![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1041 (permalink) | ||
| Alone in the Dark Official Trailer 4 -------------------- Editare ulterioară -------------------- Exclusive: EGTV PlayStation Home demo
__________________ Gran Turismo addict. Last edited by playgame; 14-05-2008 at 09:02. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1042 (permalink) | ||
|
va deranjat vreodata zgomotul facut de consola cand nu ruleaza discuri?
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #1044 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ Gran Turismo addict. Last edited by playgame; 14-05-2008 at 11:21. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1045 (permalink) | ||
|
stiti ce va fii funky? dupa cum vad Home e plin cu chestii, ca cinema, pentru trailere, lansare jocuri, etc ... ce funky va fii cand vom soate cu contul RO si o sa zica: Home is not available in your country ... sper ca nu va fii asa Iar zgomot PS3: mai fa un video sau ceva unde sa auzim ce zgomot auzi tu, pentru ca si al meu e extrem de silentios.
__________________ Back to PS3 wonderland " from the Green hiatus " (quote from webpredator )
| |||
|
| | #1046 (permalink) | ||
|
la mine face zgomot... nu foarte tare, dar ma enerveaza cand nu se aude nimic la TV.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #1047 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Tu unde crezi ? |
Nu cred ca trebuie sa huruie ... Poate ca se "incinge" incearca sa-l tii suspendat pe niste carti.Poate nu se airiseste bine.Vezi sa aiba loc in spate pentru airisire Sunt adevarate zvonurile care spun ca xbox 360 ar avea o placa grafica mai buna ca ps3 ? Si ca ps3 ar avea probleme de citire cu GTA IV ? SUnt zvonuri nejustificate, aberatii ? Last edited by w1st; 14-05-2008 at 12:36. | ||
|
| | #1048 (permalink) | ||
| PS3 ad spills beans on TV show downloads Unde ai auzit zvonuri in leg cu placa grafica, eu nush de asa ceva. In leg cu gta, probleme au fost pe ambele platforme pt unii gameri. PS3 a primit update pt asta.
__________________ Gran Turismo addict. | |||
|
| | #1049 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Tu unde crezi ? | Quote:
Cu GPU-ul multa lume spune ca ar fi mai bun la xbox si multi afirma ca xbox e mai puternic la ps3 din cauza proc. grafic... Probabil aberatii. CHIAR pe forumurile nor trackere se mai vb de asta.Dar succint. | ||
|
| | #1050 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: timisoara | Quote:
| ||
|
| | #1051 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Oradea | Quote:
| ||
|
| | #1052 (permalink) | ||
|
1.Eh atata timp cat developeri habar n-au sa lucreze pe el, this means 0 II facuta de un fanboy onimeni nu'l asculta ![]() 2.Mi se pare logic findca ps3-u este mai nou cu 1 an, ar fi o mare prostie sa fie mai slab. Eu personal prefer un joc cu o grafica rfom/cod4 dar cu 20000 de mii de actiuni pe ecran | |||
|
| | #1053 (permalink) | ||
|
ce pacat ca nu pot sa moderez prostia (din acel clip), insa, ma rog, nu ma impiedica nimeni sa rid...aia cu The Getaway 3 pe 7 septembrie 2007 e tare de tot
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1056 (permalink) | ||
|
Cum vi se pare Battle field ad company? Eu is la limita ca din aprilie am strans pentru luna iunie-mai pentru haze-mgs4-dbz burst limit.Dar cred ca pe ps3 va fi devorat de mgs4(online wise), si inafara de destructable enviorment nu pare ceva special, typical ea...scoate jocu la 80% restu dl content ![]() As putea sa vand viking...dar hmm waiting for more gameplay ![]() So intrebarea ii cine il cumpara? | |||
|
| | #1058 (permalink) | ||
| Quote:
Si de curand a aparut si starter pack cu GTA IV.
__________________ codetaku | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|