![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1102 (permalink) | ||
|
__________________ Gran Turismo addict. Last edited by playgame; 15-05-2008 at 19:42. | |||
|
| | #1104 (permalink) | ||
|
In privinta backwards compatibility-ului, dark_one are dreptate: in stadiul actual, modelul de 40GB nu poate beneficia de nici un fel de compatibilitate PS2 pentru ca ii lipseste Graphics Synthesizer-ul, placa grafica caracteristica consolei PlayStation2. Modelele precedente europene - cele de 60GB, precum si modelul US 80GB, aveau doar functiile Emotion Engine-ului (procesorul PS2) emulate prin intermediul soft-ului, de partea grafica ocupandu-se in continuare vechiul Graphics Synthesizer. Modelele initiale NTSC - 20GB si 60GB - contineau ambele chip-uri caracteristice PS2-ului, de aici rezultand si compatibilitatea totala cu titlurile de PS2.
__________________ Think outside the box! Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu! | |||
|
| | #1105 (permalink) | ||
|
Dragon Ball Z Burst Limit demo pe PSN US (plus un Overlord demo pentru cei care nu l-au jucat deja).
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1106 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ PC + LCD Samsung 22" Wide / Sony Playstation 3 40Gb / Nintendo WII / Sony PSP Slim Black / HD-TV Samsung 32" / | |||
|
| | #1109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
salut...vreau sa imi iau si eu un PS3 azi sau in weekend si am pus ochii pe PS3 de 40 GB cu GT...pretul e vreo 1350 RON la un magazin din unirea de la etajul 3...acum vroiam sa stiu daca a mai luat cineva de la ei, daca sunt seriosi cu eventualele probleme la console sau daca imi recomandati alt magazin. thx
| ||
|
| | #1110 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1111 (permalink) | ||
|
Playcom se mutase de acolo... Parca in Unirea, la et. 3, nu au mai ramas decat Diverta, Flamingo si Altex... Daca e vorba de Altex sau Flamingo, poti cumpara fara probleme. Daca este insa vorba de Playcom (desi, repet, stiu ca se mutase), evita orice fel de contact cu magazinul asta.
__________________ Think outside the box! Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu! | |||
|
| | #1112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
nu e doar playcom acolo. mai sunt cateva mici magazine de console dar cam toti pareau cam tarani iar eu personal nu mi-as lua de acolo decat chestii la care sa nu-mi trebuiasca garantie (cu toate ca-n general sunt cam scumpe chestiile pe acolo). in general sunt cam tepari care vor sa scoata maxim de profit din nimic. cel mai bun exemplu ar fi magazinul dintre diverta (unde era inainte cel putin) si intrarea catre cealalta aripa Unirea. e o tejghea cu multe chestii de console, lucruri pe care poate nici nu le gasesti in alta parte. pana acum, laudabil. ma uit si eu la un portofel de umd-uri pt psp, acelasi model cum primeai gratis de la sony daca iti inregistrai consola. eram curios cu cat pot vinde niste chestii pe care le poti lua gratis asa ca am intrebat. pretul unui portofel - 1.500.000 lei vechi. mai mult decat 2 umd-uri chiar. asa ca m-am lecuit. (ca sa nu mai spun ca probabil erau luate cu codul unei console, facand astfel imposibila revendicarea portofelului de pe site-ul sony). gate cu off-topicul. sper totusi ca te-am ajutat. | ||
|
| | #1113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
ok...m-ati cam convins...ma atragea pretul de 1350 RON dar daca tot dau un ban vreau sa am o anumita siguranta. nici mie nu imi lasasera o impresie buna dar am zis ca poate poate. in oferta carrefour am vazut un start pack cu 1700 RON 2 controllere+2 jocuri (nfs si inca ceva). nu prea ma incanta ideea pt ca eu sunt fan fifa...si m-ar duce la aproape 2000 cu totul. mersi tuturor de sfaturi | ||
|
| | #1115 (permalink) | ||
|
Vezi ca e la altex starter pack cu 2 controlere, 2 jocuri :fifa (sau uefa) 2008 + inca un joc la 1800 ron Eu caut starter pack-ul cu gta 4. Nu l-am vazut inca in nici un magazin...stiti ceva? A...si garantia cat se ofera? La carrfour scrie un an, la mediagalaxy 2. | |||
|
| | #1116 (permalink) | ||
vezi ca prin media galaxy sunt mai multe starter pack-uri: cu 2 jocuri, sau cu joc + extra controller sau cu doar un joc sau cu joc + film + telecomanda blu ray. uita-te si tu prin vreo 2-3 media galaxy si altex ca sigur gasesti ceva. in MG din mall vitan (bucuresti) am vazut cea mai mare varietate dar asta era acum cateva saptamani. p.s. PS3 + GTA pe ********.ro -> http://********.ro/games.php?game_ID=4566. 16 mil. probabil ca au si prin vreun diverta, pe undeva. | ||
|
| | #1118 (permalink) | ||
SCEA announces 2008 and Early 2009 Software Line Up http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27734 ------------------------------ Konami limited edition Gun Metal Gray launch details Konami today that the limited edition Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots PS3 computer entertainment system bundle for North America will be available exclusively available at Konami's website, http://forum.computergames.ro/122-pl...www.konami.com, for a SRP of $599.99. Pre-sell for the bundle begins on May 19th, 2008, and limited supplies are available. | ||
|
| | #1119 (permalink) | ||
| Quote:
Garantia cum e? 1 an sau 2? Depinde de unde il iei? | |||
|
| | #1120 (permalink) | ||
| Quote:
Oh or uitat mgs4 in lista | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|