![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #261 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
Sa faca si un soft divx pe bani da sa-l faca cum trebuie... | ||
|
| | #262 (permalink) | ||
|
sunt curios daca merge treaba cu subtitrarile si cu divx author. o sa incerc cind ajung acasa. MonkY, am incercat mymovies.ro si mymovies.com si unul nu merge, iar celalalt e un soft. care e de fapt adresa?
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #263 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Sincer, cred ca nu vor, decat divx 6 certified. Iar asta inseamna doar embedded subtitles. Ce interes ar avea sa scoata un feature care i-ar face sa piarda bani ? Presupun ca s-au gandit foarte bine, si au pregatit suportul pt. online sau rental movies care am un feeling ca vor aparea la urmatorul update al Shop-ului...
| ||
|
| | #264 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #265 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #266 (permalink) | ||
|
thanks, nu stiu de ce am vazut la plural... anyway, pe forumul shopto un reprezentant a confirmat ca le vine GT5:P miine, deci cu putin noroc tot atunci si pleaca spre noi (noi astia cu preorder la ei).
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #270 (permalink) | ||
|
first and foremost LMA Catallin!!!! intr-adevar, o sa fie disponibil insa nu ai cum sa cumperi de pe UK Store (ti se verifica IP-ul si nu poti sa inregistrezi cartea de credit). daca tu stii vreo metoda atunci pls spune-ne si noua. pe US Store o sa apara abia in jur de 20 aprilie si apoi se mai pune intrebarea daca cei cu versiuni de US vor putea juca cu cei UK sau nu. concluzia e ca prefer discul UK. MonkY, ai avut preorder pe shopto? sendit? unde?
|
| | #271 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #274 (permalink) | ||
|
mda....atit timp cit alea 200 nu sunt ca cei 300 de spartani (toti la fel), totul e ok. oricum, ma astept sa se face caterinca la greu pe tema celor 200. cred ca nimeni nu o sa creada asa ceva pina nu va iesi jocul. nici nu ma mira ca au o perioada de testare asa de mare.
|
| | #275 (permalink) | ||
|
am gasit pe xpc comunicatul asta : http://www.xpc.ro/modules.php?name=A..._articol=10281 nu vad nimic pe site la nici unul dintre magazinele enumerate. o fi adevarat? adica de maine sa se gaseasca gt5 prologue in magazinele din romania? | |||
|
| | #276 (permalink) | ||
|
metal gear online anyone? http://www.ps3gen.fr/content/view/2057/1/ scuzati ca este in fr..dar are poze detaliate si cu google translator este mult mai usor de inteles.
__________________ Nu. | |||
|
| | #277 (permalink) | ||
|
@h0stile multumesc mult de tot pentru urare . Faza cu UK/US mi-a scapat, nu stiu la ce m-am gandit. Nici eu nu pot sa cumpar de pe UK cu toate ca pe US merge foarte bine. Stiam ca apare in Europa si Australia mai devreme si traiam cu impresia ca o sa-l downloadez, dar nu m-am gandit ca nu o sa fie available Scuze daca am indus in eroare pe cineva. Ma gandesc insa ca in cateva zile apare si pe la magazinele astea mai mari gen Flanco/Altex/Media Galaxy. | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|