Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Thread Introduction
Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-03-2008, 13:30   #81 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Eu as iesi spre Buzau, colentina-voluntari(parca) - spre Europa/Dragonul Rosu adica.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 14:25   #82 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by livon swonk View Post
Jocuri nimic? Macar o sa ai ce face cind mergi in vizita voluntara bilunara. :P

o sa ii pun jocurile pe care le-am cumparat eu de pe PSN. de fapt sunt sigur ca o sa joace flOw iar soacra-mea poa se baga si la un Super Rub a Dub si Lemmings.

Taw - m-am uitat pe harta Bucurestiului si am vazut ca ala ar fi drumul spre Buzau, deci p'acolo o iau.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 15:06   #83 (permalink)
Registered User

"Super Rub a Dub" ar trebui interzis la copii peste 6 ani...
FlOw cum ii ? Zici ca e ok ? Stau pe ganduri acum sa-l cumpar sau nu...

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 15:41   #84 (permalink)
Registered User

viox's Avatar

Quote:
Originally Posted by Taw View Post
Eu as iesi spre Buzau, colentina-voluntari(parca) - spre Europa/Dragonul Rosu adica.
e singurul drum logic. sau daca esti sado-maso poti sa o iei pe ploiesti ( nerecomandat fara acordul neuronilor sub 18 ani)

tii E85-ul pana te duce in shop.

viox is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 17:56   #85 (permalink)
Registered User

felixxx's Avatar

Quote:
Originally Posted by h0stile View Post
o sa ii pun jocurile pe care le-am cumparat eu de pe PSN. de fapt sunt sigur ca o sa joace flOw iar soacra-mea poa se baga si la un Super Rub a Dub si Lemmings.

Taw - m-am uitat pe harta Bucurestiului si am vazut ca ala ar fi drumul spre Buzau, deci p'acolo o iau.
ai grija la radare ca e 'inflatie' mare pe drumul spre moldova. odata din bucuresti pana in piatra neamt am numarat 9 radare. asta ca sa iti mai ramana bani si de jocuri

felixxx is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 21:01   #86 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

se mai gaseste undeva PSM .. ca eu nu cred k am mai luat din decembrie.. tot treceam pe la carefour (era un magazin acolo care aduce reviste si aveau) si nimik .. am vazut ca a luat cineva de la diverta.. eu la cel din plaza n-am vazut decat PS2 mag .. alte locuri mai aduc.. alte reviste se mai gasesc pe la magazine prin buc ?

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 14-03-2008, 21:50   #87 (permalink)
Registered User

lordico's Avatar

mai stie cineva ceva de soarta petitiei aleia cu onlineul pt. Romania ?

lordico is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 22:07   #88 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

e tot acolo

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 23:14   #89 (permalink)
Registered User

lordico's Avatar

nu... adica, e vreun raspuns, vreo reactie la ea ?

Old 14-03-2008, 23:15   #90 (permalink)
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

Nu. Nimic. Zero. Nein. Niet.

Bobby is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 23:19   #91 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by lordico View Post
mai stie cineva ceva de soarta petitiei aleia cu onlineul pt. Romania ?
Ce sa fie... a sarit de 4500 de semnaturi, si nu raspunde nimeni cu nimic. Pana si massmedia s-a plictisit de insistentele noastre... Noi sa fim sanatosi, si sa vedem cum o fi cu Home. Pt. ca dupa ce iese Home avem 2 posibilitati:
1. Fie sa aibe integrat sistemul de verificare de UK, caz in care ne luam Adios complet.
2. Fie sa accepte si IP-urile tuturor tarilor din UE si atunci am scapat de probleme, mai ales ca se vorbeste de integrarea Shop-ului in Home.

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2008, 00:13   #92 (permalink)
Registered User

MrMxyzptlk's Avatar

eu presimt ca o sa avem o surpriza cand se va lansa noul PSN Store in aprilie ... hai ca o sa am dreptate

MrMxyzptlk is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2008, 00:38   #93 (permalink)
Registered User

lordico's Avatar

asa sa fie... tocmai ce am semnat petitia... cand se lanseaza PSN Home ?

Old 15-03-2008, 01:41   #94 (permalink)
Registered User

Busyka_mx's Avatar

numai sa nu fie surpriza la care se referea Monky mai sus la punctu 1

Busyka_mx is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2008, 02:31   #95 (permalink)
Registered User

vreau sa-i intreb pe cei care au singstar pe acasa daca e vreo diferenta intre microfoanele de la versiunile de ps2 si cele de ps3? din cate am citit n-ar fi diferenta dar poate stie cineva mai bine. varianta wireless nu exista, nu?

p.s. daca vreau sa-mi iau microfoanele second ar trebui sa fiu atent la ceva? ati patit, de ex., sa mearga microfonul dar sa nu recunoasca anumite frecvente sau alte chestii d-astea?

merci.

p.s.s. monky de unde ti-ai luat toate bunatatile de karaoke? play-asia (34.49$) sau din alta parte? merci.

joeblow is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2008, 02:36   #96 (permalink)
Registered User

lordico's Avatar

pai nu or fi chiar dusmanosi, ca doar nu suntem pirati, cred ca mai curand punctul doi va avea castig de cauza...

Old 15-03-2008, 02:39   #97 (permalink)
Registered User

TheOtherAI's Avatar

are cineva Rock Band?intentionez sa-mi cumpar jocul+microfon(setul complet joc+microfon+chitara+bas+tobe costa cam 850 ron )

TheOtherAI is online now    Reply With Quote
Old 15-03-2008, 05:11   #98 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by joeblow View Post
vreau sa-i intreb pe cei care au singstar pe acasa daca e vreo diferenta intre microfoanele de la versiunile de ps2 si cele de ps3? din cate am citit n-ar fi diferenta dar poate stie cineva mai bine. varianta wireless nu exista, nu?

p.s. daca vreau sa-mi iau microfoanele second ar trebui sa fiu atent la ceva? ati patit, de ex., sa mearga microfonul dar sa nu recunoasca anumite frecvente sau alte chestii d-astea?

merci.

p.s.s. monky de unde ti-ai luat toate bunatatile de karaoke? play-asia (34.49$) sau din alta parte? merci.
Referitor la diferente, nu stiu daca sunt. Si eu am cautat cu mic-uri de PS3, si n-am gasit pe nicaieri. Ba unii ziceau chiar ca sunt identice cu cele de PS2, asa ca pana la urma am cautat kit de PS2 SingStar cu mic-uri (au adaptor USB). Si merg perfect si pe PS2 si pe PS3. Eu zic ca nu merita sa te agiti sa cauti de PS3, mai ales ca au anuntat ca pt. PS3 vor fi unele wireless in curand.

De cumparat le-am cumparat din UK. Sincer, am vazut prin unele locuri si colectie de cate 20-30 de kituri de SingStar (adica 20-30 de jocuri diferite). Eu pot sa ma laud cu o colectie mica de vre-o 5-6, dar as fi preferat mai mult sa pot cumpara melodiile de pe Store-ul SingStar. Din pacate, Romania nu este acceptata

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2008, 11:52   #99 (permalink)
Registered User

ok, merci pentru raspuns.

joeblow is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2008, 11:56   #100 (permalink)
Registered User

gorrocs's Avatar

Eu am luat Singstar cu microfoane de PS3. Sunt identice cu cele de PS2. Am gasit niste informatii pe net despre microfoane bluetooth pentru singstar dar care ar urma sa apara cel mai devreme la sfarsitul lui 2008.

gorrocs is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules