Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Thread Introduction
Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-05-2008, 07:57   #1061 (permalink)
Registered User

Don Quijote's Avatar

crede cineva ca o sa se modeze PS3-u' vreodata????M-am cam saturat sa dau 170 pe un joc

Don Quijote is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 08:11   #1062 (permalink)
Konichiwa

mrENigma's Avatar

update 2.35 is up.

mrENigma is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 08:44   #1063 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Don Quijote View Post
crede cineva ca o sa se modeze PS3-u' vreodata????M-am cam saturat sa dau 170 pe un joc
eu sincer cred ca nu si sper ca nu va exista posibilitatea asta. In sfarsit trebuie sa mergem si noi doar cu originale.

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 09:12   #1064 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Quote:
Originally Posted by Don Quijote View Post
Pentru piraterie exista xbox.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 09:14   #1065 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mrENigma View Post
update 2.35 is up.
stie cineva ce face update-ul asta?

dandaniel240 is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 09:28   #1066 (permalink)
Registered User

xargon's Avatar

Quote:
Originally Posted by dandaniel240 View Post
stie cineva ce face update-ul asta?
Creste stabilitatea catorva titluri de PS3.

"From the PlayStation Blog, Firmware 2.35 simply improves the stability of certain PS3 titles, according to PSN director Eric Lempel.

The list of titles affected by the update went unnamed, but Lempel did note that it has nothing to due with the lock-up issues a number of PS3 owners are experiencing with Grand Theft Auto IV" conform ps3news.net

xargon is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 09:37   #1067 (permalink)
Registered User

dupa parerea mea ar fi bine sa apara, ca din cate am inteles nu se pot rula jocurile direct de pe hdd.Asta s-ar rezolva cu o modare.Si desigur un HDD mult mult mult mai mare.
Daca se modeaza si vrei sa te gandesti ca o sa-ti faci DVD-uri ... ia-ti gandul :>
Alea-s blu-ray-uri.Putine sanse sa existe in orasul tau o unitate optica blu-rayRW .Si nici nu o sa apare prea curand.Deci singurul motiv ar fi asta.Sa ruleze jocurile de pe HDD.Nici PS3 nu are Blu-rayRW.E doar ROM ( ( adica doar citeste, nu si scrie blu-ray-uri ).Si oricum daca ai bani sa achizitionezi o consola, ai bani si de jocuri.

w1st is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 09:56   #1068 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Quote:
Originally Posted by w1st View Post
Putine sanse sa existe in orasul tau o unitate optica blu-rayRW .Si nici nu o sa apare prea curand.
Da in ce oras sta el frate de nu se gasesc?Am vazut unitati care scriu blue-ray-uri in toate hypermarketurile.Bineinteles la preturi destul de mari, dar exista.Asa a fost si cu cd-writerele la inceput, dar dupa 1 an si ceva preturile au scazut drastic.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 10:00   #1069 (permalink)
Registered User

playgame's Avatar

New Alone in the Dark Trailer

playgame is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 10:06   #1070 (permalink)
Registered User

Looney's Avatar

Quote:
Originally Posted by Uziwood View Post
Eu mi-am luat de la Domo si am primit garantie 2 ani fata de 1 an cat dau majoritatea retailer-ilor

Merci, dar trebuie sa caut in Bucuresti..
Stiti unde as putea sa ma duc la sigur in seara asta pentru GTA IV Bundle?

Looney is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 10:37   #1071 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Taw View Post
Da in ce oras sta el frate de nu se gasesc?Am vazut unitati care scriu blue-ray-uri in toate hypermarketurile.Bineinteles la preturi destul de mari, dar exista.Asa a fost si cu cd-writerele la inceput, dar dupa 1 an si ceva preturile au scazut drastic.
Nu m`am exprimat prea frumos.Ma refeream ca nu are aproape nimeni blu-ray RW.Or fi in magazine, dar magazinu nu ti-l impumuta sa iti faci un DVD de ps3.Deci tre sa-l cumperi.Si asta e partea rea ...
Oricum si jocurile sunt greu de procurat.Trebuie luate de pe trackere, acestaea ocupand 20 GB ) deci 1000 de ore la download iar pana iti repari ratia ... iei deja ban. ( asta daca nu e freelich ).Oricum, nu e o alternativa sa modezi ps3 crezand ca o sa-ti faci dvd-uri.( ca la ps2 ) ).Sincer eu nu am vazut la UltraPro, Altex, si de astea unitate Blu-Ray RW...Nu stiu unde ai vazut tu.O sa caut pe net si revin cu pret si link.

UIta-ti si va minunati ) cine da atatia bani ? Primele doar citesc Blu-ray ) pe la sfarsit sunt si RW http://www.kaboo.ro/info/blu-ray-rw.html
Cea mai ieftina find la 630 RON si e Blu Ray Disc READER.( doar citeste )
Este una buna la 1787 RON da e cam scumpa, da e si RW ...si asta e buna Blu Ray Disc RW 4x H10NB la 1500 RON ( cat un ps3 )
Sa nu mai zicem cat dai pe un Blu-Ray BLANK...Daca aduni tote astea iesi la acelasi pret ca si cum ai cumpara un DISC ORIGINAL.

Old 15-05-2008, 10:50   #1072 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Angajez om sa taie teava de net la sate.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 11:14   #1073 (permalink)
Registered User

playgame's Avatar

Pelican Metal Gear Solid 4 Bluetooth Headset

Old 15-05-2008, 11:15   #1074 (permalink)
Registered User

xargon's Avatar

20 GB - 1000 ore
A munci cateva zile pt. un joc original - Priceless

xargon is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 11:21   #1075 (permalink)
Registered User

conortos's Avatar

hai nici chiar asa 20gb in nu stiu cate ore la cate conexiuni broadband sunt cu siguranta ca o viteza 3-4M/s e acceptabila

conortos is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 11:27   #1076 (permalink)
Registered User

playgame's Avatar

Update: Trophies to hit in June

Old 15-05-2008, 11:29   #1077 (permalink)
Registered User

Ma rog oricum ideea era ca oricum ocupa mult jocurile ca sa le downloadezi de pe trackere,unitatea blu-ray costa mult, iar un blu-ray blank e o gramada de bani.Concluzia ? iesi la acelasi pret.poate chiar mai scump.
PAREREA MEA!

Am exagerat cu alea 1000 de ore.Dar daca vrei un calcul matematic exact la 20 GB ai putea sta chiar si 165 Minute, Asta daca iei cu 4-5 MB\s, iar apoi tre sa repari ratia ca 20 gb nu ii iei de peste drum.( cu putin ironie ) Oricum ... asta e ideea. + ca nu am vazut nicaeri un joc de ps3 pe torrent , dar cred ca nu o sa intarzie sa apara dupa modare :> ( daca o sa existe modare )
O zi buna :>

Old 15-05-2008, 12:16   #1078 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

w1st, si cu asta sper ca ai incheiat discutia despre torente, ratii s.a.m.d. nu de alta, dar nu cred ca ar fi indicat sa ii punem noi capat.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 12:27   #1079 (permalink)
Registered User

ok ... faza cu torrentele era putin offtopic ... ok

Old 15-05-2008, 12:27   #1080 (permalink)
good cop

dark_one's Avatar

Atata vreme cat premisele discutiei au fost

m-am saturat sa dau banii pe jocuri - vreau ps3 modat

aceasta pica sub incidenta WAREZ.

Pentru cei nemultumiti pentru ca trebuie sa-si cumpere jocuri ->

Mi se pare absurd sa cumperi o consola de 10 - 23 mil (10 mil sa zicem ca e pretul minim la sh si 23 mil cred ca e pretul maxim la care a fost consola in magazin) si apoi sa te vaiti ca n-ai bani sa dai pe jocuri, sincer acum - nu trebuie sa faci colectie de jocuri, cumperi un joc, il joci il vinzi la pret "redus" pierzi un 10-15 % - la 7-8 jocuri pierzi banii pe 1 joc, iar din cate am sesizat eu mai mult de 20 - 30 jocuri jucabile cap-coada, pe ps3 nu au aparut. Adica ai putea sa treci prin toate jocurile care merita, sa iti ramana in colectie 2-3 jocuri (sa zicem cele pentru multiplayer) si investitia sa nu fie mai mare de .. 1000 roni. Pacat ca in Romania nu avem inchiriere de jocuri, probabil multe dintre problemele pirateriei ar fi rezolvate. Inchiriezi un joc 1 saptamana, in joci ce-l joci - daca iti place il cumperi (nu neaparat din shopurile din Romania, exista slava domnului oferte foarte bune in europa, asia si chiar america) si ai rezolvat problema la jumatate de pret fata de Romania.

dark_one is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules