![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2101 (permalink) | ||
|
macar la tine a fost un singur surub. la mine au fost 3 din 4 pe care mi-a fost imposibil sa le scot cu surubelnita. mda, asta este. ar fi fost frumos sa pot folosi hardul respectiv ca hdd extern, dar eh...
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #2102 (permalink) | ||
|
Bun, am schimbat iarasi HDD-ul, si parca prima data nu a trebuit sa fac aceeasi pasi pe care i-am facut acuma. In fine, am facut restore, dar am probleme. Chat-ul nu-mi merge, apare o eroare, unele teme la fel, iar cand vreau sa deschid sa vad trofeele nu face nimic. Nu-mi ramane decat sa reinitiez consola si sa salvez decat "save game-urile". Acuma sa va si intreb. Trofeele unde le salveaza sau prin ce modalitate "stie" de ele? Se salveaza cumva in profilul meu pe PSN sau stie de ele de la "save game-uri"? Parca nu as vrea sa le pierd, avand in vedere cat m-am chinuit la Stardust sa le obtin
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #2103 (permalink) | ||
|
Tocmai s-a dat drumul ... Cu ocazia asta si un nou update. http://www.playstation.com/life/en/index.html Cine vrea userul meu , sa-mi dea PM.
__________________ Newest Game: Call of Duty: World at War Next Game: Mortal Kombat vs. DC Universe Newest Trophy: Architect (CoD: WaW) Last edited by eXist; 18-09-2008 at 21:24. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2107 (permalink) | ||
|
trebuie sa-ti apara in lista de downloaduri din PSS. intra in store si sus in dreapta ai butonul de Downloads. eu mi-am facut abonament pe tot anul si in fiecare luna apare automat in lista de download din PSS. Daca dai sa-l cumperi din nou, apare patratelul rosu (semn ca ai cumparat sau downloadat deja respectivul item) pe thumbnail? Movies? Filmele nu sunt valabile si pt. "restul lumii", chiar daca ai cont pe PSN US asa ca nu ai cum sa-l cauti acolo din moemnt ce nu apare respectiva categorie :P
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #2109 (permalink) | ||
| Nasol! Quote:
Aceeasi problema am avut-o si eu...dar la 2 zile dupa ce am luat consola...am fost la garantie n-au avut ce sa-i faca...e grav...mi-a schimbat-o cu una noua -------------------- Editare ulterioară -------------------- Salut. Am achizitionat un cablu HDMI la noul PS3 cumparat,-am cuplat la TV si in meniul PS3 aud doar sunetul de la miscarea cursorului prin meniu dar ecranul tv ramane negru in schimb daca bag un joc sau un film merge perfect,cand revin in meniu ecran negru din nou..PLEASE HELP! Last edited by SirSmokalot; 24-09-2008 at 12:06. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2110 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gran Turismo addict. | |||
|
| | #2113 (permalink) | ||
|
Bioshock PS3 demo- 2 octombrie BioShock PS3 Demo Coming October 2
__________________ Sic parvis magna...greatness from small beginnings | |||
|
| | #2115 (permalink) | ||
|
LBP Beta Hands On - http://www.****************/forum/f4...ands-part-1-a/ -------------------- Editare ulterioară -------------------- link update http://www.onsolegames.ro/forum/f46-...ands-part-1-a/
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think Last edited by h0stile; 04-10-2008 at 11:10. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2118 (permalink) | ||
|
Ati jucat NBA 2K9 demo?Parca esti in realiate.Terenul,tribunele si nu in ultimul rand jucatorii sunt foarte aproape de realitate.Arata incredibil...
__________________ http://www.realitatea.net/imbratisar...eo_326327.html Impresionant...fara cuvinte | |||
|
| | #2120 (permalink) | ||
| Quote:
NBA Live 09 e o mare varza, NBA 09 The Inside arata f bine, insa jucatorii se misca prea usor, iar suturile sunt cam ciudate; jocul nu e rau, insa NBA 2k9 e pur si simplu SUPERB.
__________________ My PSN ID's: ro_dreamtheater (RO, for online gaming), bonesbacon (UK), bonesbacon_us (US). My PS3 Games: Top Spin 3, NHL 09, FIFA 09, PES 2009 & NBA 2K9. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|