![]() |
| | #142 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: In the core of gaming |
19 suna foarte bine.Fara septembrie/octombrie...Ce poate sa fie mai racoritor pe perioada verii, decat niste beri seara in companie placuta?Sunt IN.La aceelasi local.
__________________ Sunt eu un maniac?Probabil ca da, pentru ca-mi place sa-mi bag banii in consola mea! | ||
|
| | #146 (permalink) | ||
|
din pacate 19 pica pentru ca saptamana viitoare sunt singurele zile de concediu pe care le voi avea vara aceasta si profit si eu de ele ca sa plec din Bucuresti. propun 2 august. apare si soulcalibur si poate schimbam niste impresii proaspete cu ocazia asta.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
Mi-ati cam dat-o cu 2 august. Dar sa vad, o sa fac tot posibilul sa vin. Si vreau sa-l aduc si pe Spike. Daca vrea (dar cred ca vrea ca i-a placut ceaiul de canabis ).
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|