Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-03-2008, 13:16   #1 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Pt. fanii tenis-ului, TOP SPIN 3 va "ateriza"

2k sports va aduce inca un joc sportiv pe piata si anume TOP SPIN 3. Release date: May 20th, 2008. Speram ca acest joc sportiv sa fie la fel de bun ca NBA 2K8. Date oficiale pe http://www.topspin3thegame.com/ . Asteptam si vom vedea ce va fi de capul acestui joc. Sper sa nu fie la fel de arcade ca VIRTUA TENNIS 3, ci sa aiba o grafica si un gameplay mult peste acest joc.
"New balls, please--we hit the courts with 2K Sports and its third Top Spin game.
By Guy Cocker, GameSpot UK ".

Men:
Mario Ancic, Tomas Berdych, James Blake, Roger Federer, Tommy Haas, Gael Monfils, Andy Murray, Rafael Nadal, David Nalbandian, Mark Philippoussis, Andy Roddick.
  • Rafael Nadal will appear only on the PLAYSTATION 3 (ps3 rocks).
Women:
Justine Henin, Svetlana Kuznetsova, Amelie Mauresmo, Maria Sharapova, Nicole Vaidisova, Caroline Wozniacki.

Classic legends:
Boris Becker, Bjorn Borg, Monica Seles.
  • Classic legends are not available on all platforms.

Last edited by arslanyy; 02-03-2008 at 13:57.

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2008, 11:27   #2 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Din cauza unor probleme, nu mai am net pe PS3.
Va rog frumos sa imi precizati si mie daca a aparut un DEMO pe PSN pt. acest joc.
Toate cele bune.

Old 14-05-2008, 12:55   #3 (permalink)
Registered User

L0G1X's Avatar

A fost amânată lansarea cu o lună. Aici se poate vedea că noua dată este 23.06.2008. Eu am pre-order, sper să nu dezamăgească jocul. Din păcate toate clipurile disponibile pe net sunt footage de Xbox360, pumnii strânşi pt. versiunea PS3.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by arslanyy View Post
Din cauza unor probleme, nu mai am net pe PS3.
Va rog frumos sa imi precizati si mie daca a aparut un DEMO pe PSN pt. acest joc.
Toate cele bune.
Nu a apărut şi nici s-a anunţat oficial nimic despre un demo încă.

Last edited by L0G1X; 14-05-2008 at 12:55. Reason: Automerged Doublepost

L0G1X is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2008, 13:08   #4 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Da, a fost amanat cu o luna, m-a enervat si pe mine amanarea asta, chiar astept cu nerabdare jocul.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2008, 13:33   #5 (permalink)
Registered User

felixxx's Avatar

bai ce teapa, tocmai am fost acum si am alimentat cardul de credit am zis sa nu ma trezesc saptamana viitoare cand stiam ca apare fara bani pe card. asta e...

felixxx is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2008, 13:40   #6 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Dap, lasa ca te bat luna viitoare la tenis, felixe.
Sincer VT3 arata mai bine(desi diferentele nu sunt foarte mari) pe Xbox 360 decat pe PS3 (pe testate), sper sa nu fie valabil si pt Top Spin 3, ca intentionez sa il cumpar pt PS3 datorita controlului mai bun.

Old 14-05-2008, 13:56   #7 (permalink)
Registered User

felixxx's Avatar

Quote:
Originally Posted by Taw View Post
Sincer VT3 arata mai bine(desi diferentele nu sunt foarte mari) pe Xbox 360 decat pe PS3 (pe testate), sper sa nu fie valabil si pt Top Spin 3, ca intentionez sa il cumpar pt PS3 datorita controlului mai bun.
ok, ai aruncat manusa. daca pierzi sa vii aici pe thread si sa scrii de 10 ori: 'sunt cel mai slab la top spin 3'.

felixxx is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2008, 15:22   #8 (permalink)
House M.D.

trickz's Avatar

Quote:
Dar pe viu nu se baga nimeni? ar fi chiar fun

Acum ontopic: chiar cred ca o sa fie interesant jocul. Personajele suna tentant dar daca nu il au pe Hanescu, degeaba
Sper sa ne jucam pe net cat mai curand

trickz is offline    Send Message via Xfire to trickz Reply With Quote
Old 14-05-2008, 19:01   #9 (permalink)
Registered User

drumsgrams's Avatar

il avem pe monfils si nu-i avem pe novak si d.ferrer:|.chiar si-un safin mi-ar placea

drumsgrams is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 10:49   #10 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

stim cu totii care am facut precomanda ca jocul a fost amanat... si trickz, chiar crezi ca e fun la un meci de tenis pe viu? eu spun ca e plin de nervi, va astept pe toti la un multiplayer cand apare
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
http://www.gametrailers.com/player/34021.html pt. cine nu a vazut, e cam slow, nu credeti?

Last edited by arslanyy; 15-05-2008 at 10:50. Reason: Automerged Doublepost

Old 15-05-2008, 11:03   #11 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Da, e fun si meciul pe viu, felixx are dreptate.Mai scapam din amorteala de pe canapea.
Nu e slow deloc, e chiar cum trebuie sa fie.Uita-te la animatiile personajelor, sunt foarte realiste, voiai sa zboare dintr-un colt in altul?
Mi-ar placea sa exista si oboseala in joc, pentru o simulare mai buna.

Old 15-05-2008, 11:27   #12 (permalink)
Registered User

L0G1X's Avatar

Talking

Quote:
Mi-ar placea sa exista si oboseala in joc, pentru o simulare mai buna.
Există, ba chiar tricourile jucătorilor încep uscate şi se udă de transpiraţie pe parcursul partidei.

IGN: The last element of tennis that Top Spin 3 manages to hit on is that of athletic prowess, represented in the game by your stamina attribute. This simple number then translates into speed and movement on the court. As your on-court avatar presses on you'll notice things like sweat and heavy breathing affecting your player. They'll also get clay on their shirts and shorts as they slide around the slow stuff. There's a new heartbeat meter that also has an impact on your player's performance. Your blood pressure will quicken depending on what's going on in the match and how well you're performing which will then have an impact on your abilities.

Last edited by L0G1X; 15-05-2008 at 11:35. Reason: Completare

L0G1X is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 11:43   #13 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Misto.Sunt putin cam dezamagit de animatii si de servicii.Ori cei care jucau erau praf ori serviciile sunt mult prea lente, asa cum a zis si arslanny.Top spin-urile sunt decente, desi ma asteptam la mai mult.In plus de asta, nu simt ca jucatorii dau totul pe teren, la TV aia lovesc cat pot ei de tare, in Top Spin 3 parca n-au chef sa joace.

Grafica si gameplay-ul sunt sub Virtua Tennis 3, dar din pacate acesta din urma e cam arcade.E inadmisibil sa nu poti da mingea afara, mereu ea ajunge in teren.

Old 15-05-2008, 15:30   #14 (permalink)
Registered User

GameTime's Avatar

asa si.....daca Nadal apare numai pt PS3, asta nu inseamna ca PS3 rocks,,,,atunci la GTA IV (pt ca 360 are downloadble content) , inseamna ca XBOX 360 rocks!

btw: imaginile din joc, de pe pagina de PS3 a jocului.....sunt de 360 (pozele din joc, se vede butonul "Y" pentru reluare )

GameTime is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 19:32   #15 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Quote:
voiai sa zboare dintr-un colt in altul?
Pe viu se misca de 3 ori mai repede mingea, si GameTime, nu facem flame aici pe forum, nu mai pot edita postul ala.

Old 15-05-2008, 22:14   #16 (permalink)
Registered User

Mie mi se pare aiurea ca jocurile de tenis, alea 2-3 cite sint, nu sint in stare sa obtina licentele pentru mai multi jucatori. FIFA are sute de echipe din o gramada de tari, NBA, MLB, NFL, NHL, au toate echipele din ligile respective, iar Top Spin (ca si Virtua Tennis de altfel) vine cu 10-15 jucatori selectati anapoda.
Inteleg ca (probabil) drepturile de folosire a imaginii unui jucator se obtin individual pt fiecare jucator in parte. Ceea ce nu pricep este:
- de ce producatorii nu fac eforturi mai mari sa bage in joc 60, 70, 100 de tenismeni? Distrug orice urma de realism folosind asa putini sportivi.
- de ce se pot obtine drepturile pt Federer, Nadal sau Roddick, dar nu si pentru o gramada de tenismeni cunoscuti aflati mai jos de Top 10 in lume.
- presupunind ca, intr-adevar, producatorii au incercat sa obtina drepturile si pt alti tenismeni, de ce acestia sint atit de obtuzi si dificili in tratative, si sfirsesc prin a refuza aparitia in joc? Tenisul in ultimii ani este in declin din punct de vedere al audientelor, si cred ca orice aparitie intr-un joc nu ar putea decit sa ajute la popularizarea tenismenului respectiv.
Una peste alta, o sa cumpar jocul, evident, dar sint convins ca o sa ma plictisesc de meciuri Roddick - Federer inca din primele zile, iar de cariera nici nu poate fi vorba, sa joc tot timpul contra acelorasi jucatori.

cristane is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 09:10   #17 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Quote:
Originally Posted by cristane View Post
Mie mi se pare aiurea ca jocurile de tenis, alea 2-3 cite sint, nu sint in stare sa obtina licentele pentru mai multi jucatori. FIFA are sute de echipe din o gramada de tari, NBA, MLB, NFL, NHL, au toate echipele din ligile respective, iar Top Spin (ca si Virtua Tennis de altfel) vine cu 10-15 jucatori selectati anapoda.
Inteleg ca (probabil) drepturile de folosire a imaginii unui jucator se obtin individual pt fiecare jucator in parte. Ceea ce nu pricep este:
- de ce producatorii nu fac eforturi mai mari sa bage in joc 60, 70, 100 de tenismeni? Distrug orice urma de realism folosind asa putini sportivi.
- de ce se pot obtine drepturile pt Federer, Nadal sau Roddick, dar nu si pentru o gramada de tenismeni cunoscuti aflati mai jos de Top 10 in lume.
- presupunind ca, intr-adevar, producatorii au incercat sa obtina drepturile si pt alti tenismeni, de ce acestia sint atit de obtuzi si dificili in tratative, si sfirsesc prin a refuza aparitia in joc? Tenisul in ultimii ani este in declin din punct de vedere al audientelor, si cred ca orice aparitie intr-un joc nu ar putea decit sa ajute la popularizarea tenismenului respectiv.
Una peste alta, o sa cumpar jocul, evident, dar sint convins ca o sa ma plictisesc de meciuri Roddick - Federer inca din primele zile, iar de cariera nici nu poate fi vorba, sa joc tot timpul contra acelorasi jucatori.
Pai si cat le-ar lua sa faca jocul cu 60 oameni? Sa fim seriosi.
Nu stiu daca ati semnat sau nu, eu am uitat sa postez asta aici.
Sign the petition for a better roster!
http://www.topspin3.co.uk/petition/
Mai trebuiesc 130 de semnaturi. Semnati.

Old 16-05-2008, 09:39   #18 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

10x for link, am semnat.
Degeaba baga inca 20 de jucatori daca nu ii personalizeaza.Si asta cu adaugarea e treaba f grea(design, grafica, animatii, sunete, stil de joc, fatigue), doar un viitor patch ar putea sa-l rezolve.

Oricum, din cate vad eu, s-a trimis la sf lui martie.

Old 16-05-2008, 09:42   #19 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Thank you to the first 500 people who signed the petition. We sent a letter off to 2K Sports with the petition signatures during the end of March. Please continue to add your name to the petitiion as we hope to resend the petition to 2K Sports when it reachs 1000 signatures.

Din engleza mea, eu inteleg ca s-a trimis prima parte cu 500 semnaturi la sf. lui martie si ne pune sa semnam in continuare sa le retrimita la 1000 semnaturi.

Old 16-05-2008, 09:43   #20 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Eu n-am avut rabdare sa citesc tot.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules