Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-02-2008, 08:50   #1 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Un An de PS3 in Romania... si noi nu bem nimic?

Treaba e asa. Vine 23 martie, iar cu ocazia asta se implineste un an de la lansarea PS3 in Romania. Nu stiu daca avem motive sa sarbatorim (vezi petitia), insa motive sa bem in cinstea bebelusului nostru favorit cu siguranta sunt. Ma gindeam ca putem rezerva citeva locuri intr-un bar, insa pentru asta tre sa stim 2 lucruri. 23 pica duminica, insa putem sa organizam toata treaba si pe 22 seara. Apoi, sunt curios cine poate sa vina, cine vrea sa vina. Daca ma apuc sa rezerv ceva, tre sa stiu si cite persoane vin, macar aproximativ. Deci? Cum ramane? Cine vine?

PS rog "tabara adversa" sa nu ne ocoleasca ptr ca si ei sunt primiti cu bratele deschise. subiecte de discutie sunt o groaza si parca e mai bine face to face la o bere decit pe forum.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 09:27   #2 (permalink)
Registered User

in ce oras toata treaba?

Verliebt is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 10:52   #3 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

in Bucuresti...ar fi frumos undeva la munte dar deja se complica treaba rau de tot.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

Old 21-02-2008, 11:25   #4 (permalink)
Registered User

stii ca nu zici rau ce zici? eu n-am un an de cand il am dar am mai mult de un an de cand il vreau .
o sa-ti spun exact daca vin si cati suntem in cateva zile (nu cred ca-i graba chiar asa mare, nu?).

joeblow is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 12:19   #5 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

aaa, nu, nu e tirziu nici in prima parte a lui martie. ma gindeam ca poate fac o rezervare cu o saptamina inainte undeva si pina atunci sa facem o lista cu cei care ar participa.

PS ce ma cam ingrijoreaza este ca sunt zeci de views si noi discutam in trei. ma rog, poate pe masura ce ne apropiem de data in cauza sa ne stringem mai multi.

Old 21-02-2008, 13:32   #6 (permalink)
Fun... anyone?

Catallin's Avatar

Salut. Nu vreau sa-ti tai din avant, mi se pare super orice initiativa de genul asta. Dupa cum bine stii si tu au mai fost astfel de "convocari" si toate au inceput cu entuziasm si cu "vin si eu, vin si eu" si s-au sfarsit prin neprezenta totala

Daca vrei sa faci si rezervari si mai dai si vreun avans ceva pe undeva ai mare grija ca ai sanse mari sa nu iasa nimic. M-as bucura sa fie o intalnire frumoasa dar pana acum nu s-a intamplat asa.

Facilitez achizitionarea de pe PSN.

Catallin is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 13:56   #7 (permalink)
Registered User

sunt complet de acord cu catallin. de asta nici n-am zis ca vin sigur ca ma stiu pe mine si nu vreau sa incurc pe nimeni . oricum, cel putin nu da avans daca faci rezervare ca stii cum e: "nici o fapta buna nu ramane nepedepsita."

joeblow is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 15:20   #8 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Pentru a sarbatori evenimentul, nu s-ar putea captura câtiva adepti din "tabara adversa", întotdeauna un supliciu public cu tortura asortata si rafinata a fost apreciat de lume.
"Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei."

EMI is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 15:46   #9 (permalink)
Registered User

h0stile: dupa cum am zis, eu vin fara nici-o problema. Mai ales ca pica intr-o Duminica si nu cred ca pic cu vre-o nunta, cununie ceva (Doamne Ajuta). Doar sa organizeze oricine altcineva, ca eu sunt prins pana peste cap...

EMI: n-am inteles absolut nimic. Adicatalea, mie mi se pare o prostie asta cu "tabara adversa". Eu de exp. am si PS3 si X360 si Wii. Din care tabara fac parte ? Hmm, sa nu mai vin la party PS3 pt. ca am X360 ? Neaah... Pls, stop this fight nonsense... nu exista asemenea "tabere adverse". Ba chiar astazi si-au luat ban 3 useri pe aceasta tema...

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 16:32   #10 (permalink)
Registered User

MrMxyzptlk's Avatar

daca faceti in Brasov sau Cluj voi fii acolo ... nu cred ca o sa vin la Bucuresti insa ... muntele mai merge

MrMxyzptlk is online now    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 10:01   #11 (permalink)
Monster Hunter

DonAdryan's Avatar

^ Facem si la Cluj, of course, daca sunt doritori. Ultima data nu a vrut sa vina nimeni... Eu vin si in Martie pe la Bucuresti, insa nush in ce week-end. Eu o sa vin sigur, la Cluj sau la Bucuresti, oricand! Cati suntem atatia suntem si gata!

DonAdryan is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 13:17   #12 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by DonAdryan View Post
^ Facem si la Cluj, of course, daca sunt doritori. Ultima data nu a vrut sa vina nimeni... Eu vin si in Martie pe la Bucuresti, insa nush in ce week-end. Eu o sa vin sigur, la Cluj sau la Bucuresti, oricand! Cati suntem atatia suntem si gata!
pai anunta si tu aici daca ajungi prin Bucuresti pe 22 sau 23 martie.

Old 22-02-2008, 15:51   #13 (permalink)
Registered User

sepet's Avatar

Salutare

Ma bag si eu la intalnirea asta H0stile,o sa incerc sa mai aduc de-ai consolelor si vreau sa va cunosc personal pt ca mi-e aiurea cand vad ca se mai cunosc useri intre ei si eu il shtiu doar pe donely
Dabia astept

sepet is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 18:48   #14 (permalink)
House M.D.

trickz's Avatar

sounds good. monky will burn 2 times, he has both a xbox 360 and a wii. count me in

trickz is offline    Send Message via Xfire to trickz Reply With Quote
Old 23-02-2008, 00:05   #15 (permalink)
Registered User

Chifteluta's Avatar

Vreau sa vin. Cu toate ca sunt bosorog, cam ca Donely, dar sunt de gasca. Si... h0stile..., ce-ar fi sa te gandesti la ideea ta! Stii tu..., cu poza, cu PS3, in grup, etc...! Bafta!

PC fanul nu are Consola.
Console fanul are PC.

Chifteluta is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2008, 00:10   #16 (permalink)
Registered User

Lasa man, ca "Bosorogii" au loc de cinste in comunitatea noastra. De obicei ai batrani fac ciorba buna... si stiu cu ce se mananca oldies but goldies. Asa ca hai, sa ne povestesti din "copilarie"

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 18:51   #17 (permalink)
Monster Hunter

DonAdryan's Avatar

h0stile: O sa anunt cat de curand... Vroiam sa vin cu o sapt. mai devreme, insa decalez cu placere...

DonAdryan is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2008, 19:43   #18 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Inca nu am facut un an...pe 23 e ziua "baiatului"(in Europa)...

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2008, 22:35   #19 (permalink)
Registered User

m-as baga si eu ... bagati detalii..

theclaw37 is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2008, 00:08   #20 (permalink)
House M.D.

trickz's Avatar

h0stile..ceva detalii? vine cu viteza ziua "judecatii"

trickz is offline    Send Message via Xfire to trickz Reply With Quote
Advertisment
Reply