Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-08-2008, 12:23   #81 (permalink)
Registered User

L0G1X's Avatar

Gametrailers Review (cam întârziat): 7.3/10. Ca şi alţii, critică schema de control a jocului.

L0G1X is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 09:50   #82 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Ce e asa nasol la control? E dragut.

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2008, 22:39   #83 (permalink)
Registered User

truicaadrian's Avatar

Am luat si eu jocul luna trecuta si mi se pare cea mai realista experienta de tenis .este un simulator excelent..ceea ce se spunea cum ca nu ar lovi asa tare mingea nu este chiar asa...este adevarat ca nu este realitatea intruchipata dar este cel mai bun joc de tenis de pana acum peste arcade-ul virtua tennis 3. Controlul este foarte greu si realist seamna cu orele mele de antrenament pe care le faceam la sala...daca te apropi prea mult spre minge si iti vine prea pe corp mingea iese(ceea ce la virtua tennis nu se intampla) imi place cand inima le bate foarte tare,re rosesc si se fac flesca(asta doar daca ai un meci intradevar greu). cine vrea sa jucam online psn:truicaadrian ,ieri am intrat si eu in alita PRO alaturi de cei mari

truicaadrian is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2008, 11:05   #84 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Mai facem campionat? ts3cg

Old 13-10-2008, 11:08   #85 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Campionat cu 3-4 insi?

Taw is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2008, 12:02   #86 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Taw, taw taw.....................
Tu inca crezi ca avem tot 3-4 insi?
Numai din semnaturile unora care spun ce jocuri au(printre care e si asta) si din cei care au postat pe threadul asta ca il au ne facem cel putin 8.
Important e sa vrea ei sa se bage.

Old 13-10-2008, 14:32   #87 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Gandeste-te ca multi au renuntat precomanda pentru joc dupa ce au vazut review-urile.
Eu zic intai sa incepi sa joci cu baietii sa vezi cum merge, daca e lag, etc...si apoi sa te gandesti la campionate.Just an advice.

Old 13-10-2008, 14:38   #88 (permalink)
Registered User

Chifteluta's Avatar

Chiar! Cine stie? E lag online? Vorba lui "truicaadrian": am jucat numai demoul si am ramas placut impresionat de control. Iti da aceeasi senzatie ca in tenisul real. Iti pregatesti returul si pozitia in teren din momentul in care vezi mana adversarului unde se duce. Chiar simti unde pui mingea, iti da satisfactia unei lovituri bine realizate prin fortele tale, nu o pune compul unde vrea el. Nu stiu ce zic reviewurile, dar are o clasa in plus fata de Virtua Tennis.

PC fanul nu are Consola.
Console fanul are PC.

Chifteluta is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2008, 15:14   #89 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Are o clasa in plus fata de VT legat de simulare si realism, dar la gameplay si feeling e cu vreo 3 clase sub VT.

Old 13-10-2008, 19:35   #90 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Taw View Post
Gandeste-te ca multi au renuntat precomanda pentru joc dupa ce au vazut review-urile.
Eu zic intai sa incepi sa joci cu baietii sa vezi cum merge, daca e lag, etc...si apoi sa te gandesti la campionate.Just an advice.
Nici o problema daca nu ne strangem. Jucam just for fun cu cel care il au.

Old 24-10-2008, 19:23   #91 (permalink)
Nick anterior: Whythe

Mavone's Avatar

nu-nţeleg exact criticile aduse jocului. personal mi se pare mai mult decât ok. nu am cu ce joc de tennis să-l compar însă la vremea lui am jucat virtua tennis 2 parcă pe pc şi top spin 2 tot pe pc şi pot să zic că mi se pare superior celor două. În primul rând, controlul de care se plâng toţi mis epare ok, asta poate pentru că după vreo 2-3 ore de jucat am început să-nvăţ să fac release perfect. Nu-mi ies mie "stopurile" deloc, sau loburile tot timpul dar în rest e ok. Când o să-nvăţ să fac perfect release şi la servă pentru a le plasa-n colţul terenului o să fie mai mult decât ok.
N-am jucat prea mult cu ai-ul, am jucat cu-n amic, şi a fost fun as shit mai ales la-nceput când amândoi le dădeam în bălării şi nu ştiam cum să facem releaseul însă uşor uşor a fost ok.
O să mai las pe-aici mesaje poate joc cu cineva şi online când o fi să fiu singur singurel şi apt de a folosi peseul. Până atunci nu pot să zic decât succes tuturor.

Mavone is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2008, 20:32   #92 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Fratioare, noi nu vorbim de controale si realism ci de FEELIINGGGGG!!
Care in top spin 3 nu exista, tribunele alea nu reactioneaza, jucatorii abia se misca, etc.

Old 24-10-2008, 20:44   #93 (permalink)

Mavone's Avatar

Nu-nţeleg exact ce vrei de la tribune? Să aplaude fiecare minge? Să facă galerie? Tenisul e una, fotbalul e alta. Nu stau acum să comentez că pe la noi nu ştie lumea ce e meci de tenis şi ajung la BCR Open sau la meciurile de cupă davis prin tribune tot felul de specimene care nu-nţeleg de ce nu pot intra ei când îi taie capul şi nu numai la pauza dintre gameuri, însă deviez şi după aia asta vă deranjează.

Replyul meu era ca un răspuns la:

Quote:
Originally Posted by L0G1X View Post
Gametrailers Review (cam întârziat): 7.3/10. Ca şi alţii, critică schema de control a jocului.
Din citatul de mai sus reiese că mai multe reviste de gaming critică controlul jocului iar eu am spus că nu-nţeleg de ce.

Pe de altă parte tu te legi de feeling iar eu am zis ce-am avut de zis. Nu stau acum să explic că bla-bla-bla nu sunt un dobitoc care apare pe forumuri şi zice că ultimele Need for Speed-uri sunt SIMULATOARE şi nu ARCADEuri, şi care n-a condus o maşină-n viaţa lui, sunt unul care joacă cât de des poate tenis, urmăreşte diverse turnee la televizor şi-ncearcă să asiste pe viu la cât mai multe. Ţinând cont de experienţa, care numai experienţă nu se poate numi, eu unul consider top spinul modul perfect de a "practica" tenisul departe de teren.
Nu zic că jocul e pefect, am întâmpinat un bug care m-a făcut să dau restart la meci deoarece nu era continuabil, însă de la asta până la notele primite de joc în general e cale lungă. Nu stau să comentez, dar am o problemă şi cu "criticii" de film şi cu cei de joace.

Old 26-10-2008, 01:31   #94 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Amice, o finala de US Open e in realitate este spectaculoasa da.Vreau de la tribune sa sara in aer la fiecare minge intr-un meci Nadal-Federer pentru ca asta se intampla in realitate.Tu lauzi un joc care a primit o medie de 75 pe metacritic spunand despre el ca e ceva deosebit.Jocul simuleaza jocul de tenis bine dar greseste GRAV in alte puncte-cheie.

Daca nu ma crezi, citeste review-urile straine, 2 dintre ele facute de cineva care a practicat tenis o buna perioada din viata, fost sportiv de perf.Din pacate nu mai tin minte care sunt aceia, le-am citit exact cand a aparut jocul.
In orice caz daca ai jucat si alte jocuri de tenis ti-ai fi dat seama ca exista greseli si la control, si anume sistemul prost de "risk shots" sau imposibilitatea de da lovituri puternice chiar si cand esti odihnit (fara acest stupid sistem).Sau poate si toti review-erii aia sunt prosti?Gamespy a dat 70, iar 1up 58, note foarte mici.

Cat despre mine, te inseli in privinta catorva lucruri, pe care doresc sa ti le amintesc.
1. Sunt editor la computergames, adica nu sunt tocmai un "critic" de ici de colo care bantuie forumurile.
2. Jocurile de sport (si fighting) sunt specialitatea mea, am jucat Virtua Tennis si Top Spin de la 1 la 3.
3. Am facut 2 ani tenis si urmaresc anual toate cele 4 turnee de grand slam.

Iar daca pararea ta despre un joc este "mai mult decat ok", pe mine m-ai lamurit.Nu stii sa scrii o opinie despre Top Spin si sa o argumentezi?

Old 26-10-2008, 21:16   #95 (permalink)

Mavone's Avatar

Deviem într-o vendetta personală şi sincer nu-i văd rostul. Când am zis critici la cei ca tine m-am referit. Adică la cei care sunt plătiţi să facă asta. Îmi cer scuze că am spus critici şi nu redactori. Ştiu un redactor de la o revistă de film din România care şi-a dat demisia după ce i-a fost subliniat de şefi că pe viitor ar fi de preferat să nu mai scrie că filmul x sau y este slab din vreun motiv sau altul. Aşa că să mă scuzi, că nu dau prea mult pe părerea celor din branşa-n care activezi.

Opinia mea legată de un joc se poate rezuma la subiectivismul de care dau dovadă şi la nimic altceva. Pot să vin să zic că-mi place sau că nu şi să rămân cu atât, pentru că eu sunt un simplu utilizator nu un redactor.

Închei prin a-mi cere scuze că nu sunt de acord cu anumite exprimate-n acest topic, sau cu ce spun profesioniştii plătiţi să scrie de la gamespot, ign şi aşa mai departe.

Old 26-10-2008, 22:42   #96 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Nu ti-am sugerat anumite site-uri pentru ca ma gandeam ca vei spune asta, si te-am indrumat spre metacritic, unde sunt prezente vreo 20 de review-uri.
Sa stii ca exista si optiunea "Users score" pe multe din aceste site-uri, exista forumuri de tenis, astfel poate te vei lamuri mai bine.
Virtua Tennis 3 are feeling dar e prea arcade, lucru mentionat si de toti redactorii.Dar daca Top Spin 3 are lacunele lui, de ce nu le accepti?

Fara suparare si cu riscul de a ma repeta, inclin sa ma indoiesc de parerile tale cu privire la jocuri din moment ce folosesti doar expresii gen "ok, mai mult decat ok". Putem sa discutam constructiv dar cu argumente si nu cu devieri referitoare la redactori platiti sa scrie rau sau bine despre un joc.Nu neg ca ei exista, dar la AAA-uri, nicidecum la un joc de tenis care abia are vanzari de 2-300 mii de exemplare.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules