![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #148 (permalink) | ||
| More Japanese Home Screens si explicatiile alea multiplayerului in GTA IV : http://www.gtagaming.com/gtaiv/inc/i...on/multiplayer | |||
|
| | #151 (permalink) | ||
| THQ Announces Off-Road Racer BAJA Quote:
| |||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
cica pe site'ul lor... Quote:
__________________ Nu. | |||
|
| | #156 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Deci, eu zic sa mai schimbati subiectul sau faceti thread dedicat pt. i.load. Oricum, sunt permise discutiile despre el intrucat nu se stie exact ce face. Insa in momentul in care vad cuvantul .iso, torrent, cum fac sa pun jocul cutare, de unde iau jocul cutare, ban fara nici-un fel de avertisment. Asa ca momentan il luam ca un homebrew, o aplicatie care ar putea face viata mai usoara unora (de exp. eu vad un lucru bun in faptul ca as putea sa-mi copiez jocurile originale pe hard... in felul acesta ar avea si bluray-ul o viata mai lunga, s-ar incarca si jocurile mai repede, si de ce sa nu recunosc, as scapa de "mersul pana la dulapul cu jocuri"). Sau poate prin acest homebrew vom putea accesa functii care ne erau imposibile pana acum... dar, cam atat. Din momentul in care incepe discutia despre cum puneti jocuri de pe torrents prin i.load sau chestii de genul acesta, s-a terminat filmul. You've been warned.
| ||
|
| | #158 (permalink) | ||
|
si eu cred k e fake, oricum piratarea nu mai are sanse in ziua de azi deoarece cam totul se muta online catre SaS-uri, cel mai bun exemplu e la x360, nu prea conteaza ca merg piratate daca nu le poti juca pe net asa ca.. singura chestie care imi doresc sa o poata face PS3-ul este suport nativ pentru MKV .. dar pana atunci e bine k avem mkv2vob
__________________ no sig | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|