![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
o sa ii pun jocurile pe care le-am cumparat eu de pe PSN. de fapt sunt sigur ca o sa joace flOw iar soacra-mea poa se baga si la un Super Rub a Dub si Lemmings. Taw - m-am uitat pe harta Bucurestiului si am vazut ca ala ar fi drumul spre Buzau, deci p'acolo o iau.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Quote:
tii E85-ul pana te duce in shop.
__________________ " Whoever said money doesn't buy happines NEVER doubled down against a dealer's six " | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
se mai gaseste undeva PSM .. ca eu nu cred k am mai luat din decembrie.. tot treceam pe la carefour (era un magazin acolo care aduce reviste si aveau) si nimik .. am vazut ca a luat cineva de la diverta.. eu la cel din plaza n-am vazut decat PS2 mag .. alte locuri mai aduc.. alte reviste se mai gasesc pe la magazine prin buc ?
__________________ no sig | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
1. Fie sa aibe integrat sistemul de verificare de UK, caz in care ne luam Adios complet. 2. Fie sa accepte si IP-urile tuturor tarilor din UE si atunci am scapat de probleme, mai ales ca se vorbeste de integrarea Shop-ului in Home. | ||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
numai sa nu fie surpriza la care se referea Monky mai sus la punctu 1
__________________ MSI P35 Neo2-FR|E8400@3.6 24/7|Gigabyte 9800GTX|2 gigs Geil Ultra DDR2 800|Scythe NINJA PLUS Rev.B|Creative Audigy Sound Card|500GB WD|LG DVDR|Antec 1000AMG|Delux 600 Watt | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
vreau sa-i intreb pe cei care au singstar pe acasa daca e vreo diferenta intre microfoanele de la versiunile de ps2 si cele de ps3? din cate am citit n-ar fi diferenta dar poate stie cineva mai bine. varianta wireless nu exista, nu? p.s. daca vreau sa-mi iau microfoanele second ar trebui sa fiu atent la ceva? ati patit, de ex., sa mearga microfonul dar sa nu recunoasca anumite frecvente sau alte chestii d-astea? merci. p.s.s. monky de unde ti-ai luat toate bunatatile de karaoke? play-asia (34.49$) sau din alta parte? merci. | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
De cumparat le-am cumparat din UK. Sincer, am vazut prin unele locuri si colectie de cate 20-30 de kituri de SingStar (adica 20-30 de jocuri diferite). Eu pot sa ma laud cu o colectie mica de vre-o 5-6, dar as fi preferat mai mult sa pot cumpara melodiile de pe Store-ul SingStar. Din pacate, Romania nu este acceptata | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|