![]() |
| | #21 | ||
| http://www.gametrailers.com/player/33050.html aici nu mai sunt asa inceti jucatorii(bine, tot e incet dar merge), cred ca in linkul cu gameplay postat de mine mai sus jucau incepatori in gaming.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. | |||
|
| | #22 | ||
| Mane, jocul arata si se misca destul de bine. Eu nu prea imi fac sperante mari sincer desi o sa cumpar jocul, astept VT4. ![]()
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #23 | ||
| As fi vrut sa organizam un campionat aici, sunteti de acord?
|
| | #24 | ||
| Si sa se intample la fel ca cel de UEFA? No 10x. Eu o sa ma rezum in a juca single si cu felixx probabil. ![]()
|
| | #25 | ||
| Treaba ta, eu voi incerca sa il organizez perfect, cum vreti voi.
|
| | #26 | ||
| eu ma bag daca se face campionat.
__________________ | |||
|
| | #27 | ||
| Si eu m-as baga, iti dai seama, dar cu conditia sa fim cel putin 6 si sa dorim cu adevarat sa jucam.Sa nu se intample ca la UEFA unde 3 participanti trag de ceilalalti sa joace, e pacat.
|
| | #28 | ||
| cel putin 8 (sferturi, semi-finale, finala). Eu am inceput site-ul http://ts3cg.cabanova.ro (stiu Taw ca nu iti place site-ul dar nu e campionat oficial) si il termin saptamana asta ca sa fim cu totul gata in iulie(atunci l-am fixat)
|
| | #29 | ||
| Mane, e campionatul tau si il postezi pe ce site vrei. ![]() Sper doar sa fie jucatori atata tot, pana acum doar 4 stiu ca vor cumpara jocul. Mi-a placut regula 8, "Bucurati-va de joc." ![]()
|
| | #30 | ||
| S-ar putea sa il achizitionez si eu, mai ales ca imi vine saptamana asta PS3-ul. Depinde de ce fonduri dispun, pentru ca apare aproximativ in aceeasi perioada cu Metal Gear Solid 4.
__________________ PSN ID: mitzage7 | |||
|
| | #31 | ||
| eu am terminat site-ul dar nu stiu de ce la mine nu merg paginile 3 & 4. http://ts3cg.cabanova.ro incercati voi, poate va merg cele 2 pagini.
|
| | #32 | ||
| La mine merg. Pentru cei ce nu au citit deja : Cine nu se bucura de joc, va fi descalificat! ![]()
|
| | #33 | ||
| eh na, am pus si eu o regula sa va bucurati de joc daca tot dati o suma destul de mare pe el, nu descalific pe nimeni daca nu se bucura de el dar il descalific daca ii jigneste pe ceilalti sau nu e fair-play.
|
| | #34 | ||
| Count me in ![]()
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #35 | ||
| voi organizati campionat la un joc a carui lansare oficiala nu a avut inca loc? mai bine stati sa apara, sa il cumpere 8 oameni si apoi faceti toate demersurile. nu de alta dar pana atunci poate fi amanat din nou, poate aparea demo si sa nu ne placa, etc. | |||
|
| | #36 | ||
| Asta incerc si eu sa spun dar nah..avantul tineretii. ![]()
|
| | #37 | ||
| Quote:
Am intrebat de campionatul ala ca sa mai avem si noi o activitate comuna si l-am pus pe cabanova ca sa nu mai stau atunci sa zica lumea ca-s neserios.
|
| | #38 | ||
| Adica ar fi zis lumea ca esti neserios daca nu ai fi deschis cat mai repede un campionat pentru un joc care nici macar nu a aparut si nu stie lumea daca il cumpara? Pasiunea pentru tenis nu are nici o legatura.Daca jocul e prost, nu-l cumpar si gata.In plus de asta, toti vor juca singleplayer sa se acomodeze, dau 2-3 amicale prin multiplayer si abia apoi se vor gandi la campionat. Sincer sa fiu eu nu vad rostul acestor campionate in cazul asta.Daca suntem putini, dam cateva meciuri friendly si aia e.Un campionat presupune adunarea multor gameri(cel putin 8) cu un skill si o pasiune mare pt un joc dupa parerea mea.Cine vrea cu adevarat sa joace, joaca.Indiferent ca in campionat sau nu. Vad ca la COD4 se aduna si cate 13 insi pe seara si nimeni nu face campionat, tocmai din acest motiv.Pur si simplu nu are rost.
|
| | #39 | ||
| Deci un fan adevarat al tenisulu si-ar lua consola si s-ar pune in fata televizorului sa se joace mai bine decat sa se duca pe teren, sa faca un pic de miscare si sa joace tenis, right?
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #40 | ||
| Nu ai punctat bine Mika. Eu joc tenis(pe viu) in medie de 4/5 ori pe saptamana si vreau sa spun ca eu nu joc pt. a ma distra/relaxa, joc pt. a invinge si asta nu ma distreaza de loc. La a doua idee am vrut sa punctez faptul ca e printre singurele jocuri de tenis de PS3 iar un fan adevarat il va lua cu siguranta(haideti ma ca nu e facut de un NO-NAME sa ne gandim ca va fi asa prost, kaput, 0 barat, lipsa totala de idei etc.). Eu cred ca va fi un joc cu siguranta peste nota 6 . Spre exemplu Spiderman 3 care avea 6.6 parca pe GAMESPOT mi-a placut foarte tare.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Last edited by arslanyy; 29-05-2008 at 20:58. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|