![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
inca nu am detalii. ma gindeam sa facem o lista si in functie de numarul doritorilor sa gasim un loc. so, deocamdata lista ar fi asa ... h0stile MonkY donely Chifteluta sepet trickz theclaw37 din cite vad ar mai urma sa ne confirme DonAdryan si joeblow. cine doreste, sa posteze aici si sa se adauge listei, astfel incit sa avem mereu o lista la zi in cel mai nou post de pe topic.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
am zis ca nu are sens sa caut un loc pina nu stiu exact citi suntem. in functie de numarul de persoane, o sa caut ceva cu vreo saptamina inainte. cel mai probabil intr-un bar undeva prin centru (sau aproximativ).
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Chifteluta, nu caut ceva scump pentru ca nici eu nu vreau sa dau 10-15RON pe o Stella. De ex, am o relatie in barul Arcade de pe Smirdan si pot sa sun pentru o rezervare. Preturile acolo sunt in jur de 5-6RON ptr o cafea si 6-7RON Stella/Heineken. Mai am si alte variante pentru ca totusi acolo e nebunie simbata seara. Daca vreti ceva retras, am gasit de curind o cafenea pe Tunari (in apropiere de intersectia cu Stefan cel Mare), Sunrise Cafe. Am fost intr-o simbata acolo si cred ca era ocupata o singura masa. Este un loc retras si linistit cu un serviciu exceptional, iar preturile sunt cam la fel (cu exceptia berii care e numai la 0.33, locatia respectiva fiind mai mult cafenea decit bar). Eu imi mai fac veacul prin Mistic Tree (pe linga Udriste) unde poti sa maninci si tot felul de chestii, iar preturile sunt cam tot p'acolo. Nu stiu de ce aveti voi impresia ca un loc, daca e ultracentral, e si scump. Intr-adevar, sunt cafenele in centru unde te jupoaie de viu, insa sunt si locuri cu preturi fff bune.
|
| | #32 (permalink) | ||
| -o-
Cred ca in Arcade Cafe ar fii bine H0stile,pt ca putem sta in spate acolo si nu e zarva mare + ca atmosfera e placuta si te servesc bine,nu astepti ore sa - ti aduca berea (am o problema eu cu treburili astea P.s t cine nu cunoaste localul http://www.arcade-cafe.ro/galerii_fo...e_cafe.html,cu mentiunea ca pozele nu prind partea din spate de care vorbeam...locatie centrala pe langa p-ta Unirii.
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
pai ramine in Arcade atunci, insa nu vorbesc de acum ca e prea devreme. poate intre timp mai apar doritori, astel incit sa am o idee cit mai precisa in legatura cu numarul persoanelor.
|
| | #36 (permalink) | ||
|
@ Bobby h0stile : PS rog "tabara adversa" sa nu ne ocoleasca ptr ca si ei sunt primiti cu bratele deschise. subiecte de discutie sunt o groaza si parca e mai bine face to face la o bere decit pe forum. Feel better ?
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Asta intrebam acum 5 min pe h0stile,ii dadusem pm,eu nu as avea cum samabata pt ca e onomastica lu boss @work...eu sper sa se concentreze pe duminica toata treaba ... poate am noroc si prefera mai multi duminica(23 martie )
|
| | #39 (permalink) | ||
|
da, daca se voteaza pentru duminica, atunci o facem duminica seara. eu unul sunt flexibil.
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Cei care sunteti din Iasi cand organizam si noi o reuniune de PS-isti idiferent de gen? Sunt si eu proaspat utilizator de PS3 si poate ne intalnim sa discutam si sa ne impartasim ideile. On topic: Daca as fi si eu in Bucuresti as veni cu cea mai mare placere dar asa... ne despart prea multi kilometri din pacate. Poate va reuniti in Iasi candva ![]() Cheers. Last edited by rockybt18; 07-03-2008 at 12:40. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|