Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Thread Introduction
Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-05-2008, 19:07   #1101 (permalink)
Registered User

conortos's Avatar

welcome si cat mai multe jocuri pt tine !

conortos is online now    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 19:15   #1102 (permalink)
Registered User

playgame's Avatar

Quote:
Originally Posted by dod0 View Post
Ma alatur si eu clubului cu un PS3 40GB + GT5
Felicitari, enjoy the games.

Ferrari Challenge website launched

Last edited by playgame; 15-05-2008 at 19:42.

playgame is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 21:08   #1103 (permalink)
Registered User

Bayonetta debut trailer:

http://www.gamevideos.com/video/id/18866

joeblow is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 21:14   #1104 (permalink)
Nick anterior: Satan666_RO

GraX's Avatar

In privinta backwards compatibility-ului, dark_one are dreptate: in stadiul actual, modelul de 40GB nu poate beneficia de nici un fel de compatibilitate PS2 pentru ca ii lipseste Graphics Synthesizer-ul, placa grafica caracteristica consolei PlayStation2.

Modelele precedente europene - cele de 60GB, precum si modelul US 80GB, aveau doar functiile Emotion Engine-ului (procesorul PS2) emulate prin intermediul soft-ului, de partea grafica ocupandu-se in continuare vechiul Graphics Synthesizer.

Modelele initiale NTSC - 20GB si 60GB - contineau ambele chip-uri caracteristice PS2-ului, de aici rezultand si compatibilitatea totala cu titlurile de PS2.

Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu!

GraX is online now    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 01:34   #1105 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Dragon Ball Z Burst Limit demo pe PSN US (plus un Overlord demo pentru cei care nu l-au jucat deja).
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 02:42   #1106 (permalink)
Registered User

Crystalix's Avatar

Quote:
Originally Posted by GraX View Post
In privinta backwards compatibility-ului, dark_one are dreptate: in stadiul actual, modelul de 40GB nu poate beneficia de nici un fel de compatibilitate PS2 pentru ca ii lipseste Graphics Synthesizer-ul, placa grafica caracteristica consolei PlayStation2.

Modelele precedente europene - cele de 60GB, precum si modelul US 80GB, aveau doar functiile Emotion Engine-ului (procesorul PS2) emulate prin intermediul soft-ului, de partea grafica ocupandu-se in continuare vechiul Graphics Synthesizer.

Modelele initiale NTSC - 20GB si 60GB - contineau ambele chip-uri caracteristice PS2-ului, de aici rezultand si compatibilitatea totala cu titlurile de PS2.
Da m-am lamurit thanks.

Crystalix is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 10:59   #1107 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

Damn ce tare ii burst limit it's a must buy for me. Am jucat si budokay teicaichi 1-2-3 pe ps2 love them all ,desi nu-i un big improvment(

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 14:44   #1108 (permalink)
Registered User

weriwulf's Avatar

H0STILE raman dator ptr noutati. MULTUMESC mult! DBZ demo

weriwulf is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 15:04   #1109 (permalink)
Registered User

salut...vreau sa imi iau si eu un PS3 azi sau in weekend si am pus ochii pe PS3 de 40 GB cu GT...pretul e vreo 1350 RON la un magazin din unirea de la etajul 3...acum vroiam sa stiu daca a mai luat cineva de la ei, daca sunt seriosi cu eventualele probleme la console sau daca imi recomandati alt magazin. thx

happy_feet is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 15:12   #1110 (permalink)
Registered User

felixxx's Avatar

Quote:
Originally Posted by happy_feet View Post
salut...vreau sa imi iau si eu un PS3 azi sau in weekend si am pus ochii pe PS3 de 40 GB cu GT...pretul e vreo 1350 RON la un magazin din unirea de la etajul 3...acum vroiam sa stiu daca a mai luat cineva de la ei, daca sunt seriosi cu eventualele probleme la console sau daca imi recomandati alt magazin. thx
ia din alt magazin. din oricare, dar nu de acolo.

felixxx is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 15:52   #1111 (permalink)
Nick anterior: Satan666_RO

GraX's Avatar

Playcom se mutase de acolo... Parca in Unirea, la et. 3, nu au mai ramas decat Diverta, Flamingo si Altex...

Daca e vorba de Altex sau Flamingo, poti cumpara fara probleme. Daca este insa vorba de Playcom (desi, repet, stiu ca se mutase), evita orice fel de contact cu magazinul asta.

Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu!

GraX is online now    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 16:23   #1112 (permalink)
Registered User

nu e doar playcom acolo. mai sunt cateva mici magazine de console dar cam toti pareau cam tarani iar eu personal nu mi-as lua de acolo decat chestii la care sa nu-mi trebuiasca garantie (cu toate ca-n general sunt cam scumpe chestiile pe acolo). in general sunt cam tepari care vor sa scoata maxim de profit din nimic.

cel mai bun exemplu ar fi magazinul dintre diverta (unde era inainte cel putin) si intrarea catre cealalta aripa Unirea. e o tejghea cu multe chestii de console, lucruri pe care poate nici nu le gasesti in alta parte. pana acum, laudabil. ma uit si eu la un portofel de umd-uri pt psp, acelasi model cum primeai gratis de la sony daca iti inregistrai consola. eram curios cu cat pot vinde niste chestii pe care le poti lua gratis asa ca am intrebat. pretul unui portofel - 1.500.000 lei vechi. mai mult decat 2 umd-uri chiar. asa ca m-am lecuit. (ca sa nu mai spun ca probabil erau luate cu codul unei console, facand astfel imposibila revendicarea portofelului de pe site-ul sony).

gate cu off-topicul. sper totusi ca te-am ajutat.

Old 16-05-2008, 16:27   #1113 (permalink)
Registered User

ok...m-ati cam convins...ma atragea pretul de 1350 RON dar daca tot dau un ban vreau sa am o anumita siguranta. nici mie nu imi lasasera o impresie buna dar am zis ca poate poate.
in oferta carrefour am vazut un start pack cu 1700 RON 2 controllere+2 jocuri (nfs si inca ceva). nu prea ma incanta ideea pt ca eu sunt fan fifa...si m-ar duce la aproape 2000 cu totul.
mersi tuturor de sfaturi

happy_feet is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 16:43   #1114 (permalink)
Registered User

playgame's Avatar

Quote:
Originally Posted by happy_feet View Post
am vazut un start pack cu 1700 RON 2 controllere+2 jocuri (nfs si inca ceva).
O fi starter packu cu 2 controllere, NFS si Uncharted.

playgame is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 16:48   #1115 (permalink)
Registered User

Looney's Avatar

Vezi ca e la altex starter pack cu 2 controlere, 2 jocuri :fifa (sau uefa) 2008 + inca un joc la 1800 ron

Eu caut starter pack-ul cu gta 4. Nu l-am vazut inca in nici un magazin...stiti ceva?

A...si garantia cat se ofera? La carrfour scrie un an, la mediagalaxy 2.

Looney is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 17:00   #1116 (permalink)
Registered User

vezi ca prin media galaxy sunt mai multe starter pack-uri: cu 2 jocuri, sau cu joc + extra controller sau cu doar un joc sau cu joc + film + telecomanda blu ray. uita-te si tu prin vreo 2-3 media galaxy si altex ca sigur gasesti ceva. in MG din mall vitan (bucuresti) am vazut cea mai mare varietate dar asta era acum cateva saptamani.

p.s. PS3 + GTA pe ********.ro -> http://********.ro/games.php?game_ID=4566. 16 mil. probabil ca au si prin vreun diverta, pe undeva.

Old 16-05-2008, 17:05   #1117 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

Looney incearca media galaxy cand primesc un stoc nou
La noi in timisoara in fiecare duminica apare ceva nou, la bucuresti nu stiu cum sta treaba

Old 16-05-2008, 17:11   #1118 (permalink)
Registered User

SCEA announces 2008 and Early 2009 Software Line Up

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27734

------------------------------

Konami limited edition Gun Metal Gray launch details

Konami today that the limited edition Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots PS3 computer entertainment system bundle for North America will be available exclusively available at Konami's website, http://forum.computergames.ro/122-pl...www.konami.com, for a SRP of $599.99. Pre-sell for the bundle begins on May 19th, 2008, and limited supplies are available.

Old 16-05-2008, 17:18   #1119 (permalink)
Registered User

Looney's Avatar

Quote:
Originally Posted by joeblow View Post
vezi ca prin media galaxy sunt mai multe starter pack-uri: cu 2 jocuri, sau cu joc + extra controller sau cu doar un joc sau cu joc + film + telecomanda blu ray. uita-te si tu prin vreo 2-3 media galaxy si altex ca sigur gasesti ceva. in MG din mall vitan (bucuresti) am vazut cea mai mare varietate dar asta era acum cateva saptamani.

p.s. PS3 + GTA pe ********.ro -> http://********.ro/games.php?game_ID=4566. 16 mil. probabil ca au si prin vreun diverta, pe undeva.
Multumesc joeblow si Tavitzu.

Garantia cum e? 1 an sau 2? Depinde de unde il iei?

Looney is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 19:14   #1120 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

Quote:
Originally Posted by joeblow View Post
SCEA announces 2008 and Early 2009 Software Line Up

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27734

------------------------------

Konami limited edition Gun Metal Gray launch details

Konami today that the limited edition Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots PS3 computer entertainment system bundle for North America will be available exclusively available at Konami's website, http://forum.computergames.ro/122-pl...www.konami.com, for a SRP of $599.99. Pre-sell for the bundle begins on May 19th, 2008, and limited supplies are available.
Rfom2, va veni la timp deoarece insomiac is cei mai buni developeri pe ps3 (momentan), dar motorstorm2 ma cam indoiesc 360 de grade
Oh or uitat mgs4 in lista

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules