![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #241 (permalink) | ||
|
Media e de 5 zile,te rog sa ma crezi ca am primit unul in 3 zile.Unele ajung la 7 dar nu mai mult.Si trebuie sa precizez ca la dracu n praznic la Botosani. Cu preturile,au ei niste smenuri cam ciudate pe acolo.In general preturile sunt la fel ca pe shopto sau alte site uri insa f rar la unele intrec masura,cum ai remarcat si tu la Viking,care si eu si Volsergiu vroiam sa-l luam dar ne-a pus pe ganduri suma.Singurul joc la care au pus un scor asemanator(si l-am si luat la pretul respectiv) a fost Orange box cu 50lire.Ultima data cand mai fac asta bineinteles,am luat la gramada atunci,am fost neatent,nici m-am bagat de seama pe moment... | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Gata, firmware 2.20 is out, in mare parte cu suport de BluRay v2.0. Se pare ca nu au apucat toate features-urile anuntate sa intre in aceasta versiune, dar, ne multumim si cu putin. In special cei care vroiau suport de fisiere divx mai mari de 2GB si subtitrari... Cred ca Sony e pe drumul cel bun... Quote:
| ||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
ati facut updateul asta 2.20? ca in voi ma mai pot increde .-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html Last edited by arslanyy; 25-03-2008 at 10:38. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Da, am facut eu update la 2.20... din pacate insa nu am apucat sa testez divx mai mare de 2GB cu subtitrari (ca la urma urmei asta cred ca e marele feature).. BluRay 2.0 inca nu este pe piata... dar, totul pare ok la prima vedere
| ||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Ok, MonkY, ms de sfat.... ma bag si eu acum la update, dar nu prea sunt interesat de acele features. Whatever, n-am ce pierde.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
| Quote:
Precizez si eu ca nu am vreun interes sa le fac reclama, dar sunt ff multumit de ei. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros Last edited by L0G1X; 25-03-2008 at 11:10. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
| Quote:
Mie mi se par super preturile. E vreo smecherie ceva? http://www.thehut.com/hut/8608930.product 15.93 lire inseamna aproape 80 lei. Sunt noi? Nu apare nicaieri ca ar fi second si nici nu cred ca e. Oricum mi se par super preturi. Si la jocuri PC sunt niste preturi beton. Obisnuinta cu preturile din RO.
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #255 (permalink) | ||
|
free delivery e pentru UK. ma indoiesc ca trimit in RO fara nici o alta taxa in plus. anyway, vad ca au un sale 3 for 2 ptr anumite titluri blu-ray ceea ce inseamna vreo 8.5GBP/bucata. chiar, blu-ray-urile astea PAL contin subs in romana?
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
| Quote:
Si da, dinamovistu, livrarea e gratis, nicio smecherie, jocurile vin fiecare in anvelopa separata, direct in posta de acasa in cazul meu. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Si eu m-am mirat dar pana acum a fost gratis de fiecare data livrarea in RO.
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros Last edited by L0G1X; 25-03-2008 at 12:09. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
| http://www.thehut.com/hut/8622388.product ninja gaiden e 18 lire, asta asa ca stiu ca au existat discutii pe aria de publicitate cum ca pretul de la gs (pardon de expresie ) e gresit. chiar m-ati facut curios cum de nu factureaza astia transport pentru romania, asa ca o sa fac o incercare.
| |||
|
| | #259 (permalink) | ||
| Quote:
For the fanboys out there, comparing the PlayStation 3 version of Viking to the 360 version will only fuel the ever-raging fire. The slow-down is a bit worse on the PS3 but still present on the 360, and the issues with graphics remain but are lessened on the Microsoft console thanks to a better use of light and color.
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
de pe un forum: "Just updated to 2.20. DivX subtitle works but not with separate .srt file. You must remux the divx and srt files with Sub2DivX. To enable the subtitle, press triangle button while playing back the divx and choose the subtitle option." kkt...
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|