![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #162 (permalink) | ||
|
Eu personal nu cred ca o sa apara prea curand iso load, poate peste 5-6 luni o sa apara ceva stabil. Cum a aparut zvonu asta cu iso toti au luato razna, chiar si eu am inceput sa cred toate porcarile astea despre piraterie, eu unu nu as incerca iso loader pe ps3 meu. | |||
|
| | #165 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Mai trece un an pana vor aparea soft-uri de genul iso loader si nu cred sincer ca sony are interes sa promoveze asa ceva... Si nu le vreti ca sa nu stricati discurile, stim pt ce le vreti. ![]() Despre modat nu va recomand sa fiti pionierii ce incearca asa ceva: riscul e mare si nu merita... Si eu zic si sper ca asta sa fie si sa ramana o consola ce nu va putea fi modata. Am incercat un HDD pe usb: imediat l-a recunoscut si a mers, fara probleme ca si orice flash. Si-a luat careva dualshock 3 ? E mare diferenta fata de cel actual ? | ||
|
| | #166 (permalink) | ||
| .
Eu imi doresc momentan Flash Player,sa putem naviga cu ps3-ul in liniste pe site-uri in care fara Flash esti mort .Este o petitie facuta in strainataturi care se adreseaza celor de la Adobe si din cate am citit eu,am inteles ca cei de la Adobe se uita la evolutia ei si sansele sunt mari sa avem Flash Player,zic eu anul asta mai mult ca sigur
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
| Quote:
un PS3 Eye si o telecomanda Sony plus toate titlurile de Eye de pe PS Store US. o sa fiu extrem de ocupat weekendul asta
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
Ai grija cu titlurile alea de pe PSN pentru Eye... nu-s ele scumpe la 2$/buc dar le-am luat si eu si chiar nu sunt cine stie ce. Sunt amuzante asa vreo 5 min, dupa care s-a dus farmecul. Hype-ul e mare, stiu cum e, abia astepti sa le iei, dar sa nu-ti faci prea mari iluzii | |||
|
| | #169 (permalink) | ||
|
mi-am dat seama ca sunt mai mult niste minigame-uri care ar fi trebuit reunite sub un singur titlu, nu vindute separat, insa sunt destul de funny si mai joaca si nevasta-mea ceva nou.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #172 (permalink) | ||
|
problema e sa iti inregistrezi cardul. eu am facut asta anul trecut in martie iar acum pot sa imi alimentez contul de PSN US fara nici o problema. acum nu stiu daca ei mai accepta carduri romanesti. Nonelito, GT5 Prologue este un fel de demo mai mare pentru versiunea full care vine in 2009. Din cauza asta e si pretul redus fata de un joc normal. am postat lista de masini si caracteristicile jocului in versiune EU pe topicul lui webpredator de pe publicitate. nu cred ca mai are sens sa le pun si aici.
|
| | #173 (permalink) | ||
|
Da man...am inteles..ma gandeam eu ca e ceva de genul asta...Multumesc frumos... PS - inca unca mica...la alex pe thread...alea 71 de masini sau cate erau...sunt prezente in demo?..sau in jocul full o sa fie si altele?...Mama mama cine are 1080p om e...arata incredibil... | |||
|
| | #174 (permalink) | ||
| Ferrari F2007: GT5 Prologue’s “God Mode” si inca ceva: cica in Europa s-au facut peste 1 milion de preordere la GT 5, deci se poate zice ca e Platinum, desi cred ca numai de mai incolo le fac asa (coperta & disc). | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
|
si se pare ca o sa urmeze niste patchuri destul de interesante. private races with buddies and in-game chat are all in the works… but will not be ready from day one. Will keep you posted on the progress!
|
| | #176 (permalink) | ||
|
chiar este un demo pe ps japan??!!....pentru ca eu nu -l gasesc nicaieri.... -------------------- Editare ulterioară -------------------- ma refeream la GT Prolog
__________________ MSI P35 Neo2-FR|E8400@3.6 24/7|Gigabyte 9800GTX|2 gigs Geil Ultra DDR2 800|Scythe NINJA PLUS Rev.B|Creative Audigy Sound Card|500GB WD|LG DVDR|Antec 1000AMG|Delux 600 Watt Last edited by Busyka_mx; 18-03-2008 at 23:06. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #179 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest | Quote:
Splitscreen va fi o adevarata delicatesa. ![]() Sper ca vom organiza si campionate online. ![]() Bafta! | ||
|
| | #180 (permalink) | ||
|
Q: Oare de ce nu merge sa leg PS3 la un monitor LCD digital printrun cablu DVI HDMI...??? Am incercat cu rezolutie 720p...dar pe lcd nu apare nimic... totul e negru Thx
__________________ MSI P35 Neo2-FR|E8400@3.6 24/7|Gigabyte 9800GTX|2 gigs Geil Ultra DDR2 800|Scythe NINJA PLUS Rev.B|Creative Audigy Sound Card|500GB WD|LG DVDR|Antec 1000AMG|Delux 600 Watt | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|