![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #301 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #303 (permalink) | ||
| Takeuchi povesteste despre RE5! Efectul care il are trecerea de la lumina la intuneric asupra lui Chris' eyes! Adica personajul (si noi implicit) vom vedea ca in realitate la trecerea lumina-umbra! Cine nu stie "giapana" sa deschida ochii mari: http://ps3.qj.net/Jun-Takeuchi-talks.../49/aid/116767
__________________ This is my story! | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #305 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #307 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest | Cel mai mare transport pe care l-am platit a fost de 18$ de pe play-asia, cand am comandat in pachet joc+controller ps3 ds3 (acesta face toti banii de transport). "Your average shipping tax" este in jur de 20RON (sendit, shopto, dvdcrave, play-asia), pentru jocuri. Care-i treaba cu THEHUT? De unde sunt astia? Bafta! | ||
|
| | #309 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest |
va place treaba asta? Pe mine ma bate gandul sa-mi cumpar una. ![]() Bafta! | ||
|
| | #310 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
| ||
|
| | #311 (permalink) | ||
| au transport gratuit scrie si pe site daca te uiti -------------------- Editare ulterioară -------------------- sunt din UK , au preturi f bune la anumite jocuri mai ales cele cu reduceri mai semnificative care costa 15,9lire(spre exemplu sega rally , virtua fighter 5 ,virtua tenis 3 ,sonic si mai sunt cateva parca) , spre exemplu gt5 prologue costa cam 90ron ceea ce e ok zic eu . Last edited by alexxx_862006; 28-03-2008 at 10:09. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #313 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | As fi vrut sa-ti dau warn/ban pt. off-topic, dar intelegand ca esti nou, si gandindu-ma ca vrei sa afli parerea posesorilor de PS3 despre Wii... am zis pas. Cred ca in general cei care au PS3 a o parerea destul de proasta despre Wii. Grafica slaba, gameplay bun, in special fun si party games. Multumit ? Now go to Wii area, please !
| ||
|
| | #317 (permalink) | ||
|
prieteni, unde e demo UEFA EURO 2008 pe PSN? Voi il gasiti, se asculde el de mine, sau ce? Trebuia sa fie pus de ieri, pe PC l-am luat, dar nu e pe PSN... daca voi il gasiti pe US sau chiar pe UK today va rog sa postati acilea.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|