ca w1st stiu ca are net...so it's not the same person...doar o simpla intrebare, pe care vroiam sa le-o adresez de mai mult timp
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|