![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest | Noroc. Ideea este ca pe viitor (daca merge treaba asta) se poate organiza si un mic "festival" al detinatorilor de PS3, cu un "showroom palpabil" mai multe PS3-uri (printre care si al meu ), unde cu totii ne putem distra in retea. ![]() Momentan, majoritatea sunt din Bucuresti si aici o sa se inceapa totul. Pe viitor, un munte cu o vila inchiriata care are ditamai camera de relaxare ), este IDEAL.Daca tot veni vorba de Craiova, bem un pahar de ceva vinerea viitoare, cand stationez timp de cateva zile. ![]() Bafta si un weekend placut tuturor! | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
reiau lista si trec in dreptul fiecaruia ziua preferata pentru ca la final sa numaram voturile. sper ca nu am uitat pe nimeni. io+nevasta-mea (fana flow) - prefer simbata, insa sunt flexibil MonkY donely Chifteluta+1 - simbata sepet trickz theclaw37 joeblow - simbata Bobby+1 AdykOSu GraX
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| din pacate vineri nu pot eu. pentru mine e exclus vineri pentru ca am 2 joburi si trebuie sa fac act de prezenta pina seara tirziu. (poate ma fofilez cumva insa nu promit nimic...mai vedem)
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| las'o acasa, poate o fura cineva ![]() ![]() ![]() ontopic: cam ce localuri sunt in plan? o propunere poate fi mandala, are si sala de "conferinte" pe care o putem inchiria si cineva mai cu dare de mana sa aduca un lcd...ps3'uri se gasesc sa fie aduse...la fel si jocuri..mancarea e buna, etc
__________________ Nu. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest |
Salutare, Ne apropiem glorios de deadline. ![]() Disponibilitatea localului, oamenilor doritori, etc au fost finalizate? Mergem ca cercetasii sa vedem pe unde ne gasim loc sau stie cineva un loc unde putem rezerva de pe acum (pentru ~15 persoane?) localul? Bafta! | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
o sa ma duc eu in arcade (pe smirdan) azi sau miine sa ma decid asupra unei mese si fac si rezervarea.
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest |
Mi se pare foarte potrivita locatia, avand in vedere ca ieseam repede din casa si "urcam" la Arcade pt un pahar de ceva. ![]() Poate in spate la terasa? Sunt cateva mese mari, incapatoare si sunt retrase de restul barului. Noroc. | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
da, acolo ma gindeam si eu. trec azi sau miine sa inspectez mesele si fac rezervarea. btw, vreti pe la un 19-20 sau mai tirziu 21-22?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|