![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| Quote:
Asa trebuie sa se auda,imagineaza-ti ce ar fi daca ai auzi si restul,nu ar mai ajuta la nimic.Ce e in joc pe tv sau whatever si chat-ul in casti.O sa trec si eu sa vad despre ce e vorba ca stii ca am nevoie... | |||
|
| | #62 | ||
| ar fii o lovitura dureroasa in special pt fanii nba 2k.nba 2k a surclasat atat de rau seria nba live in ultimii 3 ani incat EA sports au ajuns de rasul lumii.nba live are 10% din vanzarile nba 2k.sper ca 2k sa reziste ofertei de 2 miliarde de dolari(asa am citit ca asta ar fi oferta) | |||
|
| | #63 | ||
| Baieti ati facut update 2.17?, e ok sau trebuie sa asteptam iso loader. | |||
|
| | #64 | ||
| Faci cum vrei ! Eu astept sa vad ce e cu el ! Daca nu , fac update-ul ! | |||
|
| | #65 | ||
| Quote:
eu pun pariu ca cei de la SONY si-au dat seama ca au o "gaura in pantof"si au venit repede cu un petec![]() apropo stie careva cati mb are ultimul update?
__________________ ...:::Only God Can Judge me:::... | |||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bucuresti | |||
|
| | #67 | ||
| caut si eu o un PS3 60GB ptr socru-miu (vrea neaparat ala ptr ca vrea un player dvd/blu-ray cu suport si ptr SACD). aveti idee daca mai e pe undeva disponibila? (chiar si in alte orase daca e ca vad eu cum fac si ma duc sa o iau)
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think VAND cablu component de calitate 10M lungime | |||
|
| | #68 | ||
| Atunci nu fac update mai astept pana pe 23 martie, 2.17 (120mb) atata are. | |||
|
| | #69 | ||
| Era cineva care vindea parca, ieri am vazut pe Publicitate, aproape nou, toate accesoriile.
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #70 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | cat facea ? | ||
|
| | #71 | ||
| Quote:
![]()
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think VAND cablu component de calitate 10M lungime | |||
|
| | #72 | ||
| A spus cineva destul de recent ca sunt PS3 60GB in Focsani, la 1500 RON. | |||
|
| | #73 | ||
| A zis mai sus Busyka_mx ca se gaseste la el in focsani cu 15 mil
__________________ codetaku | |||
|
| | #74 | ||
| Quote:
Hostile ai PM!
__________________ ...:::Only God Can Judge me:::... | |||
|
| | #75 | ||
| Cred ca toata treaba cu loaderul o sa se reduca deocamdata la: vreau sau nu vreau online. Daca vrei sa te joci online, evident fara sa faci update-ul nu ai cum. Daca vrei sa te joci solitar in casa, atunci nu-i bai, poti sa ai orice versiune de soft ![]() Cu siguranta o sa evolueze metoda asta pana acolo incat o sa fie nevoie doar sa conectezi hardul extern, firmware-ul consolei ramanand intact. Dar... mai e pana atunci ![]() | |||
|
| | #76 | ||
| de aceeasi parere sunt si eu | |||
|
| | #77 | ||
| am gasit console noi noute de 60GB la focsani la teknosa. am rezervat una si miine ma duc sa o iau. chiar, are cineva idee pe unde tre sa ies din bucuresti ca sa intru pe E85 catre Focsani? (colentina - voluntari cumva?)
|
| | #78 | ||
| Are si la Pitesti la Teknosa consola de 60GB, decat ca e 2000 lei. Mi se pare ca iti da si doua jocuri la ea. Asta daca te avantajeaza mai bine drumul pana la Pitesti si nu e la Focsani consola mai ieftina ![]() | |||
|
| | #79 | ||
| probabil ca ai vazut starter packul. la focsani au si consola simpla la 1499RON. eu daca o iau pentru socru-miu, nu am nevoie de starter pack ptr ca el o ia ca unitate multimedia plus un mic browsing pe net (pe plasma de 42 ).
|
| | #80 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Cluj | Jocuri nimic? Macar o sa ai ce face cind mergi in vizita voluntara bilunara. :P | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|