![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2141 (permalink) | ||
|
Nu trebuie sa mai platesti. Pt tot ce ai platit, apare in lista de download din store. Nu stiu de cate ori poate fi downloadat respectivul joc.
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #2146 (permalink) | ||
| Probabil voia sa spuna daca s-a lansat PS Store in Romania.Raspunsul este nu.Dar te poti juca pe network,ai putut mereu .
__________________ http://www.realitatea.net/imbratisar...eo_326327.html Impresionant...fara cuvinte | |||
|
| | #2148 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2149 (permalink) | ||
|
Ok, degeaba... Tot nu am reusit ... Sa-mi spuna si mie cineva, ce a facut, cum a reusit sa-si bage billing address-ul corect, avand in vedere ca am card facut in Romania, adica Visa Electron (ING) ,,,
__________________ Newest Game: Call of Duty: World at War Next Game: Mortal Kombat vs. DC Universe Newest Trophy: Architect (CoD: WaW) | |||
|
| | #2151 (permalink) | ||
|
Stiu sa fac cont de US ...treaba este ca atunci cand pun adresa, imi spune "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." Trec de pasul cu cardul, unde-mi cere informatiile card-ului ... dar nu trec de cel cu adresa. Poate sunt eu destul de inapt si nu stiu ce sa fac ... Ma ajuta cineva?LE : GATA... am rezolvat ![]() Cheers
__________________ Newest Game: Call of Duty: World at War Next Game: Mortal Kombat vs. DC Universe Newest Trophy: Architect (CoD: WaW) Last edited by eXist; 13-10-2008 at 00:23. | |||
|
| | #2152 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Hell is empty. All the devils are here. | |||
|
| | #2153 (permalink) | ||
|
Stie cineva, e vreo problema daca joc online cu cont de us? L-am facut pt psn store, dar n-as vrea sa primesc ban pentru ca il folosesc desi am ip de .RO ...
__________________ Cristian Bisca Galerie Foto Personala Canon EOS 30D + sigma 18-50 f/3.5-5.6 + canon ef 50mm f/1.8 + M42 Helios 44-2 58mm f/2 & Jupiter 37A 135mm f/3.5 + Sigma 55-200 f/4-5.6 DC | |||
|
| | #2160 (permalink) | ||
|
A aparut 2.50...ultimul update E interesanta chestia cu Life for Playstation...pacat ca nu are si bucurestiul...si a mai aparut demo-ul de la motorstorm pacific rift..care mie nu imi prea place...-------------------- Editare ulterioară -------------------- ma scuzati...are bucurestiul...trebuie sa imi pun ochelari... http://www.gamespot.com/ps3/action/l...lot;readlink;1 Little big planet video review.
__________________ Sic parvis magna...greatness from small beginnings Last edited by weriwulf; 17-10-2008 at 16:02. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|